19/12/04

sh53

New member
../images/Emo41.gifלהתחיל עם הבן של המורה שלי

הינה יום כל-כך מקסים צריך להגמר כבר, חבל! אתם זוכרים שסיפרתי לכם לפני חצי חודש על הבחור שהוא הבן של המורה שלי בעצם שאני מאוד מחבבת?! אז היום אנחנו נפגשנו, עצלי בבית. תחילה נפגשנו לצורך לימודים בלבד, ישבנו ולמדנו למבחן שיש לנו מחר בהנדסת תוכנה. עשינו את העבודת ההגשה ביחד למחר. וסיימנו, דיי מהר. ואז עזבנו את המחברות והספרים בצד לרגע ודיברנו. כן, נכון, סתם ישבנו, קפאנו מקור ודיברנו... ובגלל שאני קרצייה מעצבנן, מה רק לא שאלתי?! מה רק לא סיפרתי. נראה לי שהספקתי לספר את כל החיים שלי בשעה וחצי. אבל סך הכל היה נחמד, צחקנו, הקשבנו אחד על השני... ואני חייבת להתוודות, אני לא יכולתי להפסיק להסתכל עליו! אך...איזה בחור... מהמם, אבל לא על זה אני מספרת כרגע... חזרה לנושא.. באמצע שאנחנו מדברים אמא שלי הביאה לנו לאכול ולשתות. אז כמובן שאכלנו ושתינו ושוב צחקנו... היה באמת נורא נחמד, מזמן כבר לא נהנתי כל-כך! אחרי זה ראינו סרט "חופשיות על הבר" חיחיחיחי... ואז אמא שלי נכנסה לסיפור... היא הביא אלבומי תמונות של אחי בהתחלה...(אח שלי היה תלמיד מצטיין של אבא שלו ושל אמא שלו) התישבה בנינו והתחילה להסביר על מאיפה אנחנו הגענו לארץ ד"א אנחנו מאותו מקום מסתבר, אני מצפון קווקאז והבחור הגיע מדרום קווקאז ואז אמא הסבירה על לימודים, וצבא, ואז הגענו לתמונות של אחי.. האמת גם עם אמא שלי לא נהנתי ככה כבר מזמן. ואז באה הפדיחה של החיים!!! אמא הביאה את אלבום התמונות שלי מה יכול להיות גרוע יותר מזה?? אני:" אמא, לא לא לא, את לא צריכה להראות תמונות שלי!!!" אמא:" למה לא חמודה? יש לך הכי הרבה תמונות בואי נראה לו" אני:" אמא לא!!!!" הבחורצי'ק:" חחחחחחחחח". אני: מסמיקה אמא: פתחה את האלבום. זהו!!! פדיחת החיים התחילה!!! אני לא ידעתי מה לעשות עם עצמי, אבל החלטתי להיות חזקה ולנסות להשאר במקום!!! הבחור הסתכל אליי וחייך.. אמא שלי התחילה להראות לו תמונות, להסביר על הכל ובלה בלה בלה... ואני כולי כבר אדומה מרוב סומק!! והבחור מסתכל אליי ומחייך... בסוף אמא סיימה, שמה את האלבום בחזרה על המדף והלכה.. ואז הבחור שואל אותי:" יש לך עוד אלבומים?" אני:"כן, אבל הם מובאים טוב טוב, למזלי". בחור:" למה למזל? כלומר, למה את מתביישת?" ואני שוב מסמיקה כמו ילדה בכיתה ג'! ואז התחלנו לצחוק ואני אפילו לא יודעת למה צחקתי. נו טוב, העיקר שאני באמת נורא נהנתי! אני הושבת שאנחנו התקרבנו בידידות שלנו. הוא היה עצלי היום סך הכל 5 וחצי שעות, אני מקווה שפעם הבאה זה יהיה יותר!!! זהו. בינתיים אנחנו נדבר באייסיקיו ונפגש בבית הספר ומידי פעם נפגש גם מחוץ לבית הספר. אבל הבעיה שלו היא שהוא נורא,נורא,נורא,נורא ביישן גם החברות שלי אמרו לי את זה מבלי להכיר אותו וגם המשפחה שלי. אבל זה בסדר. גם אני הייתי כזאת פעם.. נ.ב כשאבא שלו הביא אותו לבית שלי, ואני עמדתי שם בכדאי לפגוש את הבחור...האבא שלו כלומר המורה שלי הסתכל עליי במבט כזה שאומר "ידעתי שזאת היא ידעתי" ואז כשהוא התקרב עם המכונית הוא חייך ועשה שלום, וגם אני עשיתי שלום!!! ומחר יש לי עוד שעתיים שיעור מתמטיקה איתו..חיחיחיחי מעניין איך הוא יגיב לכך שהבן שלו היה עצלי 5 וחצי שעות... אבל את זה אני אספר כבר מחר. עכשיו אני עייפה! לילה טוב. שלכם בחיבוקי אוהב, נשיקות ללחי אנסטסיה המאושרת היום! גילוי עולמות חדשים לא תמיד יביא לך שמחה ותבונה, אלא גם עצבות ופחד. כיצד תדע אם ערכה של שמחה, אם לא תדע עצבות מהי? כיצד תמצא תבונה, אם לא תעמוד מול פחדיך? בסופו של דבר, האתגר הגדול בחיים, הוא להתגבר על המגבלות ששוכנות בתוכך, לדחוק אותן למקומות שלא יכולת לחלוס שאליהם יגיעו!!! קישור

sh53

New member
../images/Emo41.gifנפגשים ומדברים, אבל איך מתחילים?

זה לא ממש פשוט כי הקשר היחידי שלנו הוא שאנחנו משחקים כדורסל ביחד. (האימון שלי אחריה) ואז נפגשים קצת מדברים וכאלה אבל אין ממש חברים מקושרים או משהו כזה. אולי בגלל העובדה שהיא קטנה ממני. אז נראה לי שזה קצת בעיתי.. אני חושב שאני יתן לזה עוד קצת זמן. קישור

softy

New member
סרוגייט

אתמול חבר שלי סיפר לי שלפני 6 שנים הוא טופל אצל סרוגייט. הייתי די בהלם ולא יצא לי לשאול אותו על זה (למרות שאני מתכננת לברר יותר פרטים היום בערב). עכשיו, אני לא מצליחה להפסיק לחשוב על זה.... המשך הדיון בפורום אינטימיות

parnar

New member
10 דרכים לראות שאתם מכורים לדג נחש

פינה חדשה בפורום הדג נחש שבכל יום יפורסמו על ידי 10 דרכים לראות שאתם מכורים ללהקת השנה הדג נחש.

dht160

New member
חם חם ../images/Emo182.gif חם ../images/Emo182.gif ב 109 ../images/Emo182.gif

בפרום הטלוויזיה הטוב בישראל נערכים לסיכום השנה ולהצבעה לטקס טפ"ה הזהב 2004 ומסכמים בעלדית את השבוע ברייטינג על פי טבלת הרייטינג המלאה של ישראל !! הכול פה !! שבוע טוב

daveScorpions

New member
ניתוח שירים - כנסיית השכל ../images/Emo9.gif

היי חייב
סורי פשוט פשוט המילים שלהם

Britney Boy

New member
ארוח בפורום דיימונדז של אחת הכוכבות

הילה הלוי מדיימונדז תתארח בצאט טיוי של הפורום ותענה לכל שאלות הגולשים כולם מוזמנים! בשעה 21.00 בפורום דיימנדז בתפוז

למעלה