תוכנית הלקט... (27/01/2005)

מאייל או נגה? ../images/Emo13.gif

אני בכלל מציעה לך ממני, גם נקבה, וגם מעל 18!
כפרעל נגה!

shanyzilber

New member
ראו אותו די הרבה....

גם עשו עריכה והראו אותו נגיד מוחאים כפיים לירון הסטנדפיסט, כשלמעשה לא היינו באותה תוכנית:) אגב, היום תוכנית הלקט הייתה ממש מעולה. הרעיון של שאלות מהקהל משדרג אותה לחלוטין מכיוון שזה מכניס המן קטעים חדשים וככה גם אלו שעוקבים כל יום יכולים להנות ביום חמישי:) סחתיין...

ll Princess ll

New member
../images/Emo143.gifסוף סוף

הצלחתי לראות לפחות את הלקט!בזמן האחרון אני כל הזמן בעבודה ולא יצא לי לראות, אבל לפי מה שאני שמתי לב תוכניות השבוע היו מ=ע=ו=ל=ו=ת! היה נעים לראות את חברי הפורום בתוכנית,את "יחסי גובה בין נגה לעודד" (דרך אגב,נגה, את עוד במצב מעולה! אני בת 18 והגובה שלי הוא 150
) מאוד צחקתי על הברכות ששלחו ליומולדת ה-55 של הכנסת !!!!!! ע~נ~ק!
(כותב התוכנית יקר,אם אפשר תעלה בבקשה את הברכות(במיוחד את זו של עומרי שרון
)זה היה מצחיק להלאה!)
התגעגעתי לכולכם! מקווה שבשבוע הבא אני יצצליח לראות! שיהיה לכולכם סוף שבוע נהדר

EagleGirl

New member
יווו

נפלתי אחרי שהוא לא נתן לה ללכת כדי להרגיש גבוה..

eliranri

New member
ניר (חחח אבל תמיד תהיה בנצי) ואייל

ניר (חחח אבל תמיד תהיה בנצי) ואייל, הסטנדאפיסט ההוא באמת היה גרוע (מה הקטע להגיד כל שניה יום הולדת ולהתיז מים?!) חשבתם פעם להופיע גם אצל אסף או משהו כזה? תחשבו על זה, אם חשבתם להופיע בקאמל ולך בנצי יש ראש לכתוב חומרים, שילוב מושלם לא?

להופיע באסף הראל?

רבים וטובים יש לפני שצריכים סטאנדאפיסטים אנונימיים אבל בקאמל לעומת זאת תבואו ימי שלישי ב9

majoreli

New member
זה אלחוטי כזה... ../images/Emo8.gif

ברכות לכל המפורסמים שלנו
היה יופי של לקט, ישר ולעניין... רציתי שיראו שוב את הטלמורסר של אריק, אוף. ולמה לא הראו את הקבוקי של אסף??! לא בסדר!

../images/Emo6.gif...

אם להודות על האמת, אני באמת לא מבין מה ההתלהבות ממנו. הוא לא כל-כך מצחיק... נכון, יש לו חזות מצחיקה וחיקויים לא רעים; והרעיונות גם טובים מאוד ("ועכשיו... קבלו את קובי אוז!"). אבל הביצוע שלו, איך נאמר, אעפס לא משהו.

שמע סטאנדאפ בטלויזיה שונה מעל הבמה

בהופעה שלו אם אתה לא נקרע רמות אז משו לא בסדר. הוא עושה עופר שכטר (אי אפשר בטלויזיה כי אז היו מעיפים את אסף לחודשיים) הוא עושה כוסית מפליצה, אוגר, הוגו, וחיקוי של סטאנדפיטים אחרים הוא מצחיק רמות! לכו יום שישי בצוותא ב00:30 תראו גם אותו גם את יוסי גם את שחר גם את אמירם וגם את אדם (שאותו אתם עדיין לא מכירים מהתכנית)

פולי3

New member
חיחי. לא יכולתי לראות את עצמי,

כיסיתי את הראש בשמיכה והיום אני אראה. חיחי. יש לי תמונה מצולמת. זה רק אני, או שהתוכנית שהיינו בה הייתה ממש מצחיקה ?

למעלה