תגובה

../images/Emo39.gifתגובה

לפני כמה זמן דובר פה על משרד הבטחון והקשר שלו למשפחות או לאחים ומה שמגיע אולא מגיע לכל אחד. ואני חושבת שזה באמת לא משנה, מכיוון שמישהו יכול לתגמל או לא לשלם את המחיר של הכאב והאובדן. תחשבו על זה שלכם פופקורן

אורי_ח

New member
פופקורן, משרד הביטחון

לא משלם פיצוי על עגמת נפש, ואיש אינו מת על המשפט "מגיע לי". הכסף הזה הוא בהרבה מקרים מקור הצלה לאלמנות ויתומים שאיבדו את משענתם הכלכלית ולהורים שכולים שהאסון דרדר אותם למצב של אבדן כושר התפרנסות. ואפשר לפרט עוד, אבל אני חושב שאת מבינה את הנקודה. שלך, אורי

bertap

New member
אורי חי שלום

כמה אתה צודך לו היה כך היתי צעקת עד כלות כלות הנשמה החזירו לי את בני ואני לא צריכה מאומה

bertap

New member
../images/Emo141.gifלפופקורן היקרה

את הכאב והאבדה לא יכלו להבין ורק מי שחווה אך לפעמים אם הם יכולים העזרה מאד מאד חשובה לדאבוני אם לא מנדנדים אין תגובה ממני ברטוש

פופקורן

אין דבר בעולם שמפצה על הסבל. אבל... לפעמים יש דברים שנחוצים כדי לשרוד.. למשל- פסיכולוג טוב עולה כ 300 ש"ח לשעה, הורים מקבלים מימון כמובן לפסיכולוג שכזה לפעמים לפעמיים בשבוע. חברות.. בד"כ לא. וסתם לסבר את האוזן מדובר בסך של 2400 ש"ח לחודש, בוודאי יכולת לחשב את החישוב של פעמיים בשבוע. ללא עזרה זה מאוד קשה וכאן באה לידי ביטוי המחויבות של המשרד לאנשים שנתנו את חייהם למדינה ולאנשים שהיו קרובים אליהם..

neoM

New member
נכון מאוד......

אף אחד לא חושב שכסף יפצה על משהו, אם בכלל... ולפעמים כדי לחיות צריך את הדבר "הקטן הזה", שרק כסף יכול להשיג, וכסף אינו בנמצא.. אף אחד איננו חושב, רוצה, מעוניין להתעשר ע"ח המדינה, נהפוך הוא.. ובכלל - תחזירו לי את אחי, אשמח לא לקבל כלום......

יולי63

New member
לקח לי זמן לענות, בוחרת בקפידה

את המילים. ממש לא מנסה לפגוע אלא להאיר עינייך לדברים שכאילו ידועים לנו אבל לא נאמרים בקול. המוות הזה, זה שהופך אותנו לאנשים שחווים אובדן, משנה דינמיקה במשפחה, לפעמים מפרק משפחה ולפעמים יוצר נזקים איומים. אני מאמינה שיש גורל, שהמוות של אחי במקרה זה הוא דבר הניגזר מכוח חזק מאיתנו. אם לא היה נהרג במלחמה זה היה במקום אחר.. זו היתה שעתו וככל שהכאב שלי אדיר - לא ידי יכלה לשנות מאומה. למרות זאת, זה קרה בצבא! מה שקרה לנו בבית זה לא המקום לפרט אבל, לולא היה משרד הביטחון מעורב ותומך בהורי בדרכים שונות, אני בספק אם הייתי יכולה לכתוב שורות אלו עכשיו... אף אחד לא מחפש גמל או תשלום! החיפוש הוא אחר דרך לשרוד את האובדן ואת ההרס במשפחה. החיפוש הוא אחר נסיון להיבנות בדינמיקה החדשה שנוצרה. זה לא תן וקח, זה נילקח מאיתנו... לולא הכסף שיכול היה לספק את הכלים כדי לעזור, האובדנים היו גדולים ומורכבים ביותר במשפחתי. יולי

למעלה