שרשר יומיי

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo39.gifשרשר יומיי

ואני מקווה שהפעם תגיבו!!!!
איך עבר\עובר עליכם היום? משהו מיוחד שקרה לכם היום? משהו עצוב\מעצבן לספר? מה אתם מתכננים להמשך היום? משהו שמח\מצחיק לספר? או שסתם בא לכם להגיד משהו? לורן
ואל תשכחו שזה רק התפקיד שלי!!!! ורק אם אני לא פותחת ת'שרשור הזה עד שעה 5 וחצי אז מישהו אחר יכול לפתוח! תודההההההה[או יותר נחמד-טנקסס]..??

אני כל יום עונה, אל תגידי שלא~!~

איך עבר\עובר עליכם היום?בשינה
משהו מיוחד שקרה לכם היום?ישנתי-זה נחשב?
משהו עצוב\מעצבן לספר?ראבקקקק
רק קמתייייי
מה אתם מתכננים להמשך היום?מחשב ופורומים.
משהו שמח\מצחיק לספר?רק קמתייייי
או שסתם בא לכם להגיד משהו?היום אין לי הברקה מיוחדת

ילד רע 15

New member
הנה:

איך עבר\עובר עליכם היום? נחמד בינתיים.. משהו מיוחד שקרה לכם היום? שום דבר מיוחד לא קרה בינתיים משהו עצוב\מעצבן לספר? מחר נגמר "ראש גדול"
והחופש נגמר גם מחר מה אתם מתכננים להמשך היום? אין לי מושג משהו שמח\מצחיק לספר? אין או שסתם בא לכם להגיד משהו? תראו ראש גדול היוםםם

עונההה

איך עבר\עובר עליכם היום? כרגיל... משהו מיוחד שקרה לכם היום? אין משהו עצוב\מעצבן לספר? לא... מה אתם מתכננים להמשך היום? לראות"ילדות רעות" ו"השמינייה", לסדר את התיק לבצפר וזהוו... שחכתי מה יש היום בערוץ 2 בערב, אם יהיה משהו מעניין אז אני אראה. משהו שמח\מצחיק לספר? אין או שסתם בא לכם להגיד משהו? אה,אה.

Dorushh 3

New member
......../images/Emo187.gif

איך עבר\עובר עליכם היום? בסדר.. משהו מיוחד שקרה לכם היום? לא משהו עצוב\מעצבן לספר? היום יום אחרון
מה אתם מתכננים להמשך היום? אממ לקרוא את הספר באנגלית
ולראות את הקדם.. משהו שמח\מצחיק לספר? לא שמח במיוחד.. אבל סיימתי את העבודה בספרות!!!!!
או שסתם בא לכם להגיד משהו?

למעלה