שרשור סופ"ש

shani hadad1

New member
../images/Emo39.gifשרשור סופ"ש ../images/Emo39.gif

איך עבר השבוע?
משהו טוב שקרה השבוע-
משהו מאכזב שקרה השבוע-
שיר שלא הפסקת לשמוע-
בן אדם שעשה לך את השבוע-
יציאת השבוע -
תמונת השבוע -
מה שלום החייל?
יוצא / סוגר?
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?
תוכניות להיום [חמישי] -
תוכניות למחר [שישי]-
תוכניות למחרתיים [שבת]-
תוכניות לשבוע הבא-
|שיהיה לכולנו סופ"ש מהנה ביותר

shani hadad1

New member
../images/Emo39.gif ../images/Emo23.gif א נ י ../images/Emo23.gif ../images/Emo39.gif

איך עבר השבוע?
סבבי לגמרי !
משהו טוב שקרה השבוע-
קיבלנו את התמונות מהבר מצווה סוף סוף
החיים לא מפסיק להגיל מילים יפות
הוא אמר שהוא יוצא לאימון לחודשיים ושבו הוא יצא כל סופ"ש , אחר כך הוא עולה לקו בבית לחם ( מותר להגיד את זה חח ) לשלושה שבועות בערך , ואז חפש"ששששששששששש !
משהו מאכזב שקרה השבוע-
עדיין אין לי עבודה .. =\
שיר שלא הפסקת לשמוע-
כמה שירים ( חובה בכל בית חח ) דור דניאל-בין החלומות . אור אדי- אלך איתך ועוד כמה
בן אדם שעשה לך את השבוע-
החייל המושלם שלי
, אבא !
יציאת השבוע -
תמונת השבוע -
בחרתי את התמונה הכי יפה שלי ושל החייל מהבר מצווה , אאווח אני מתה
מה שלום החייל?
מעולה !!
יוצא / סוגר?
יוצא היום או מחר .. הכל תלוי !
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?
יום שני שלפני שבועיים בלילה ..
תוכניות להיום [חמישי] -
ללכת לקנות בגדים בדחיפות !
תוכניות למחר [שישי]-
לנסוע למדהים שלי
תוכניות למחרתיים [שבת]-
איתתתו , במוצ"ש יש לחבר שלו מסיבת שחרור ! ( פעם זה היה מסיבות גיוס עכשיו מתחילות המסיבות שחרור חחחח יאאוו )
תוכניות לשבוע הבא-
מממ עליה לתורה ושבת חתן של אחי , חוץ מזה אין לי מושג עדיין .. שיהיה לכולנו סופ"ש מהנה ביותר

rainbowgirl

New member
../images/Emo41.gifגם אני ../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע?נחמד נחמד :) הייתי אצל הרופא נשים וקיבלתי כל מה שרציתי :)
משהו טוב שקרה השבוע- קיבלתי משכחי כאבים שחיכיתי להם המון זמן!!
משהו מאכזב שקרה השבוע-אין!
שיר שלא הפסקת לשמוע-אגדת דשא
בן אדם שעשה לך את השבוע-החברים מהבסיס
יציאת השבוע -לחר"פ? :)
תמונת השבוע -אין
מה שלום החייל? בסדר!!!
יוצא / סוגר?יוצא!עוד שעה מגיע אלי ישר מהבסיס :)
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?לפני שבועיים
תוכניות להיום [חמישי] -להיות עם החייל,כנראה לצאת לסרט
תוכניות למחר [שישי]- לסוע אליו,בריכה,מסיבה וכו'.
תוכניות למחרתיים [שבת]-בריכה :) ולחזור אלי במוצ"ש...
תוכניות לשבוע הבא-צבא,לקנות את המתנה לשנה וזהו :) סופשבוע מעולה לכולן

:)

איך עבר השבוע? כייף כייף כייף:) משהו טוב שקרה השבוע- קייטנה, חברים, משפחה. הכל כל כך ורוד לפניי הגיוס הקרב ובא.. משהו מאכזב שקרה השבוע- וואו, נראהלי שאין שיר שלא הפסקת לשמוע- אינלי, אבל בא לי ציטוט- מותר? " אבל את, את לא נותנת לי ליפול.." מוקדשם לכל האנשים שמסביבי שמחזיקים אותי למעלה.. בן אדם שעשה לך את השבוע- כל מיני:) יציאת השבוע -היהודים בזאפה, אתמול מסיבת גיוס לחברה.. תמונת השבוע - תוכניות להיום [חמישי] -קייטנה, משפחה, לצאת. תוכניות למחר [שישי]- קייטנה וכל הסופשבוע עם אחים שלי(ההורים בצימר)- אז בערב סרט עם אחי הקטן ואחר כך מקווה שיבואו חברים תוכניות למחרתיים [שבת]- אחים שלי:) תוכניות לשבוע הבא- שבוע אחרון לקייטנה:):(, חברים ואממ זהו נראהלי

קרין70

New member
: )

איך עבר השבוע? מעייףף כמעט ולא ישנתיי... המון שעוות בבית חולים עם אממא שעברה נניתווח משהו טוב שקרה השבוע- הניתווח של אמא עבר בשלום לא נחשיב את ההסתבכויות במהלך הניתוח... משהו מאכזב שקרה השבוע- הניתוח של אממא שיר שלא הפסקת לשמוע- משה פרץ - שתיים בליללה, מתתה על הזממר הזהה בן אדם שעשה לך את השבוע- אףף אחדד... יציאת השבוע - בית חולים ? : D תמונת השבוע - מה שלום החייל? בסדרר.. יוצא / סוגר? יוצצצא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם ?יום שליישי תוכניות להיום [חמישי] - ללכת לבית חולים תוכניות למחר [שישי]- ללכת לבית חולים תוכניות למחרתיים [שבת]- ללכת לבית חולים תוכניות לשבוע הבא- למצווא עבוודה |שיהיה לכולנו סופ"ש מהנה ביותר

tolip17

New member
../images/Emo140.gifשבת שלום בננות

איך עבר השבוע? קשה, מעייף.. אבל שווה את התוצאות של ה10 לחודש הבא, חחח הולכת להיות לי אחלה משכורת
משהו טוב שקרה השבוע- כל המתנות מהחברים לכבוד היום הולדת משהו מאכזב שקרה השבוע- שום דבר
שיר שלא הפסקת לשמוע- אריק ברמן -מה עוד ביקשת.
בן אדם שעשה לך את השבוע- החייל שלי :] אני כל כך מאוהבת !!חח יציאת השבוע - לא היה
ננצל את סופ"ש תמונת השבוע - > מסופ"ש בטבריה
מה שלום החייל? וואלה, הכל מצוין יוצא / סוגר?סוגר
ואי אפשר ללכת לבקר אותו כי הוא נמצא בסיפוח מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? שבת שעברה. תוכניות להיום [חמישי] - אולי ללכת לאולפן השקוף בבת ים,סוף כל סוף משהו מעניין בעיר הזאת. תוכניות למחר [שישי]- מסיבת גיוס לחברה. כולן מתגייסות כל כך מוקדם, ואני נשארת פה לבד
תוכניות למחרתיים [שבת]- ליישוןןן תוכניות לשבוע הבא- עבודה, ים, ולחפש מתנה לחבר ..שנה ביחד. יש רעיונות?
|שיהיה לכולנו סופ"ש מהנה ביותר

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

איך עבר השבוע? חצי טוב כזה. משהו טוב שקרה השבוע- החבר נסע לבסיס ביום ראשון.. הופס ביום שלישי פתאום שחררו אותו הביתה. משהו מאכזב שקרה השבוע- סבא שלי נפטר ביום רביעי בערב ;; שיר שלא הפסקת לשמוע- 3OH!3 - Don't Trust Me בן אדם שעשה לך את השבוע- אהובי התומך
יציאת השבוע - . תמונת השבוע - . מה שלום החייל? מצוין. יוצא / סוגר? בבית. מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? האמת הוא הלך רגע הביתה לסדר משהו.. תוכניות להיום [חמישי] - היינו קצת בת"א. תוכניות למחר [שישי]- הלוויה. תוכניות למחרתיים [שבת]- לישון. לנוח. לעקל. תוכניות לשבוע הבא- שבעה. לארוז לארה"ב.

ענת7775

New member
משתתפת בצערך...

האמת שחבר של סבתא שלי הועבר לבית לוינשטיין במצב נוראי.. אנחנו מקווים לטוב... למרות ש...

ענת7775

New member
סופ"ש על קוצים...../images/Emo4.gif

איך עבר השבוע? איטי יחסית
משהו טוב שקרה השבוע- פגשתי ידיד וותיק ואהוב מאוד
משהו מאכזב שקרה השבוע- יכול להיות שאני הולכת לקבל שיחה זועמת מהחבר...אבל מקווה שהוא לא כועס לא יודעת קצת מפחדת.
שיר שלא הפסקת לשמוע- save the last dance for me
בן אדם שעשה לך את השבוע- שוב אם חבר שלי לא יכעס אז הוא יעשה לי את השבוע.. אני פשוט מחכה לנוהל שבת.
יציאת השבוע - לקניון עם ידיד (כן, אני עלובה אני יודעת) תמונת השבוע -
מה שלום החייל? יומיים לא דיברנו אבל ברביעי הוא היה בסדר גמור
יוצא / סוגר? סוגר :(
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? בשבת שעברה
תוכניות להיום [חמישי] - נפגשתי עם חברים, למדתי
תוכניות למחר [שישי]- שיעור נהיגה, ללמוד
תוכניות למחרתיים [שבת]- ללמוד ללמוד
תוכניות לשבוע הבא- ללמוד ללמוד ללמוד ומקווה שיהיה בסדר עם אורן ושאנחנו עדיין ניהיה ביחד בשבוע הבא. שיהיה סופ"ש מעולה ומלא בחוויות טובות

toxic babe

New member
אוף

אתם גם מכירות את זה שאם אתן מדברות או מסתובבות עם בנים, אתן מרגישות פשוט רע, כאילו עשיתן משהו לא בסדר? והבנים מה איתם? אם הם מדברים עם בחורות זה בסדר, מקובל, הן בסך הכל ידידות ררררררררר....

ענת7775

New member
מכירה רק מהצד שלי.....

כי לחבר שלי אין ידידות. הוא מיודד עם חברות של חברים שלו אבל אין לו ידידות משלו.

second place

New member
עונה../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע? מצוין! משהו טוב שקרה השבוע- קיבלתי זימון לשחקים חבצלות משהו מאכזב שקרה השבוע- כלום ! שיר שלא הפסקת לשמוע- לא היה לי זמן לשמוע מוזיקה כמעט כל השבוע הייתי בטיול בגולן עם חברים בן אדם שעשה לך את השבוע- אין לי מושג, היו הרבה יציאת השבוע - הטיול לגולן אני מניחה... תמונת השבוע - מה שלום החייל? סביר למדי יוצא / סוגר? סוגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שבוע תוכניות להיום [חמישי] - ביום חמישי עדין הייתי גולן תוכניות למחר [שישי]- לנוח ולישון! תוכניות למחרתיים [שבת]- לארוז ובמוצ"ש לעלות על אוטובוס לאילת תוכניות לשבוע הבא- קורס צלילה באילת עם חברה
בקיצור, למרות שהחייל סוגר, אני עדיין נהנת... שיהיה סופ"ש מעולה לכולן!!

למעלה