שרשור מפגש

../images/Emo39.gif שרשור מפגש../images/Emo70.gif ../images/Emo39.gif

הפעם זה סופי...חח...הפעם נחליט איפה נפגש
אני מקווה...חחח
(מקום כלשהו בעזריאלי...זה מקום דיי גדול...) טוב אז ככה...המשימה שלכן זה לבדוק באיזה שעות מגיעות הרכבות/ האוטובוסים לעזריאלי ולכתוב את זה פה כדי שנוכל לקבוע שעת מפגש...(סורי שזה נשמע כזה רשמי..חחח) ודבר שני....אני יציע כל מיני מקומות מפגש אפשריים ואתן תסמנו איזה שאתן רוצות (בשיטת יסמין...
)...טוף? אם יש עוד הצעות למקומות אתן מוזמנות לכתוב
מי שרוצה להפגש ליד בית הקלנוע תסמן-
| שמש | מי שרוצה להפגש בכניסה הראשית תסמן-
| גיטרה | מי שרוצה להפגש בכניסה למתחם האוכל תסמן-
| אוכל | יאללה...
ות
מי שרוצה

../images/Emo42.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

הממ ליד מתחם האוכל זה לא טוב, כי יש שניים בעזריאלי. בקומה ה-2 ובקומה ה-1. אז הממ. קולנוע יש רק אחד.

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gif-../images/Emo168.gif../images/Emo26.gif

כפי שהבטחתי-הנה השעות של הסרטים... סיכמנו בצ'ט לסרטים האלה, סרטים קלילים ומצחיקים: ילדות רעות פתאום 30 יום בניו-יורק -הקולנוע זה גלובס{גיל}. והחודש הזה שמתי לב שכל הסרטים השווים באמת זה ברב-חן
*הוספתי קישור לשעות הסרטים.. שימו לב שיש עוד סרטים...

../images/Emo39.gif אממ

ומה בקשר לפתאום 30? לא רשום שם...
אז אולי זה לא משודר
אם זה לא משודר נראה לי ביום בניו יורק...כי ילדות רעות משודר רק בלילה...

kittycatbone

New member
מה?!?!../images/Emo2.gif

אבל אני ממממש אבל ממש לא רוצה לראות את התאומות אולסון
!!!! והכי שווה זה פתאום 30
אבל פליזזזזזזז- מילא שנראה את "בנות רעות"!!

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifפאק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif......רררר

... איזה סרטים מעפנים נשארו
..... לודיעת מה נעשה
.... אולי נחליט כבר שם

kittycatbone

New member
../images/Emo42.gif

כמו שזוהר אמרה, קולנוע יש רק אחד, אז לא קשה מדי למצוא אותו (לא שיש לי מושג איפה הוא כי הייתי רק פעם אחת בעזריאלי בחיים שלי-וזה היה רק כמה דקות לפני שהלכתי למופע של המורדים!
). אבל זה לא אומר שניפגש ומיד נלך לסרט
צריך לדעתי קודם להסתובב קצת ולהכיר אחת את השנייה. ואם זה יהיה בשעה 2 בערך, אז גם אפשר שנאכל "ארוחת צהריים" ביחד, כלומר-אם נעשה את זה-אל תאכלו ארוחת צהריים קודם!
אהה ובקשר אליי ולשעה-אמא שלי אמרה לי שבמקרה הטוב, היא יכולה להגיע הבית ב11 וחצי, כלומר שאני יהיה בחיפה ב-12. ובמקרה הרע היא יכולה אפילו להגיע ב12 או טיפה אחרי. ככה שהכי מאוחר שאני יכולה להיות בחיפה יהיה אולי רבע לאחת. כלומר-לא צריך לעשות את המפגש בשלוש (אם עושים את זה לפי איך שאני יכולה
) אלא אפשר לעשות אותו אפילו באיזה שתיים-שתיים וחצי
אבל שעות למפגש אני חושבת שעדיף שנקבע לשרשור מפגש פורום הבא. רק שתדעו שהשעה המתוכננת היא סביבות 2-3, ולא נראה לי שמוקדם או מאוחר יותר..
וחחחחחח-"שיטת יסמין".

../images/Emo39.gif כן...../images/Emo8.gif

גם לדעתי צריך לעשות ב2...
וגם אני לא התכוונתי שנלך ישר לסרט...פשוט זה מקום הגיוני...

karin byrne

New member
צודקת...

גם אני חושבת שקודם צריך להסתובב קצת ולהכיר ואז ללכת לסרט...אה ו...אני לא רוצה ללכת לסרט של התאומות אולסן...בעעעעעעע....אז עדיף ילדות רעות...

../images/Emo39.gif אאמממ

הדר כבר ראתה את הסרט...אז זה דיי מגביל את האפשרויות...ל....אממ...יום בניו יורק

karin byrne

New member
לא רוצה!!!

אז שתראה אותו עוד פעם...
...לא רוצה סרט של האחיות אולסן...

מיטץ

New member
אמממ../images/Emo42.gif../images/Emo3.gif

ולדעתי אפשר גם להיפגש שמה במפרסת...
ובקשר לסרט, לא איכפת לי איזה חוץ מילדות רעות
כי ראיתי

orlando my love

New member
../images/Emo42.gif

באמת המקום הכי טוב וגם אני רוצה 2 או 3 ולא אכפת לי איזה סרט אבל זה אף פעם לא טוב דרך הפורום כאלה דברים.. אולי כדאי שנסכם את הכל בצ'אט ככה נוכל כולם באותה השנייה להחליט ולא להתמרח על המפגש הזה שבועות שלמים מה אתם אומרות??

kittycatbone

New member
גם אני חושבת ככה,

אבל צריך שכל מי שבאה למפגש (ואני מקווה שזה הרבה
) תתחייב לבוא בשעה שנקבע לצ'אט, ושבאמת אפילו לא אחת שבאה למפגש תחסר בצ'אט, כדי שנוכל לארגן פה אחד את מה שצריך, ובצורה שזה יצא טוב לכולם.

למעלה