שרשור יומיי

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo39.gifשרשור יומיי

איך עבר\עובר עליכם היום? משהו מצחיק\משמח לספר? משהו עצוב\מעצבן לספר? מה אתם מתכננים להמשך היום? או שסתם בא לכם להגיד משהו?! מצטערת שזה היה קצת באיחור..
תגיבווווו=) לורן

ילד רע 15

New member
עונה:

איך עבר\עובר עליכם היום? מצויין. משהו מצחיק\משמח לספר? קיבלתי כסף כדמי פורים, הייתי היום במטבח עם אמא - והכנו דברים טעימים, יש היום חופש, ישנתי עד מאוחר, והייתי הרבה במחשב. משהו עצוב\מעצבן לספר? אין. מה אתם מתכננים להמשך היום? סתם - טלוויזיה, מחשב, וזהו.. אולי קצת שיעורים. או שסתם בא לכם להגיד משהו?! לא, אין מה. רק אל תשכחו לצפות ב- 18:15!!

אני עונה! ../images/Emo41.gif

איך עבר\עובר עליכם היום? היה בהתחלה סבבה.. ובסוף קצת מעפן. משהו מצחיק\משמח לספר? אני מ-א-ו-ה-ב-ת-! (תדמיינו אותי אומרת את זה בסגנון מיכל אמדורסקי) משהו עצוב\מעצבן לספר? לפני חודש בערך הלכתי לאודישן של שירה וגיליתי שיש לי פחד במה! אוףףף! מה אתם מתכננים להמשך היום? לא נשאר לי הרבה.. אז כנראה שאני אתקלח ואולי אצא עם חברים. או שסתם בא לכם להגיד משהו?! שלאט לאט אני מתחילה להתמכר ל"ילדות רעות"..

עונה נה נה../images/Emo70.gif../images/Emo221.gif

איך עבר\עובר עליכם היום
יום מצוין!! אהבתי גם את הפרק בילדות רעות
משהו מצחיק\משמח לספר
לא היום..נראה אולי מחר...
משהו עצוב\מעצבן לספר
חברה שלי הבטיחה לי חתימה ממאיה אמיתי[נולד לרקוד] ולא הביאה לי
מה אתם מתכננים להמשך היום
לראות טלוויזיה, להיות במחשב, ולישון אחרי כל זה
או שסתם בא לכם להגיד משהו
מסטיק
הפעם זה --כן-- הודגש באמצעות מדגישומטיק

Dorushh 3

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

איך עבר\עובר עליכם היום? נחמד מאוד
היה לי מצברוח
משהו מצחיק\משמח לספר? אממ לא
משהו עצוב\מעצבן לספר? לא מה אתם מתכננים להמשך היום? לראות עוד פעם ילדות רעות, להשתעמם ואז לישון
או שסתם בא לכם להגיד משהו?! "אל תיקחו כל דבר בחיים ברצינות, במילא לא תיצאו מהם בחיים"

למעלה