שרשור יומיייי

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo39.gifשרשור יומיייי

איך עוב\עובר עליכם היום
משהו שמח\מצחיק\מיוחד\מהנה\משמח לספר
מה אתם מתכננים להמשך היום
משהו עצוב\מבאס לספר
או שסתם בא לכם להגיד משהו
יאללההה תגיבוו=) ועוד 45 דקות הפרקקקק..יאללה יאללה .. חיחי סתאם תתעלמו..אני עוד מושפעת מאתמול..הבויז מקום 3! אבל זה גם משהו..חיחי תתעלמו פשוטטט.. לורן
אהה ומילי יש לי שאלה
אני יכולה לפתוח שרשור כל יום שישי או שבת[אבל אני] שיכלול בו את סיכום השבוע? לא כמו ש"חולה על סיון אלבז" אלא של תמונה השבוע, פרק השבוע, שיר השבוע וכאלה.. ואם כן אז אני כי זה רעיון שלי..אמרתי לך שאני מתכוונת להשקיע פהה.. תעניי ליייי לורןן

ילד רע 15

New member
עונה:

איך עוב\עובר עליכם היום? היה דווקא נחמד.. משהו שמח\מצחיק\מיוחד\מהנה\משמח לספר? אין מה אתם מתכננים להמשך היום? ללכת לקולנוע משהו עצוב\מבאס לספר? נגמר היום "ראש גדול" או שסתם בא לכם להגיד משהו?כלום

עונהההה[אוף ילד רע הקדמת אותי../images/Emo46.gif]

איך עוב\עובר עליכם היום
יום מבאס ברמותתתת
נגמר השמיניה
משהו שמח\מצחיק\מיוחד\מהנה\משמח לספר
שום דבר
מה אתם מתכננים להמשך היום
לראת ילדות רעות
ולהיות על המחשב...
משהו עצוב\מבאס לספר
'סתכלו בשאלה הראשונה
או שסתם בא לכם להגיד משהו
באססססעע הודגש באמצעות מדגישומטיק
[סופסוף זה באמת הודגש שם

עונה..=]]../images/Emo80.gif

איך עוב\עובר עליכם היום->אממ..נחמד..טיפה משעמם..וקר לי.. משהו שמח\מצחיק\מיוחד\מהנה\משמח לספר->היה לי היום שיעור דרמה בבצפר..והיה מלא צחוקים!!חחח...עזבו.. מה אתם מתכננים להמשך היום->להיות..לא הרבה..אני די עייפה.. משהו עצוב\מבאס לספר->אממ..מחר זה האזכרה של סבא לי
או שסתם בא לכם להגיד משהו-->טלי שרון שליטע!!אהה..וגם אליינה ולימור..

yyyarden

New member
עונה

איך עוב\עובר עלייכם היום: נחמד(= לא הלכתי לבצפר היום,קמתי מאוחר. לספר משהו שמח\מצחיק\מיוחד\מהנה\משמח: אתמול הייתה לנו הופעה ראשונה, לא יודעת אם זה כ"כ משמח וזה../: מה אתם מתכננים להמשך היום:לראות ילדות רעות!שזה בדיוק עוד כמה דקות..אאא ((:) לספר:לא כרגע,כבר מתחיל ילדות רעות סתם בא לכם להגיד משהו:בטי-קרן ברגר..גרררר

למעלה