שרשור הזדהות

ronron15

New member
../images/Emo39.gif שרשור הזדהות

בשרשור הזה תוכלו לכתוב את הדמות בסדרה שאתם הכי מזדהים איתה, שהכי מזכירה לכם את עצמכם. הנשמה התאומה שלכם. ואת הסיבה שבחרתם דווקא בה. מה בה דומה לכם? ואת הדמות שאתם הכי לא מזדהים איתה, שנוגדת את כל העקרונות שלכם, שממש ההיפוך שלכם! וכמובן שכל המרבה במילים הרי זה משובח
בהיצלוחס!

../images/Emo23.gifאו קיי אז ...../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אני הכי הכי מזדהה עם שירלי מבחינת...העקשנותתת ואם אני רוצה מש'ו אני יעשה אותו באותו ...רגעעע
וגם הגיל הזה שמתבגרייים והולכים הכללל נגד ההורים כל דקהה
המון מריבות וכאלה
הכי לא מזדהה
אמממ .... לא יודעת אין מיש'ו ספציפי....

אני כמו נוי.......אבל יש לי תשובה..

אני הכי מזדהה גם עם שירלי בגלל שאני רוצה משהו אני רוצה לקבל אותו באותו רגע שאני מבקשת ועם לא אז אני יעמוד לאותו בן אדם על הראש עד שאני יקבל את הדבר שאני ירצה(לא שאני מפונקת) וגם בגלל שאני רבה המון עם ההורים שלי במיוחד על יציאות(למסיבות וכאלה),לימודים וכו..לפעמיים אני מרגישה שההורים שלי נכנסים לי יותר מידי לחיים... עם הם רואים אותי מגיעה עצבנית הביתה אז ישר אמא שלי שואלת מה קרה ושאני מספרת לה היא חותרת ורוצה לדעת ה-כ-ל...

אוקי אז ככה....

אני חושבת שבעונה הזאתי אני כמעט לא מזדהה אם אף אחד... לא יודעת למה אבל אם אף אחד
אולי קצת עם שירלי....

../images/Emo85.gifאני...

אני הכי מזדהה עם שירליי עם גיל ההתבגרות והכל... אבל גם קצת עם ליאור.... כל מה שאני רוצה אני בד"כ גם מקבלת...

noaooosh

New member
שירלי

אני הכי מזדהה עם שירלי כי היא לא ממש מסתדרת עם אמא שלה כמוני ולי היה פעם אבא שאהבתי נורא ולה יש עכשיו אבא שהיא אוהבת נורא אבל יש לה יציאות שהיא בקשר עם אמא שלה וגם לי יש כאלה...חוץ מזה גם שירלי מרבה ליהיות עם כמה שיותר בנים ואני יש לי חבר כמעט כל שבוע... אני הכי לא מזדהה עם גולן אני שנאת אנשים שבוגדים בחברה שלהם ואני בחיים לא אבגוד בחבר שלי ואם אתפוס את חבר שלי בוגד בי אמות... נועה.

למעלה