שנות השמונים - המצעד

Sir Terry Wogan

New member
מעולה, קלאסי, נוסטלגי ותמים

כמו זכרונות הילדוּת שאנחנו רוצים לזכור מהאייטיז... אני לגמרי בעד

razM19

New member
כן../images/Emo9.gif

הלוואי הלוואי הלוואי הלוואי שיהיה עוד שיר של עופרה חזה (אולי "גבריאל") ומה עם "נחמה" המדהים של אילנית?? בטח אף אחד לא דירג
וגם שושנה דמארי עם "אור" ניכרת בחסרונה... האמת יש לי הימור למקום הראשון, אבל אני לא רוצה לגלות
עד עכשיו מצעד קצוות!!!! תודה מוטי

razM19

New member
אויש../images/Emo122.gif

התכוונתי ל"יד ביד" אבל לא משנה כבר

ForeverMC

New member
../images/Emo106.gif מקום 2 ../images/Emo106.gif

שלל שרב – גידי גוב
מילים : מאיר אריאל
לחן : יהודה פוליקר
אלבום: דרך ארץ (1987)
מיקום במצעד השנתי של רשת ג' 1987: 2
היא לא יודעת כמה תוכל למשוך היא לא יודעת כמה תוכל לנשוך וכבר חשבה לברוח מכאן זה לא עניין רק שאין לה לאן. והיא נרדמת בהקיץ עם הגב לים עם הראש לשם ולא אכפת שכבר יבוא כך עליה יעבור עם הגב לים עם הראש לשם.
דרך ארץ הציג בפני הקהל גידי 'חדש': אלבום רוק בהפקתו של לואי להב, שידוע כפרפקציוניסט שאיננו מתפשר, בו גידי גוב נשמע צרוד מאי פעם. פוליקר הלחין את מרבית השירים באלבום: לוליטה, פרח, יורם וגם את השיר 'שלל שרב', להיט עוצר נשימה שאת מילותיו כתב מאיר אריאל ז"ל.

razM19

New member
פששששששששששש

ממש גבוה לשיר הזה! יפה אריה
אחלה שיר

Sir Terry Wogan

New member
חשבתי שזה יגיע לאחד המקומות

הראשונים- וצדקתי! לא הצבעתי לזה כי העדפתי לחזק שירים אחרים, אבל זה נהדר. טקסט נהדר של מאיר אריאל, לחן טיפוסי ומקסים של פוליקר, ההגשה הייחודית של גידי- כל החומרים לקלאסיקה אמיתית!

ForeverMC

New member
../images/Emo47.gif מקום 1 ../images/Emo47.gif

עטוף ברחמים - ריטה
מילים : אהוד בנאי
לחן : רמי קליינשטיין
אלבום: ימי התום (1988)
מיקום במצעד השנתי של רשת ג' 1988: 5
נח בתוך אימך היא תתן לך תמיד הכל כשיבוא יומך יש לך תמיד לאן ליפול בסוף אתה תצא לעולם ומיד אתה תרגיש כאב אור חזק מכה בפנים ואתה מתחיל להיות רעב אל תמהר אל תמהר לצאת אל רגע האמת אל תישבר בסוף תצא אלי כשאקח אותך בזרועותיי אני תמיד אוהב זה ודאי יכאב כי אפילו אם האל שומר בחוץ זה לפעמים בוער
אז מי במקום הראשון? שיר שנאמר עליו: השיר הכי נשי שאפשר שנכתב על ידי גבר. אהוד בנאי בכתיבה רגישה ובכישרון גדול ממחיש את חוויית ההיריון וריטה בביצוע אדיר ומלא עוצמה הפכה את 'עטוף ברחמים' לשיר שהוא אחד מרגעי השיא הכל אחת מהופעותיה.

razM19

New member
../images/Emo45.gifאחלה שיר!!

כל הכבוד על המצעד מוטי!!!! השקעה אדירה, נהניתי לראות אותו

ForeverMC

New member
תודה רז../images/Emo140.gif

היה כיף לראות את התגובות שלך לאורך המצעד וההתלהבות שלך מהצלחתה של עופרה כאן.. (למרות שירדנה קצת קופחה
).

למעלה