שלום

../images/Emo39.gifשלום

אני חייבת עזרה אלטרנטיבית ומצאתי את הפורום המקסים הזה. מקווה שתוכלו לעזור לי. כבר כמה זמן שאני מרגישה רע. התייבשתי לפני שבועיים והמצב שלי היה מזעזע. לא לגמרי התאוששתי ועכשיו המצב שלי חזר, כל כמה זמן, אני לא מצליחה לאכול, מקיאה את כל מה שאני אוכלת, עד שזה נרגע וחוזר. אני לא מצליחה לאכול, לשתות,לישון. דל דבר קטן שאני מכניסה לפה גורם לי לבחילה עצומה ואני מתחילה להקיא. עשו לי בדיקות, הכל יצא תקין, אבל המצב שלי בכלל לא טוב. אני מרגישה חסרת ביטחון, לא טובה, אני יודעת שאני לא כזו ושוב, אני לא מצליחה להחדיר את זה לעצמי. אני חושבת על כל דבר קטן, ומרוב שניסיתי לדעת על כל דבר, יצא שרק התבלגן לי הראש. נמאס לי לחשוב על כל דבר כל היום, אני רוצה להרגיש טוב עם עצמי, להיות בעלת ביטחון כמו שהייתי. שמעתי שרפואה אלטרנטיבית יכולה לעזור במצבים כאלה של הרגשה כללית חלשה ולא טובה. הומלץ לי ללכת להומאופתית קלאסית. שמעתם על מישהו שהיה במצבי וזה עזר לו? ולאנשי המקצוע בפורום, הומואופתיה יכולה לעזור במקרים כאלה? תודה על כל התשובות.

freearth10

New member
מתי כל זה התחיל?

האם בצמוד לאותה התקופה עברת חוויה קשה? אולי פרידה ממישהו?משהו? הרבה תחומים של הרפואה ההוליסטית יכולים לתת מענה למצב בו את נמצאת כרגע, גם הומיאופתיה קלאסית. למה את שואלת דווקא עליה?
מאיה

אצלי זה היה ככה בהריון וההומאופתיה עזרה מאוד

היו לי אותם סימפטומים של בחילות וחוסר ביטחון ההומאופתית שלי עזרה לזה מהר מאוד

הומאופתיה יכולה לעזור!

נשמע שיצאת מאיזון ולמרות שמצב היובש חלף הגוף "שכח" איך לחזור למצב בריאות. רמדי הומאופתית מתאימה יכולה להחזיר את האיזון בזמן קצר ביותר. חבל לחכות-מצאי הומאופת/ית ולכי לטיפול. כל טוב עירית

אני כמובן אוהבת את הרפואה הסינית

וממליצה במקרה זה על שילוב של תזונה סינית ודיקור דווקא (ולא שיאצו, ההתמחות שלי...)

היי=)

סליחה שלא הגבתי...לא הייתי במצב כל כך טוב. אתמול הלכתי לכללית מושלם, נקבע לי תור לנטרופתית מחר ולעוד כמה זמן תור לרפלקסולוגיה ופרחי באך. תודה על כל העזרה שהענקתם/ן לי. מקווה לעדכן בהמשך..

למעלה