|
שלום בנות

לולבי

New member
|../images/Emo39.gifשלום בנות../images/Emo39.gif

הי לכולן !!!
אני חדשה כאן, חשה שאתן כבר כמו משפחה, אני מאוד זקוקה לעידוד, לכל טיפ, ולכל פיסת מידע. הכינוי שלי הוא לולבי ואני גרה בצפון, קיבלתי אישור מהועדה להתחיל בהליך הפונדקאות. מה עושים
למי מספרים, בעצם למי לא.
האם יש בנות שהתקדמו בהליך המפרך הזה, ומוכנות להפגש
( מכל הארץ ). אני מאוד מאוד אשמח. המייל: [email protected] יישר כח לכולם, ובהצלחה
לולבי

ברוכה הבאה למשפחה שלנו ../images/Emo140.gif

אם את מחפשת מידע ותמיכה הגעת למקום הנכון. קודם כל יופי שיש לך כבר את אישור הועדה - בלי זה הרי אי-אפשר להתחיל. מה עושים ? אני חושבת שהשלב הראשון הוא לחפש פונדקאית. למי מספרים ? זה תלוי. יש כאלה שמספרים לכל העולם ואישתו, יש כאלה שלא מספרים לאף-אחד. אני סיפרתי לאנשים הקרובים אלי (בעיקר משפחה וחברים טובים). אנחנו עכשיו בשלב שבו קיבלנו אישור מהועדה ומחכים להתחיל בטיפול. מידי פעם אנחנו עושים מפגשים של הפורום, לא מזמן היה מפגש כזה אצל ענת של מאי. ספרי לנו קצת על עצמך... שיהיה בהצלחה !!!!!

שלום לך וברוכה הבאה...

שמי דרדי ואני פונדקאית מאיזור הצפון, ואשמח להיות לך לעזר מלא ואף לתמיכה ועידוד אם תצטרכי, אני פונדקאית אשר עברה את כל ההליך ואף בהריון עכשיו
שמחה שבחרת להיות פונדקאית ומקווה שיהיו עוד הרבה כמוך! כי ישנם המון זוגות הזקוקים לפונדקאיות, וחסרות בנות.. ההליך פשוט לדעתי רק מלא במסמכים אבל הכל קחי כחוויה גדולה מההתחלה וכך תרגישי הכי כייף שבעולם, אם תצטרכי עזרה מעבר לזה אני פה ! אם תרצי לדבר או להפגש איתי בכייף כתבי לי מסר עם מספר טלפון ונדבר, אגב אני מהעיר כרמיאל שבצפון, מהיכן בצפון את? וספרי קצת יותר על עצמך כאן שנדע בת כמה את גרושה חד הורית ילדים יש לך וכמה?... שיהיה בהצלחה...

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לולבי../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

לפני הכל הבהירי לנו בבקשה אם את פונדקאית או אם מיועדת, קשה להבין את זה מדבריך, אשמח לענות על כל שאלה. בהצלחה

למעלה