שבת שלום

lihi t

New member
../images/Emo39.gifשבת שלום

אשמח לקבל ניתוח לכתב ידי ע"פ השאלה, שהצגתי במכתב. וכמו כן אשמח אם תוכלו לומר, כיצד הגעתם למסקנה מסויימת, כלומר האות ח העידה על איקס, והאות ט העידה על וואי. סתם בשביל ידע אישי (התחום דיי מעניין אותי). תודה מראש לעונים, וכל טוב!

shamon51

New member
הי ליהי ../images/Emo24.gif כמה שאלות ../images/Emo13.gif

בת כמה את ? באיזה יד את כותבת ? תודה, שמעון

PreDirector

New member
על קצה המזלג

בחורה עם הרבה כוח , בטחון עצמי גבוה שיודעת להציג את עצמה טוב. גישה פילוסופית ויצירתית לחיים, חושבת על כל מצב בחיים כמערכת יחסים ומחפשת סיבה וקשר לכל דבר שקורה, לא שגרתית כל כך ומחפשת לדעת יותר כל הזמן יותר(מה שלפעמים מתסכל אותך כי את לא מספיקה הכל) חשוב לך להתקדם והתפתח בתחום הלמידה והקשר עם אנשים, ובתחום הזה של "לקרוא" אנשים לפי השפת גוף את מאוד טובה ויודעת מול מי את ניצבת ואיך להתנהג איתו ולהביע רגשות ברמה גבוהה, את אוהבת גם ללמד ולהרצות את מה שאת יודעת לאנשים ולשתף ובכלל בתוך קבוצה את פועת ממש טוב. את אוהבת מאוד לקבל תגובות(פידבקים) מהאנשים סביבך ולפעמים את אפילו מנסה לרצות את כולם כי זה חשוב לך לקבל את התגובות האלו ולפעמים בגלל זה את לא שמה לב שאת אולי "נדחפת" יותר מידי. הצד האפל: קצת יותר מידי כוחנית ונדחפת לפעמים , הולכת עם הראש בקיר ולוקח לך קצת זמן להבין שאת טועה.. חוץ מזה הכל אחלה !! ,עבודה עם ילדים בהחלט מתאימה לך לדעתי. בהצלחה,וסופש נעים.

lihi t

New member
היי

אני חושבת שקלעת בול, וגם לגבי הצד האפל :) אני באמת כוחנית (שתלטנית), וכל שאר הדברים שציינת, אבל חשוב לציין שאין לי כוונות רעות, ובאמת הרבה פעמים אני פוגעת באנשים,ונדחפת למקומות שלא לי בלי,שאני שמה לב. אני באמת מנסה לעבוד על זה- פגעת בול. אני מאוד מודה לך!

שבת שלום גם לך

נראה לי שבשלב מסוים התקשורת האינטנסיבית מדי עם ילדים תיצור טצלך עומס נפשי וקצה גבולות היכולת להקדיש והסבלנות, ואת תיתנקי או לפחות תרכי להתנתק, אז אולי מראש לא להתחבר? מה שכן תוכלי לרתק אותם בספורים משובצי דמיון שיותירו אותם פעורי פה והמומים, אז אולי בכל זאת? על פי מה ? אינטואיציה

מה זה הטעויות האלה, איפה פרויד

שצריכים אותו: טצלך = אצלך תיתנקי = תיתנתקי תרכי = תרצי

lihi t

New member
זה גם צד

שצריך לחשוב עליו, ואני שמחה שהארת אותו בפני, כי באמת חלק מהבעיה שלי היא הטוטאליות הרגשית, שללא ספק עלולה לגרום לעומס. ולגבי ההודעה השניה- מרוב שזה קורה לי, כבר התרגלתי לקרוא ככה :) נראה לי, שכדאי לתת לפרויד להמשיך לישון בשקט.

Ramie

New member
הי ליהי

אני מסכים מאד עם אודי בקשר לעובדה שלפחות מכתב ידך נראה שאת לא מתאימה לעבוד עם ילדים. את נראית לי מתאימה הרבה יותר לעשות עבודה ביצועית שבסופה יש מטרה מוגדרת מאד. למשל - לארגן את האולימפיאדה. למעשה גם את כותבת שנהנית מההקשבה לילדים ולא דווקא מהעבודה איתם. נראה לי גם שתתקשי בכל עבודה המבוססת על נתינת שרות לאנשים. פסיכולוגיה ורפואה הם מקצועות כאלה. אין בך מספיק סבלנות להקשיב לכל מה שהפציאנט ירצה לספר לך.

lihi t

New member
אמנם קשה לי

להסכים איתך בנושא הזה,כי אני מאוד אוהבת להקשיב לאנשים, ולתת להם שירות. אבל יכול להיות שמעמדה אובייקטיבית זה לא נראה כך, ואובייקטיביות זה מה שאני מחפשת, אז המון תודה לך! ואקח זאת לתשומת ליבי!

PreDirector

New member
קונפליקט ליהי ומכניקת הקוונטים

טוב ת'אמת אין קשר רק רציתי להגיב בקשר לסבלנות שלדעתכם מונעת ממנה לעבוד עם אנשים. לפי דעתי פשוט היא צריכה לעבוד על הקטע הזה ולהרגע ולעשות דברים יותר באיזי ובפרופורציה נכונה, אם נגיד עכשיו היא לא תטפל בצד הזה שמונע ומפריע לה בחיים, כל חייה יהיו לה בעיות עם אנשים(ולא רק ילדים). לפי דעתי אם היא תעבוד יותר עם ילדים ואנשים היא תוכל לפתח את הכישורים שהיא צריכה ולעבוד על הקטע של הסבלנות , אם לא עכשיו אמתי??
בקיצור ליהי ,המלצה שלי ! go for it ותתמודדי עם עצמך(תזהרי גם על הילדים בדרך!) שבת מנוחה(לפחות עד הערב
)

Ramie

New member
בלי קשר לליהי (ולמכניקת הקוונטים)

השאלה היא ללא ספק מעניינת. האם יכול אדם להחליט שהוא ישתמש ביותר רגש ובפחות אינטואיצה או כל החלטה אחרת מהסוג הזה, ולהתמיד בזה לאורך זמן. שאלה קשורה אחרת היא האם אדם יכול להחליט לשנות את שפת הגוף שלו ולהתמיד בזה. ושאלה שלישית ואחרונה היא האם שנוי כזה, אם יצליח, ישפיע בסופו של דבר על כתב ידו של האיש. מלא שאלות לשבת אחה"צ...

PreDirector

New member
הנוסחה פשוטה יחסית

תרחיש: מוח --> אופי --> התנהגות --> פיזיולוגיה פיזיולוגיה --> כתב יד באשר לביצוע, זה כבר יותר קשה. מה דעתך? ,התרחיש יכול גם לזרום בצורה הפוכה? פיזיולוגיה > התנהגות > אופי > מוח

Ramie

New member
התרחיש יכול

לזרום בצורה הפוכה במקרה של בעיות פיזיולוגיות שונות. לדעתי לעיתים נדירות השנוי הפיזיולוגי מגיע עד שנוי התנהגות, וגם אז ברוב המקרים השינוי הוא לרעה.

Ramie

New member
ובכן,

כל מחלה עלולה להשפיע על הכתב כי חלוקת האנרגיה וכמותה אצל הכותב משתנה. בדרך כלל זה לא משפיע על המוח וכאשר האדם נירפא הכל חוזר למצב ההתחלתי. מחלות או ארועים המשנים את מצבו המנטלי של האדם ישפיעו גם הם על הכתב. בדרך כלל השינוי הוא לרעה.

lihi t

New member
האם ניתן

לאבחן דיכאון למשל, ומעבר לכך, האם ניתן דרך שינוי צורת הכתב, לעזור ביציאה מדיכאון?

למעלה