שבוע טוב

Rebeccan

New member
../images/Emo39.gif שבוע טוב

איך היה הצום ? שתיתי מיץ תפוזים, אכלתי 2 דובשניות ולא מרגישה רעב בכלל .... איך אצלכם

יפית מן

New member
ב"ה עבר טוב ועכשיו נלך מחיל אל חיל!

השנה בסוכות נהיה עם ירצה ה' ב"כינר "ובני וכלתי יהיו אצלנו בבית ועכשיו בני ובעלי בחצר עושים סוכה,בני גר בעיר נתניה הוא גר בקומה 5 ומאוד קשה להוריד את האוכל גם בחג וגם בשבת לכן נתנו לו לאשתו ולילדים את ביתינו אנחנו גרים בכפר ולרדת לחצר יש בדיוק 7 מדרגות כך שיהיה להם כיף שלא יצ טרכו להיות אצלם בבית ולנו גם כן טוב שיש משהו בבית הגנבים עוקבים מי שלא בבית ונכנסים בקלי קלות בלי שום הפרעה,(הם מחוץ לכפר פשוט באים ועוקבים לכן טוב שיש משהו בבית)כך שאין לי צורך בבישולים לחג הסוכות אבל אשמח לרשום כל מני תפריטים שתציאו שיהיה לאחר החג כל טוב גמר חתימה טובה(אפשר לאחל עד שמיני עתרת שאז נחתמים סופית)לשנה טובה ומתוקה .בחב"ד מאחלים כל השנה "גוט יאר" ןזה ממש נעים במשך כל השנה שמאחלים שנה טובה סתם קוריוז..

מאיוש י

New member
גמר חתימה טובה לכולם

הצום עבר בסדר גמור שבוע טוב לכולם ובשורות טובות

שחמטית

New member
שבוע טוב!

הצום עבר ב"ה מצויין, שתיתי המון לפני הצום כך שלא הייתי כמעט צמאה במהלך הצום. הייתי בתפילת "כל נדרי ו"נעילה" ואח"כ הבכורה שלי שמרה על הקטנות ואני יכולתי להתפלל ערבית ונעילה-חזרת הש"ץ בנחת. אחרי ההבדלה שתיתי שוקו קר ואכלתי עוגת גבינה ממתכון של יוכי- ממש טעים! אחרי כחצי שעה התיישבנו (בעלי, אני והילדים) לאכול ארוחת ערב- חלה, סלטים וגבינות. עכשיו אני עדיין מלאה. יום רביעי חג הסוכות מתחיל- הסוכה כבר מוכנה? (שלנו כן!)

שבוע טוב ../images/Emo39.gif

אצלי עבר דווקא בסדר הצום .. אחר הצהריים הראש קצת כאב אבל התגברנו ... החג הבא, סוכות ... שבוע מקסים לכולם

יפית מן

New member
לפי דעתי שתי סוכות היתר לא כשרות!!

הסוכה המשותפת ממש גם מענין וגם מסקרן איך עשו זאת??זה נראה משהו שמעולם לא ראיתי פלא כזה..מנין לקוח סוכה שכזאת?? כוונתי לסוכה בעידכון השני.

Rebeccan

New member
כל הסוכות כשרות למהדרין

והצילומים משכונות חרדיות רק - היכן ? מי מכיר ויודע ? יש עוד הרבה תמונות במלאי - אביא בהמשך

Rebeccan

New member
חידון 3 - היכן ?

אבא ורותי בנו סוכה. ילדים - אנא עזרו לאמא למצוא ת'סוכה היכן הסוכה

יפית מן

New member
לילה-בוקר טוב וגמר חתימה טובה../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

אתמול אחרי הצום עשיתי הליכה,תמיד אחרי צום שאני אוכלת אני מקבלת צרבת ,ולכן רציתי שהאוכל ירד (על אף שאכלתי סלט ווווולחמניה מקמח מלא ומעדן דיאטטי ולפני כן כוס קפה עם חתיכת עוגת דבש הרגשתי מלאה ולכן הלכתי. עכשיו התעוררתי בבהלה כי חשבתי שמאוחר כבר נידברתי עם חברה ללכת הליכה רגלית בשעה 5 ושלושים וחשבתי שכבר מאוחר התעוררתי וראיתי שהשעה 4 ויש לי עוד שעה ומשהו לכן רצתי לחדר העבודה וראיתי את שאלתך יוכי יקרה עד השעה 5 ושלושים עוד אהיה בבית לאחר מכן לצעדה... יוכי איך צמת?וכן יתר הבנות שמניקות?כי הגוף דורש שתיה לפני כל הנקה(אם אני זוכרת טוב כל פעם לפני הנקה הייהו שותים). אצלינו הסוכה כבר מוכנה אנחנו בעלי ואני נוסעים לבית מלון "כינר "לכל סוכות כולל שמחת תורה ובני יבוא אלינו הביתה לשהות כל ימי החג(כבר כתבתי שהם גרים בקומה 5 וקשה לסחוב את האוכל מספר פעמים)ולכן בני בא אתמול ועשו את הסוכה. כל טוב גמר חתימה טובה לשנה טובה ומתוקה ויום נעים וטוב בלו בנעימים בטוב הנראה והנגלה.

למעלה