שאלות

פ י י

New member
../images/Emo39.gifשאלות

אז יש לי כמה שאלות בשבילכם. לגבי כל שאלה: זהו את השיר + המבצע, והכי חשוב: ענו לשאלה. (1) מה אעשה עד יכבו חיי? (2) למה כתפיי הקרות רעדו? (3) ממי לא רוצים יותר ממה שהיא נותנת? (4) על מה דיברנו כשנסענו ביום גשם ערפילי? (5) מיהן שמקשיבות לתקתוק השעון? (6) מה עשה האוח מלב הליל? (7) מה אני עם רוחות הסתו בשלכת? (8) מי ציוותה עליו צמיד או עגילים? (9) מה אעשה באותות חיבה וחסד? (10) מה יורה הנשק שהגיע הזמן שתזרקי? (11) מה אני מקלל כשאני מביט בעיר? (12) מהם שהיו דרושים לי עד לאין שיעור? (13) מה אתה עושה עם סיגריה בפה? (14) על מי האמנתי שהיא היפה בנשים? (15) כמו מה הוא זורח באמצע הגשם? (16) מי תעטוף אותי רכה ומבושמת? (17) מי שופט ביני ובין מה שהיה? (18) איפה שבילי עפר לבנים שלרגלייך? בהצלחה! (הם קלים - אני סומכת עליכם שתגמרו אותם תיק תק).

קוציני

New member
כמה

3.נערת רוק -ריקי גל 5.נורית גלרון - התמונות ? 7.עירוםכביום הולדי - . 11.שילכו לעזאזל.- משינה 13.שר לי ברדיו - רונית אופיר 14.אימי - שלמה ארצי 15.קשת בענן - יהודית רביץ 16.האשה שאיתי - דויד ברוזה 17.זקן חכם - יהודית תמיר

קוציני

New member
ושמות השירים ששכחתי

3.נערת רוק 5.אתה פה חסר לי 7.מה את מבינה 11.אחכה לך בשדות 13.חבקי אותי חזק 14.התעוררתי עירום 15.פני מלאך 16.האשה שאיתי 17. רומיאו

פ י י

New member
יפה!../images/Emo45.gif

3 -
5 -
7 -
התשובה נכונה - אבל לא שם השיר, ולגבי המבצע - מישהו בטח יודע?... 11 -
13 -
- אבל טעות במבצעת 14 -
- אבל טעות בשם השיר.. 15 -
16 -
17 -
כל הכבוד!!

4, 14

שיר 4 - דיברנו על אהבה... "את זוכרת נסענו ביום גשום, ערפילי... כל הדרך דיברנו על אהבה
" החברים של נטאשה - עוד נגיעה
שיר 14... אמנם כבר הסכמתם שזה שלמה ארצי, אבל אני נעולה על אתניקס - כתם הפרי "היי אפלטון, היא היפה בנשים... על אדמה של טרשים, כמו פרח בר".

פ י י

New member
אז 4=../images/Emo45.gif, ולגבי 14:

שלמה ארצי אומר: "ואמי שהאמנתי שהיא היפה בנשים", אבל התשובה שלך לא פחות טובה!

קוציני

New member
עוד ניחושים

1.אני חושב שזה "אחכה לה " לא מצליח להזכר מאיפה זה מוכר (נראה לי עד יכלו חיי). 2.מגשם ? - נורית גלרון.

פ י י

New member
../images/Emo31.gifככה ככה

1 - דווקא לא ממש רחוק מהתשובה הנכונה, ו-2 - זה באמת ניחוש, לא מוצלח. מה, זה קשה? לכן אף אחד חוץ מקוציני ורוח לא עונה?

nati012

New member
תשובות

1) התשמע קולי - החלונות הגבוהים 8) הוד מעלתה שציוותה על פנחס הקטן, לא זוכרת מי שר

פ י י

New member
../images/Emo45.gif

1 - כמעט נכון... "אחכה לך עד ייכבו חיי" - מישהו זוכר מה שם השיר (כי זה לא "התשמע קולי")? 8 - לא קוראים לו פנחס, אלא פנקס... והמבצע?

סאביבית

New member
הנה כמה שלא ענו :

תשובות ושמות השירים שידעתי : 1) אחכה לך = אחכה לך/ ג´וזי כץ (או דפנה דקל אם תרצו בביצוע מעולה לטעמי) 2)משמחה = וידוי של פן בביצוע יהודית רביץ. 7)הוד מעלתה = פנקס הקטן/ששי קשת. 9)אדבר איתך = אדבר איתך/חוה אלברשטיין. 12)שלושה שבועות = יקירתי/אסף אמדורסקי השלמות: 13)שר עם הרדיו = נשקי אותי/סיוון שביט 17)זקן חכם = רומיאו/יהודית תמיר

פ י י

New member
../images/Emo45.gif ס ב ב ה

הכל הכל נכון!! סחטיין! חוץ מ-1 - שכבר כמעט ענינו עליו - "אחכה לך עד ייכבו חיי" - החלונות הגבוהים - איך קוראים לשיר?

המממ

New member
6 חלקית.

השיר של אחינועם ניני. הוא נקרא "הוא". השיר המשלים שלו נקרא "היא"- או בשמו הידוע יותר- "בואי כלה". והאוח מלב הליל את שנתי... קרע? לקח? הוא עשה משהו לשינה שלה... אולי הזכרתי למישהו משהו... בכל אופן, שיר יפה.

המממ

New member
אוי אוי אוי אוי!

פתאום אני חושבת שאולי זה בעצם מ,בואי כלה" ולא מ"הוא". למרות שגם ב"הוא" יש אוח. אני מבלבלת את עצמי. ומבלבלת לכם את המוח. סליחה מעומק הלב.

למעלה