Galadriel 3000
New member
אני!
1 איך קוראים לכם? לנו? אני מיכל והפרשס זה הפרשס. 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אמממ משהו נחמד ואמריקאי (רצוי לא קייט) 3 בת/בן כמה את/ה? 15 4 התאהבת פעם? אממ יאפ. 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? חולצת בצפר ירוקה וג'ינס כחול
6 החלום שלך? להוציא ספר או שניים לאור ושהם יצליחו. 7 אתם חושבים שהוא יתגשם:אממ אולי. 8 מעשן/ת סיגריות? נופ. 9 פעם חשבת להתאבד? אממ לפעמים, בשיעור ספורט. 10 החברים הכי טובים? מורנוש. 11 הקול האחרון ששמעת? אמא שלי. 12 המקום האחרון שהיית בו? כאן. 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? נראה לי שאיזה חבר של אח שלי או משו, שביקש את אח שלי. 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? אני לא מתנשקת עם שתי אנשים בו זמנית
אבל רציני, לא
15 יש לך חברים הומואים/לסביות? אממ יש לי "ידיד" הומו. 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? איפה אני רוצה? בטירה באנגליה. 17 למה דווקא שם? כי אנגליה זה מגניב, ויש שם טירות. 18 קר לך או חם לך? נחמד לי (וזה די נדיר) 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: אממ כמה גופים מהאקווריום. 20 באיזה גיל תתחתנ/י? 20-25. 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את אמל'ה. 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? איתי. 23 השיר האחרון ששמעת: אממ בטח משו מהפסקול של אחוות הטבעת. 24 השיר שנדבק לך: שיר 17 באחוות הטבעת
25 שיקרת פעם? יאפ. 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? אממ וואו יש די הרבה.. אני לא זוכרת בדיוק. 27 מסנג'ר: אין 28 אייסיקיו: מספר? אתם קולטים שצריך להתחבר בשביל זה, נחון? טוב נו..: 335723117 29 מילה שעולה לך בראש: גרול 30 התאהבת בידיד? אממ ל...לא יודעת. (זה דיי מסובך כזה) 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: לאאא 32 אם כן קרה לך?: לא. 33 הסרט האחרון שראית: אמממממ מזמן מזמן. אפשר תוכנית? זה היה בנות גילמור... הרגע. 34 היה יפה? היה נחמד
35 בקולנוע או בטלוויזיה? בנות גילמור זה רק בטווליזיה. 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא. 37 מי האיש האחרון שראיתם? אמא. 38 מאמינ/ה באלוהים? לא יותר מדי. 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? נרקבים באדמה. 40 עשית פעם סיאנס? לא. 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לפעמים... ולפעמים לא. 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? אני נוטה לגמגם תחת לחץ...
אני מניחה שכולם... 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? אממ לא זוכרת. 44 היית פעם בחו"ל? אכן. 45 הרביצו לך? יאפ. 46 הרבצת למישו? יאפ. 47 איך היה הסקר? משעמם. 48 מה אוהב/ת לאכול: פיצה, וכל מה שעשוי מתפ"א (למרות שבזמן האחרון אני מגלה מלא דברים כאלה שאני לא אוהבת) 49 מה אוהב/ת לשתות: אממ מיץ. 50 צבע עיניים: חום כהה 51 צבע שיער:חום. 52 סמיילי אהוב:
53 הדבר הכי מגעיל: מישהו שאשכרה אוכל ג'לי. 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: מלון פרדיסו (משו כזה) 55 כמה זמן על המחשב: WTF? הכי הרבה כאילו? אני מסוגלת כל היום, אם רק יתנו לי. 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: מתי שאפשר. 57 פתגם שעושה לכם את זה: לא עולה לי כרגע. 58 אוהבים את החיים או לא: לא ממש. 59 כמה אחים: 2 60 השם הכי יפה לילד: אממ קלוד
(בדיחה פרטית) 61 השם הכי יפה לילדה: דלקת
(עוד בדיחה פרטית) 62 איפה אתם גרים: ברחובות 63 סמיילי הכי מעצבן: אנ'לא יודעת. 64 הפורום הכי שווה: בלע. 65 יש לכם פורום?:לא. 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: זה. 67 את מי אתם מעריצים: את... אמל'ה?
|בודקת אם החברה מקבלת את השקר הגס הזה| 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: 22-23-00 69 הכינויים שיש לשם שלכם: אין 70 הכינוי הכי אהוב: --- 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? יאפ. 72 מסר לחיים: מי שאוכל לבד- מת לבד (לוידת הראשון שעלה לי) וואי נגמר?
1 איך קוראים לכם? לנו? אני מיכל והפרשס זה הפרשס. 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אמממ משהו נחמד ואמריקאי (רצוי לא קייט) 3 בת/בן כמה את/ה? 15 4 התאהבת פעם? אממ יאפ. 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? חולצת בצפר ירוקה וג'ינס כחול