שאלון!!!!

Galadriel 3000

New member
אני!

1 איך קוראים לכם? לנו? אני מיכל והפרשס זה הפרשס. 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? אמממ משהו נחמד ואמריקאי (רצוי לא קייט) 3 בת/בן כמה את/ה? 15 4 התאהבת פעם? אממ יאפ. 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? חולצת בצפר ירוקה וג'ינס כחול
6 החלום שלך? להוציא ספר או שניים לאור ושהם יצליחו. 7 אתם חושבים שהוא יתגשם:אממ אולי. 8 מעשן/ת סיגריות? נופ. 9 פעם חשבת להתאבד? אממ לפעמים, בשיעור ספורט. 10 החברים הכי טובים? מורנוש. 11 הקול האחרון ששמעת? אמא שלי. 12 המקום האחרון שהיית בו? כאן. 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? נראה לי שאיזה חבר של אח שלי או משו, שביקש את אח שלי. 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? אני לא מתנשקת עם שתי אנשים בו זמנית
אבל רציני, לא
15 יש לך חברים הומואים/לסביות? אממ יש לי "ידיד" הומו. 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? איפה אני רוצה? בטירה באנגליה. 17 למה דווקא שם? כי אנגליה זה מגניב, ויש שם טירות. 18 קר לך או חם לך? נחמד לי (וזה די נדיר) 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: אממ כמה גופים מהאקווריום. 20 באיזה גיל תתחתנ/י? 20-25. 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את אמל'ה. 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? איתי. 23 השיר האחרון ששמעת: אממ בטח משו מהפסקול של אחוות הטבעת. 24 השיר שנדבק לך: שיר 17 באחוות הטבעת
25 שיקרת פעם? יאפ. 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? אממ וואו יש די הרבה.. אני לא זוכרת בדיוק. 27 מסנג'ר: אין 28 אייסיקיו: מספר? אתם קולטים שצריך להתחבר בשביל זה, נחון? טוב נו..: 335723117 29 מילה שעולה לך בראש: גרול 30 התאהבת בידיד? אממ ל...לא יודעת. (זה דיי מסובך כזה) 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: לאאא 32 אם כן קרה לך?: לא. 33 הסרט האחרון שראית: אמממממ מזמן מזמן. אפשר תוכנית? זה היה בנות גילמור... הרגע. 34 היה יפה? היה נחמד
35 בקולנוע או בטלוויזיה? בנות גילמור זה רק בטווליזיה. 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא. 37 מי האיש האחרון שראיתם? אמא. 38 מאמינ/ה באלוהים? לא יותר מדי. 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? נרקבים באדמה. 40 עשית פעם סיאנס? לא. 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לפעמים... ולפעמים לא. 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? אני נוטה לגמגם תחת לחץ...
אני מניחה שכולם... 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? אממ לא זוכרת. 44 היית פעם בחו"ל? אכן. 45 הרביצו לך? יאפ. 46 הרבצת למישו? יאפ. 47 איך היה הסקר? משעמם. 48 מה אוהב/ת לאכול: פיצה, וכל מה שעשוי מתפ"א (למרות שבזמן האחרון אני מגלה מלא דברים כאלה שאני לא אוהבת) 49 מה אוהב/ת לשתות: אממ מיץ. 50 צבע עיניים: חום כהה 51 צבע שיער:חום. 52 סמיילי אהוב:
53 הדבר הכי מגעיל: מישהו שאשכרה אוכל ג'לי. 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: מלון פרדיסו (משו כזה) 55 כמה זמן על המחשב: WTF? הכי הרבה כאילו? אני מסוגלת כל היום, אם רק יתנו לי. 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: מתי שאפשר. 57 פתגם שעושה לכם את זה: לא עולה לי כרגע. 58 אוהבים את החיים או לא: לא ממש. 59 כמה אחים: 2 60 השם הכי יפה לילד: אממ קלוד
(בדיחה פרטית) 61 השם הכי יפה לילדה: דלקת
(עוד בדיחה פרטית) 62 איפה אתם גרים: ברחובות 63 סמיילי הכי מעצבן: אנ'לא יודעת. 64 הפורום הכי שווה: בלע. 65 יש לכם פורום?:לא. 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: זה. 67 את מי אתם מעריצים: את... אמל'ה?
|בודקת אם החברה מקבלת את השקר הגס הזה| 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: 22-23-00 69 הכינויים שיש לשם שלכם: אין 70 הכינוי הכי אהוב: --- 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? יאפ. 72 מסר לחיים: מי שאוכל לבד- מת לבד (לוידת הראשון שעלה לי) וואי נגמר?

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifעונעונה../images/Emo70.gif

1 איך קוראים לכם?:מיכל(וש) 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?:דניאל/שחר
3 בת/בן כמה את/ה?:אוטוטו 15
4 התאהבת פעם?:כןן
5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?:סתם ג'ינס וטי שרט
6 החלום שלך?:לפגוש את לי ראין,ואת אורלנדו
7 אתם חושבים שהוא יתגשם:פחחחחחחח,אולי
8 מעשן/ת סיגריות?:נמנמנמנמנמנמ.... 9 פעם חשבת להתאבד?:כן 10 החברים הכי טובים?:יש מללא 11 הקול האחרון ששמעת?:את דסטניז צ'יילד 12 המקום האחרון שהיית בו?:הסלון,ראיתי אושן 11 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?:לוזכרת
14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?:כן
15 יש לך חברים הומואים/לסביות?:לא נראה לי
16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?:ארה"ב/בריטניה
17 למה דווקא שם?:ארה"ב:החלום שלי
,בריטניה:כנ"ל,אני חולה על המקום הזה
,תמיד ירוק שם ויורד גשם ואני אוהבת את זה
18 קר לך או חם לך?:חם 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:לאדעת 20 באיזה גיל תתחתנ/י?:23? 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם?:את התוכי שליייי
22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?:לי ראיייייין
23 השיר האחרון ששמעת:Lee Ryan - Stand Up As People
24 השיר שנדבק לך: Blue - Back Some Day
25 שיקרת פעם?:מי לא?!!? 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית?:לאדעת
27 מסנג'ר: אין 28 אייסיקיו: 297678384 29 מילה שעולה לך בראש:כרובית
30 התאהבת בידיד?:כה
31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון:לא כ"כ 32 אם כן קרה לך?:לא נראה לי 33 הסרט האחרון שראית:תא הטלפון ומיד אחריו,אושן 11
34 היה יפה?:מאוווווווווווווווווווווווווווווווד
35 בקולנוע או בטלוויזיה?:טלויזיה 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה?:כן 37 מי האיש האחרון שראיתם?:אחי הקטן 38 מאמינ/ה באלוהים?:כן
39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים?:עולים לגן עדן
40 עשית פעם סיאנס?:לא
41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים?:כן
42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם?:קצת עוקצנית
43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?:לא,לא יצא לי
44 היית פעם בחו"ל?:כן 45 הרביצו לך?:נמנמנמ,אתמול
,חחחחח,אבל בצחוק
46 הרבצת למישו?:כן 47 איך היה הסקר?:סביר+ 48 מה אוהב/ת לאכול:פסטה 49 מה אוהב/ת לשתות:קולה 50 צבע עיניים:חום בהיר 51 צבע שיער:חום 52 סמיילי אהוב:
53 הדבר הכי מגעיל:ג'וקים 54 הסרט הכי דפוק שראיתם:שטן על הזמן-wwwtttff!?!? 55 כמה זמן על המחשב:שלוש שעות ביום,לא ברצף 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה:ערב 57 פתגם שעושה לכם את זה:אל תסתכלי בקנקן אלה במלצר שמביא אותו
58 אוהבים את החיים או לא:ככה ככה 59 כמה אחים:3 כולל אני 60 השם הכי יפה לילד:דניאל!!!!!!!!!!! 61 השם הכי יפה לילדה:שחר!!!!!!!!!!!! 62 איפה אתם גרים: י-ם 63 סמיילי הכי מעצבן:
64 הפורום הכי שווה:בלווו אורלנדו 65 יש לכם פורום?:לא 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו:כרגע זה בלו
67 את מי אתם מעריצים:בלוווו
,אורלנדו ועוד... 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?:11 69 הכינויים שיש לשם שלכם:מיכלוש,מיכי,מיכלושקיתוש 70 הכינוי הכי אהוב:מיכלוש 71 אתם אוהבים מישו עכשיו?:כן 72 מסר לחיים:תעשו מה בא לכם אך שבא לכם כמה שבא לכם

שחר?! ../images/Emo5.gif ../images/Emo183.gif../images/Emo168.gif

אלוהים ישמור, למה שתרצי את השם המשעמם הזה?! שם חסר אופי..

אפרתיק

New member
מה?היית מתה!

מה חסר אופי בשחר?אחלה שם! I LIKE IT אבל בכל מקרה כל אחד שונא את השם שלו(נו טוב כמעט כולם) אז נינה

SnoopyElf

New member
פעם שלישית...[אולי תפוז יהיה נחמד?]

1 איך קוראים לכם? |חילזון| ענבר 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? |חילזון| כשהייתי קטנה רציתי שיקראו לי דנה או סיגל. למה - לא ברור
. היום - לוידעת... 3 בת/בן כמה את/ה? |חילזון| היום - 18
לפחות לפי התאריך העברי... לפי הלועזי זה בעוד 18 יום! 4 התאהבת פעם? |חילזון| יאפ 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? |חילזון| אהה! סופסוף אני עונה על השאלה הזו כשאני לבושה! אז אני לובשת ג'ינס וטי-שרט של קדס, וגם תחתונים וסנדלים וקוקיה! 6 החלום שלך? |חילזון| למות מאושרת... 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: |חילזון| סביר להניח שכן... 8 מעשן/ת סיגריות? |חילזון| לא
9 פעם חשבת להתאבד? |חילזון| כל אחד חושב על זה מתישהו, לא? אבל לא ברצינות... 10 החברים הכי טובים? |חילזון| איתי, דולב ונועה. 11 הקול האחרון ששמעת? |חילזון| אמא מדברת, יותר נכון צורחת, בטלפון. 12 המקום האחרון שהיית בו? |חילזון| המעלית? ולפני זה האוטו, ולפני זה - בעבודה. 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? |חילזון| דודה חנה 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? |חילזון| נואפ 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? |חילזון| יאפ 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? |חילזון| בכל העולם... ואח"כ שלוש שנים באוסטרליה, ואח"כ - אני אשתקע באירלנד!!!
17 למה דווקא שם? |חילזון| כי יש שם מרחבים עצומים של ירוק, המון אויר ויופי, האנשים פשוטים וחמים, הריקודים מדהימים
ויש שם פרות! |סוגדת| 18 קר לך או חם לך? |חילזון| נעים לי? 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: הרעב בעולם... אווו! הבנתי את השאלה, רגע. הייתי מוותרת על קורטוב של עקשנות. 20 באיזה גיל תתחתנ/י? |חילזון| אבוד חברימוס.. אני כבר התחתנתי. חתונה ממשית יותר - אולי בגיל 35-40 לפחות. 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? |חילזון|
סבתא
!!! 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? |חילזון| הממממ.... אני אוהבת מישהו שמת, נשואה להומו שבחיים עדיין ורוצה להיות עם אדם שלישי. מה זה אומר עלי
?? נו... כמובן שאורלנדו! אמצע הלילה, קצת קריר ומומלץ להתכרבל מתחת לשמיכה... ולעשות הרבה וו-הו!!! 23 השיר האחרון ששמעת: |חילזון| I'm too sexy for my shirt... 24 השיר שנדבק לך: |חילזון| לא נדבק לי כרגע... 25 שיקרת פעם? |חילזון| מן הסתם... 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? |חילזון| אני? מטורף? בחיים לא! אני נורמלית לחלוטין! לא ככה? 27 מסנג'ר: |חילזון| לא פעיל, אבל הנה:[email protected] 28 אייסיקיו: |חילזון| לא פעיל, ולא זוכרת... 29 מילה שעולה לך בראש: |חילזון| במבה? 30 התאהבת בידיד? |חילזון| אין לי ידידים. יש חברים. התאהבתי בחבר? מן הסתם, זה הגיוני... כל אהוב צריך להיות חבר קודם, לא? 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: |חילזון| יאאאאפ! בלומי מוכיח את זה מדי יום, לא? בכל יום אני מתאהבת מחדש... 32 אם כן קרה לך?|חילזון| ע"ע שאלה קודמת... ומבחינת מה שנקרא "ריל לייף" - כן, קרה לי. 33 הסרט האחרון שראית: |חילזון| נוווו... מה שמו...... משהו על שני זקנים שיוצאים לטיול בקראוון כדי לדון בגירושים שלהם ובסוף הם נשארים נשואים... לוידעת מה השם. 34 היה יפה? |חילזון| חביב פלוס 35 בקולנוע או בטלוויזיה? |חילזון| פיל טלפיזיון. 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? |חילזון| יאפ 37 מי האיש האחרון שראיתם? |חילזון| סיגלית ואבי, ראיתי אותם יחד... 38 מאמינ/ה באלוהים? |חילזון| נואפ 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? |חילזון| הנשמה נגוזה והגוף נקבר/נשרף/אחר? אני אספר לכם אחרי שאני אגיע לשם... 40 עשית פעם סיאנס? |חילזון| יאפ 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? |חילזון| לא במיוחד... 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? |חילזון|
טוב לדעת שיש בעצמי תוכנות!!! תכונה שנואה - דקדקנות ועקשנות יתר 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? |חילזון| יאפ. המוווון פעמים. אני לא אומרת אם אני לא מתכוונת. 44 היית פעם בחו"ל? |חילזון| יאפ 45 הרביצו לך? |חילזון| מן הסתם... 46 הרבצת למישו? |חילזון| יאפ... 47 איך היה הסקר? |חילזון| סקר? יותר כמו שאלון... והיה חביב 48 מה אוהב/ת לאכול: |חילזון| אוכל? גיבץ'! וגבינות! ומלאי! ועוגות... וש-ו-ק-ל-ד-! 49 מה אוהב/ת לשתות: |חילזון|
שוקו
!!! וגם חלבבבב... 50 צבע עיניים: |חילזון| חום מוזר 51 צבע שיער: |חילזון| חום משתנה ומוזר גם 52 סמיילי אהוב: |חילזון|
חזי!!! 53 הדבר הכי מגעיל: |חילזון| בגידה באמון. 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: |חילזון| thirteen[מקוה שלא התבלבלתי בשמות!] פארודיה מפגרת על כל סרטי הנעורים. נסיון נואש לחקות את קריי-בייבי המדהים. 55 כמה זמן על המחשב: |חילזון| עכשיו? כמה שעות... בכללי - המון שעות... 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: |חילזון| בכל שעה שהיא... מתי שיוצא 57 פתגם שעושה לכם את זה: |חילזון| Don't follow the flow, let the flow follow you! 58 אוהבים את החיים או לא: |חילזון| בערך... תלוי על איזה צד קמתי בבוקר. 59 כמה אחים: |חילזון| בבית? 2. אני ועוד קופיף קטן. 60 השם הכי יפה לילד: |חילזון| אורלנדו
61 השם הכי יפה לילדה: |חילזון| לוידעת... אבל השם הכי יפה לפרה הוא שולה
62 איפה אתם גרים: |חילזון| קרית מוצקין 63 סמיילי הכי מעצבן: |חילזון|
הוא נתקע וחסר שימוש! 64 הפורום הכי שווה: |חילזון| אורלנדו בלום! 65 יש לכם פורום?: |חילזון| עדיין לא 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: |חילזון| אורלנדול'ה 67 את מי אתם מעריצים: |חילזון| את סבתא שלי. ואת המרצה לסטטיסטיקה. 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: |חילזון| בין חצות ל2 בלילה. לפעמים יותר מאוחר. 69 הכינויים שיש לשם שלכם: |חילזון| ענברי, ענברוש [שונאת!] ברבר, ברברונת, ברי, ברוש, ברבי, ענבוני, בוש-בוש, בושי-בוש 70 הכינוי הכי אהוב: |חילזון| "ענברוש הגדולה שלך" - ככה הבן-דוד הקטן שלי מכנה אותי בפני סבתא
זו הגרסא היחידה שכוללת "ענברוש" שאני אוהבת... וגם בושי-בוש. אודי היה קורא לי ככה... 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? |חילזון| יאפ... 72 מסר לחיים: |חילזון| "אף אחד לא מושלם", מכאן
כולם מושלמים! אתם מושלמים, כמו שאתם... הפגמים הם השלמות הנהדרת ביותר. זמן לשאלון[ התחלתי למדוד בכל שאלון...]: 52 דקות! ועכשיו... לקרוא את כולם...

SnoopyElf

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gifהחלזונות שלי לא יצאו!!!

אז הנה 72 חזים+אחד לשנה הבאה:

SnoopyElf

New member
והנה הגירסא המתוקנת של השאלון...

1 איך קוראים לכם?
ענבר 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?
כשהייתי קטנה רציתי שיקראו לי דנה או סיגל. למה - לא ברור. היום - לוידעת... 3 בת/בן כמה את/ה?
היום - 18
לפחות לפי התאריך העברי... לפי הלועזי זה בעוד 18 יום! 4 התאהבת פעם?
יאפ 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?
אהה! סופסוף אני עונה על השאלה הזו כשאני לבושה! אז אני לובשת ג'ינס וטי-שרט של קדס, וגם תחתונים וסנדלים וקוקיה! 6 החלום שלך?
למות מאושרת... 7 אתם חושבים שהוא יתגשם:
סביר להניח שכן... 8 מעשן/ת סיגריות?
לא 9 פעם חשבת להתאבד?
כל אחד חושב על זה מתישהו, לא? אבל לא ברצינות... 10 החברים הכי טובים?
איתי, דולב ונועה. 11 הקול האחרון ששמעת?
אמא מדברת, יותר נכון צורחת, בטלפון. 12 המקום האחרון שהיית בו?
המעלית? ולפני זה האוטו, ולפני זה - בעבודה. 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?
דודה חנה 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?
נואפ 15 יש לך חברים הומואים/לסביות?
יאפ 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?
בכל העולם... ואח"כ שלוש שנים באוסטרליה, ואח"כ - אני אשתקע באירלנד!!! 17 למה דווקא שם?
כי יש שם מרחבים עצומים של ירוק, המון אויר ויופי, האנשים פשוטים וחמים, הריקודים מדהימים ויש שם פרות! |סוגדת| 18 קר לך או חם לך?
נעים לי? 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:
הרעב בעולם... אווו! הבנתי את השאלה, רגע. הייתי מוותרת על קורטוב של עקשנות. 20 באיזה גיל תתחתנ/י?
אבוד חברימוס.. אני כבר התחתנתי. חתונה ממשית יותר - אולי בגיל 35-40 לפחות. 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם?
סבתא!!! 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?
הממממ.... אני אוהבת מישהו שמת, נשואה להומו שבחיים עדיין ורוצה להיות עם אדם שלישי. מה זה אומר עלי?? נו... כמובן שאורלנדו! אמצע הלילה, קצת קריר ומומלץ להתכרבל מתחת לשמיכה... ולעשות הרבה וו-הו!!! 23 השיר האחרון ששמעת:
I'm too sexy for my shirt... 24 השיר שנדבק לך:
לא נדבק לי כרגע... 25 שיקרת פעם?
מן הסתם... 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית?
אני? מטורף? בחיים לא! אני נורמלית לחלוטין! לא ככה? 27 מסנג'ר:
לא פעיל, אבל הנה:[email protected] 28 אייסיקיו:
לא פעיל, ולא זוכרת... 29 מילה שעולה לך בראש:
במבה? 30 התאהבת בידיד?
אין לי ידידים. יש חברים. התאהבתי בחבר? מן הסתם, זה הגיוני... כל אהוב צריך להיות חבר קודם, לא? 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון:
יאאאאפ! בלומי מוכיח את זה מדי יום, לא? בכל יום אני מתאהבת מחדש... 32 אם כן קרה לך?
ע"ע שאלה קודמת... ומבחינת מה שנקרא "ריל לייף" - כן, קרה לי. 33 הסרט האחרון שראית:
נוווו... מה שמו...... משהו על שני זקנים שיוצאים לטיול בקראוון כדי לדון בגירושים שלהם ובסוף הם נשארים נשואים... לוידעת מה השם. 34 היה יפה?
חביב פלוס 35 בקולנוע או בטלוויזיה?
פיל טלפיזיון. 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה?
יאפ 37 מי האיש האחרון שראיתם?
סיגלית ואבי, ראיתי אותם יחד... 38 מאמינ/ה באלוהים?
נואפ 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים?
הנשמה נגוזה והגוף נקבר/נשרף/אחר? אני אספר לכם אחרי שאני אגיע לשם... 40 עשית פעם סיאנס?
יאפ 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים?
לא במיוחד... 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם?
טוב לדעת שיש בעצמי תוכנות!!! תכונה שנואה - דקדקנות ועקשנות יתר 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?
יאפ. המוווון פעמים. אני לא אומרת אם אני לא מתכוונת. 44 היית פעם בחו"ל?
יאפ 45 הרביצו לך?
מן הסתם... 46 הרבצת למישו?
יאפ... 47 איך היה הסקר?
סקר? יותר כמו שאלון... והיה חביב 48 מה אוהב/ת לאכול:
אוכל? גיבץ'! וגבינות! ומלאי! ועוגות... וש-ו-ק-ל-ד-! 49 מה אוהב/ת לשתות:
שוקו
!!! וגם חלבבבב... 50 צבע עיניים:
חום מוזר 51 צבע שיער:
חום משתנה ומוזר גם 52 סמיילי אהוב:
חזי!!! 53 הדבר הכי מגעיל:
בגידה באמון. 54 הסרט הכי דפוק שראיתם:
thirteen[מקוה שלא התבלבלתי בשמות!] פארודיה מפגרת על כל סרטי הנעורים. נסיון נואש לחקות את קריי-בייבי המדהים. 55 כמה זמן על המחשב:
עכשיו? כמה שעות... בכללי - המון שעות... 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה:
בכל שעה שהיא... מתי שיוצא 57 פתגם שעושה לכם את זה:
Don't follow the flow, let the flow follow you! 58 אוהבים את החיים או לא:
בערך... תלוי על איזה צד קמתי בבוקר. 59 כמה אחים:
בבית? 2. אני ועוד קופיף קטן. 60 השם הכי יפה לילד:
אורלנדו 61 השם הכי יפה לילדה:
לוידעת... אבל השם הכי יפה לפרה הוא שולה
62 איפה אתם גרים:
קרית מוצקין 63 סמיילי הכי מעצבן:
הוא נתקע וחסר שימוש! 64 הפורום הכי שווה:
אורלנדו בלום! 65 יש לכם פורום?:
עדיין לא 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו:
אורלנדול'ה 67 את מי אתם מעריצים:
את סבתא שלי. ואת המרצה לסטטיסטיקה. 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?:
בין חצות ל2 בלילה. לפעמים יותר מאוחר. 69 הכינויים שיש לשם שלכם:
ענברי, ענברוש [שונאת!] ברבר, ענבריל'ה, ברברונת, ברי, ברוש, ברבי, ענבוני, בוש-בוש, בושי-בוש 70 הכינוי הכי אהוב:
"ענברוש הגדולה שלך" - ככה הבן-דוד הקטן שלי מכנה אותי בפני סבתא זו הגרסא היחידה שכוללת "ענברוש" שאני אוהבת... וגם בושי-בוש. אודי היה קורא לי ככה... 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? |חילזון| יאפ... 72 מסר לחיים:
"אף אחד לא מושלם", מכאן כולם מושלמים! אתם מושלמים, כמו שאתם... הפגמים הם השלמות הנהדרת ביותר.

מיטל101

New member
../images/Emo104.gifשלי שלי

1 איך קוראים לכם?מיטל 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?דניאל 3 בת/בן כמה את/ה?14 וחצי 4 התאהבת פעם?כן 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?חולצת בית ספר בצהוב וג'ינס 6 החלום שלך? לפגוש את אורלנדו בלום הכוסון 7 אתם חושבים שהוא יתגשם:הלוואי 8 מעשן/ת סיגריות? חס וחלילה....מזיק לבריאות 9 פעם חשבת להתאבד?אתם נורמלים??חברה שלי כן....חחח.....סתם 10 החברים הכי טובים? אופס....לא 11 הקול האחרון ששמעת?ירין-קרציה שנמצאת אצלי....חח*מתפוצצות מצחוק* 12 המקום האחרון שהיית בו?החדר שלי-המאממם 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?ליאת-חברה קובה קרציה אחרת 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?לא!!!!!!!!!!!!!
15 יש לך חברים הומואים/לסביות?לא שידוע לי.... 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?לא יודעת 17 למה דווקא שם?לא יודעת 18 קר לך או חם לך? קר לי לירין חם 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:כלום 20 באיזה גיל תתחתנ/י?20 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? משפחה,אורלנדו,בראד,פול,ג'וני,קולין, וירין 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?אורלנדו,בראד,פול,ג'וני...חחח 23 השיר האחרון ששמעת:קליפורניה דרים של הביץ בויס 24 השיר שנדבק לך: אותו אחד 25 שיקרת פעם? מי לא? 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית?קפצתי ממיטת קומותיים....חחח 27 מסנג'ר: 28 אייסיקיו: 29 מילה שעולה לך בראש:פאק,קובה 30 התאהבת בידיד? כן 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: כן 32 אם כן קרה לך?:כן 33 הסרט האחרון שראית:היום אני הולכת לווימבלדון 34 היה יפה? אולי 35 בקולנוע או בטלוויזיה?קולנוע 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה?כן 37 מי האיש האחרון שראיתם? ירין 38 מאמינ/ה באלוהים?לא 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים?עולים לגן עדן 40 עשית פעם סיאנס?מה אני נראית לכם? 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים?כן 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם?עצבנות 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?ברור 44 היית פעם בחו"ל?כן 45 הרביצו לך? גם 46 הרבצת למישו? ועוד איך 47 איך היה הסקר?מדהים 48 מה אוהב/ת לאכול:נקניקיות וביצים 49 מה אוהב/ת לשתות:פאנטה 50 צבע עיניים: חומות דבש מדהימות 51 צבע שיער:שטני חום 52 סמיילי אהוב: 53 הדבר הכי מגעיל:בצל 54 הסרט הכי דפוק שראיתם:קובה ושבעת הגמדים (המבין יבין) 55 כמה זמן על המחשב:כמה דקות 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה:מתי שיוצא לי 57 פתגם שעושה לכם את זה:אוי דני אוי דני...אוווו זה טוב....לא תבינו.. 58 אוהבים את החיים או לא:כן 59 כמה אחים: 2 אחים ואחות 60 השם הכי יפה לילד:דניאל 61 השם הכי יפה לילדה:ונדה....ח.חחח.....סתם.....מיטל 62 איפה אתם גרים: חיפה אלופה 63 סמיילי הכי מעצבן: 64 הפורום הכי שווה: אורלנדו השולט 65 יש לכם פורום?:מה??? 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו:פה 67 את מי אתם מעריצים:יש מלא...אין כוח לפרט 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?:12 או 11 69 הכינויים שיש לשם שלכם:מייטי,מיידלעך,פלוץ,וכולה וכלה 70 הכינוי הכי אהוב:אחד מהם 71 אתם אוהבים מישו עכשיו?אולי 72 מסר לחיים: אל תחכו את החיים יותר מדי ברצינות גם ככה לא תצאו מהם בחיים

תשובה

1 איך קוראים לכם? לילוש 2 אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? שרון מורן או שחר 3 בת/בן כמה את/ה?17 4 התאהבת פעם?כן 5 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?בגדים ארוכים אני חולה מתה 6 החלום שלך? לעשות ניתוח לייזר בעיניים, ללחוץ את היד של עופר ניסים 7 אתם חושבים שהוא יתגשם: הראשון כן, השני לא חושבת.. 8 מעשן/ת סיגריות? הפסקתי!! :) גאה בעצמי 9 פעם חשבת להתאבד?כן לצערי 10 החברים הכי טובים? אדווה רותם וחן.. אהבות חיי!! 11 הקול האחרון ששמעת? של אחותי ואמא ומי שבבית 12 המקום האחרון שהיית בו? במטבח הכנתי שוב תה.\: 13 האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אדווה 14 התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? כן 15 יש לך חברים הומואים/לסביות? לא 16 איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? אילת, או בתל אביב לכמה חודשים 17 למה דווקא שם? כי אי אפשר לעזוב את אילת, ותל אביב כי אני חייבת לגור שם כמה חודשים... נשמע לי כיף 18 קר לך או חם לך? קר לי נורא 19 משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: שומדבר 20 באיזה גיל תתחתנ/י? אין לי מושג 21 את מי אתם הכי אוהבים בעולם? אותי, משפחה וחברות 22 עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? עם החתול בפח זבל בחוץ מצידי..השתגעתי להיות בבית בגלל המחלה הזאת!! 23 השיר האחרון ששמעת: לא יודעת.. כואב לי הראש אני לא שמה שירים כרגע 24 השיר שנדבק לך: יש הרבה :) 25 שיקרת פעם? כן 26 מה הדבר הכי מטורף שעשית? אל תשאלו :) 27 מסנג'ר: יש 28 אייסיקיו: יש 29 מילה שעולה לך בראש: חיידקים צאו 30 התאהבת בידיד? לא 31 מאמין/ה באהבה ממבט ראשון: כן 32 אם כן קרה לך?: כן 33 הסרט האחרון שראית: אמריקן ביוטי 34 היה יפה? מאודדד 35 בקולנוע או בטלוויזיה? במחשב 36 אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא 37 מי האיש האחרון שראיתם? השומר בביצפר שפתח לי את השער 38 מאמינ/ה באלוהים?כן 39 מה לדעתך קורה אחרי שמתים? לא יודעת... הלוואי שהייתי יכולה לדעת 40 עשית פעם סיאנס? לא.. אני רוצה אלב זה מפחיד. 41 אתם אוהבים את איך שאתם נראים? כן 42 תוכנה שאתם שונאים בעצמכם? תכונה*: עקשנית (ואני גם אוהבת את זה בי) 43 אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן 44 היית פעם בחו"ל?כן טורקיה אצל המשפחה 45 הרביצו לך? לא 46 הרבצת למישו? לא 47 איך היה הסקר?מעניין! 48 מה אוהב/ת לאכול:הרבה דברים 49 מה אוהב/ת לשתות:רק לא תההההה! 50 צבע עיניים: דבש ירוק 51 צבע שיער:חום בהיר 52 סמיילי אהוב:
53 הדבר הכי מגעיל: פירות ים 54 הסרט הכי דפוק שראיתם: פיי יש הרבה 55 כמה זמן על המחשב: כל היום כי אין לי מה לעשות 56 באיזה שעות אתם ניכנסים לפורום הזה: כשיוצא 57 פתגם שעושה לכם את זה: זה משפט ששמעתי, לא פתגם: מי שהצליח להגדיר את המילה אהבה-לא היה מאוהב 58 אוהבים את החיים או לא:מאוד 59 כמה אחים: 1 קטנה 60 השם הכי יפה לילד: שחר, אליאור 61 השם הכי יפה לילדה: שחר מורן או שרון 62 איפה אתם גרים: אילת 63 סמיילי הכי מעצבן:
64 הפורום הכי שווה: יש הרבה 65 יש לכם פורום?:לא 66 הפורום שאתם הכי הרבה נימצאים בו: בעבר הייתי בסקס לנוער, עכשיו אין משהו מיוחד 67 את מי אתם מעריצים: את עצמי 68 באיזה שעות אתם הולכים לישון?: כשאני עייפה 69 הכינויים שיש לשם שלכם: לילוש 70 הכינוי הכי אהוב: לילוש 71 אתם אוהבים מישו עכשיו? לא 72 מסר לחיים: Fear can stop u loving, love can stop your fear (Enigma-fear and love(

למעלה