שאלון

../images/Emo187.gif

-מה השעה עכשיו?20:07 2-האם את משועמם?לא
3-מה אתה רוצה לעשות ברגע זה?אממ..כל מיני
4-מה אתה לא רוצה לעשות ברגע זה?שיעורים..מזל שסיימתי
5-את מי בא לך לראות ברגע זה?לא מכירים
6-עם מי אתה רוצה להיות עכשיו?כנ"ל
7-איזה שיר אתה רוצה לשמוע עכשיו?דווקא לא ממש בא לי לשמוע עכשיו משו
8-איזה שיר אתה לא רוצה לשמוע עכשיו?כלום..
9-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך?לא מכירים
10-יש לך חבר\ה?לא 11-התנשקתם כבר? 12-כמה פעמיים? 13-צרפתית\דג\רגיל? 14-היה כיף? 15-מתי בפעם האחרונה היתנשקת? 16-את מאוהבת?לא ממש.. 17-את אוהבת את הכיתה שלך?לא ממש..טחחח
18-מה את רוצה להיות שתהיי גדול\ה?ל'דעת
19-איזה מקצוע אהוב עלייך ביותר?ערבית
20- מה התחביבים שלך?אממ..סתם כל מיני..אין לי כוח לכתוב
21-באיזה חוגים את?כרגע בשום כלום
22-מה את מעדיפה:איסיקיו\מסנג'ר ?גם וגם
23-מה החייה האהובה עלייך?הכי שקטים והכי פחות מציקים..
24-למי אתה מספר את הסודות שלך?לא מכירים..
25-על מי אתה הכי סומך?כנ"ל
26-על מי ההית רוצה להיתנשק?אע?!
איך השאלון ?נחמד

עונה

1-מה השעה עכשיו? 00:37 2-האם את משועמם? קצת 3-מה אתה רוצה לעשות ברגע זה? להתקלח 4-מה אתה לא רוצה לעשות ברגע זה? 5-את מי בא לך לראות ברגע זה? 6-עם מי אתה רוצה להיות עכשיו? 7-איזה שיר אתה רוצה לשמוע עכשיו? כל שיר עצוב 8-איזה שיר אתה לא רוצה לשמוע עכשיו? שיר שמח 9-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך? דנה ושריי 10-יש לך חבר\ה? לא 11-התנשקתם כבר? אין לי 12-כמה פעמיים? אין לי!! 13-צרפתית\דג\רגיל? נו אין לי! 14-היה כיף? נו אבל אי-ן לי! 15-מתי בפעם האחרונה היתנשקת? בפה? אף פעם 16-את מאוהבת? לא 17-את אוהבת את הכיתה שלך? לא 18-מה את רוצה להיות שתהיי גדול\ה? לא יודעת 19-איזה מקצוע אהוב עלייך ביותר? לא יודעת 20- מה התחביבים שלך? 21-באיזה חוגים את? אף אחד 22-מה את מעדיפה:איסיקיו\מסנג'ר ? אייסיקיו 23-מה החייה האהובה עלייך? חתול 24-למי אתה מספר את הסודות שלך? דנה ושריי 25-על מי אתה הכי סומך? דנה 26-על מי ההית רוצה להיתנשק? איך השאלון ?

yardenga

New member
אני

1-מה השעה עכשיו? 2:47 2-האם את משועמם? טיפה.. 3-מה אתה רוצה לעשות ברגע זה? ממ אני לא סגורה על זה.. 4-מה אתה לא רוצה לעשות ברגע זה? מממ גם על זה אני לא סגורה.. 5-את מי בא לך לראות ברגע זה? מממ לא יודעת.. 6-עם מי אתה רוצה להיות עכשיו? בעיקרון זה לא אמור להיות אם אותו אדם שהייתי רוצה לראות..? 7-איזה שיר אתה רוצה לשמוע עכשיו? לא יודעת.. 8-איזה שיר אתה לא רוצה לשמוע עכשיו? בטח משהו דפוק של בריטני ספירס או משהו.. 9-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך? מממ אני גם על זה לא ממש סגורה.. 10-יש לך חבר\ה?לא וטוב שכךך 11-התנשקתם כבר? 12-כמה פעמיים? 13-צרפתית\דג\רגיל? 14-היה כיף? 15-מתי בפעם האחרונה היתנשקת? ממ אפעם...
16-את מאוהבת? נופ 17-את אוהבת את הכיתה שלך? לא 18-מה את רוצה להיות שתהיי גדול\ה? לא סגורה על זה.. 19-איזה מקצוע אהוב עלייך ביותר? אמממממ אין 20- מה התחביבים שלך? להיות במחשב.. לישון.. לראות טלויזיה 21-באיזה חוגים את? שומדבר חח 22-מה את מעדיפה:איסיקיו\מסנג'ר ? מסנג'ר 23-מה החייה האהובה עלייך? חתול 24-למי אתה מספר את הסודות שלך? מממ אפחד.. עצוב אני יודעת אבל זה שיש לי כ"כ הרבה סודות ותולי מה זה כאילו יד דברים שאני מספרת לחן ויש דברים שאני מספרת ליערה.. זה תלוי.. 25-על מי אתה הכי סומך? אפאחד... 26-על מי ההית רוצה להיתנשק? מממ אף אחד חח

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifאני

1-מה השעה עכשיו? 19:51 2-האם את משועמם? בערך 3-מה אתה רוצה לעשות ברגע זה? לראות את יוליאן 4-מה אתה לא רוצה לעשות ברגע זה? להיות בבסיס חחח 5-את מי בא לך לראות ברגע זה? יוליאן 6-עם מי אתה רוצה להיות עכשיו? יוליאן 7-איזה שיר אתה רוצה לשמוע עכשיו? בתלם האוהבים 8-איזה שיר אתה לא רוצה לשמוע עכשיו? לא יודעת 9-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך? עינב 10-יש לך חבר\ה? לא 11-התנשקתם כבר? כן 12-כמה פעמיים? לא זוכרת 13-צרפתית\דג\רגיל? צרפתית 14-היה כיף? כן 15-מתי בפעם האחרונה היתנשקת? לא זוכרת 16-את מאוהבת? כן 17-את אוהבת את הכיתה שלך? איזה כיתה? סיימתי ללמוד 18-מה את רוצה להיות שתהיי גדול\ה? זמרת 19-איזה מקצוע אהוב עלייך ביותר? אנגלית 20- מה התחביבים שלך? לשיר, לצאת לבלות, לצפות בטלוויזיה, לגלוש באינטרנט, לטייל, לנסוע למקומות חדשים 21-באיזה חוגים את? שום חוג, למי יש זמן? 22-מה את מעדיפה:איסיקיו\מסנג'ר ? אייסיקיו 23-מה החייה האהובה עלייך? אריה 24-למי אתה מספר את הסודות שלך? לעינב, דיקלה, ומורן 25-על מי אתה הכי סומך? עינב 26-על מי ההית רוצה להיתנשק? אולי התכוונתם עם מי... אז עם יוליאן איך השאלון? חביב

Adi ע ד י

New member
הראשון שאני עונה עליו כאן..

1-מה השעה עכשיו?אממ..20:52 2-האם את משועמם?כןן מאוד.. 3-מה אתה רוצה לעשות ברגע זה?לשתות.. 4-מה אתה לא רוצה לעשות ברגע זה?ללכת לישון.. 5-את מי בא לך לראות ברגע זה?את מירב.. 6-עם מי אתה רוצה להיות עכשיו?עם מירב.. 7-איזה שיר אתה רוצה לשמוע עכשיו?ביי ביי.. 8-איזה שיר אתה לא רוצה לשמוע עכשיו?איזה שיר שהשמיעו לי בכיתה.. 9-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך?מירב.. 10-יש לך חבר\ה?לא... 11-התנשקתם כבר?לאא... 12-כמה פעמיים?4 אולי 5 13-צרפתית\דג\רגיל?צרפתית ורגיל.. 14-היה כיף?לא.. 15-מתי בפעם האחרונה היתנשקת?מי זוכר לפני מיליון שנה.. 16-את מאוהבת?כן.. 17-את אוהבת את הכיתה שלך?רובם.. 18-מה את רוצה להיות שתהיי גדול\ה?זמרת ושחקנית 19-איזה מקצוע אהוב עלייך ביותר?תנ"ך ואז חשבון.. 20- מה התחביבים שלך?להיות במחשב לבלות עם חברות לראות טלויזיה לעשות הופעות לרקוד ויש עוד מלאאאאאאאאאאאאא...... 21-באיזה חוגים את?בינתיים שום דבר אבל בינואר אני יהיה בשחייה.. 22-מה את מעדיפה:איסיקיו\מסנג'ר ?אייסיקיו 23-מה החייה האהובה עלייך?כלב.. 24-למי אתה מספר את הסודות שלך?ליומן את כולם ולמירב את רובם.. 25-על מי אתה הכי סומך?על מירב (חברה שלי).. 26-עם מי ההית רוצה להיתנשק?ילד אני לא יזכיר שמות..

alexa92

New member
חדשה+עונה.

1-מה השעה עכשיו?7:22 2-האם את משועמם? 3-מה אתה רוצה לעשות ברגע זה? 4-מה אתה לא רוצה לעשות ברגע זה? 5-את מי בא לך לראות ברגע זה? 6-עם מי אתה רוצה להיות עכשיו? 7-איזה שיר אתה רוצה לשמוע עכשיו? 8-איזה שיר אתה לא רוצה לשמוע עכשיו? 9-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך? 10-יש לך חבר\ה? 11-התנשקתם כבר? 12-כמה פעמיים? 13-צרפתית\דג\רגיל? 14-היה כיף? 15-מתי בפעם האחרונה היתנשקת? 16-את מאוהבת? 17-את אוהבת את הכיתה שלך? 18-מה את רוצה להיות שתהיי גדול\ה? 19-איזה מקצוע אהוב עלייך ביותר? 20- מה התחביבים שלך? 21-באיזה חוגים את? 22-מה את מעדיפה:איסיקיו\מסנג'ר ? 23-מה החייה האהובה עלייך? 24-למי אתה מספר את הסודות שלך? 25-על מי אתה הכי סומך? 26-על מי ההית רוצה להיתנשק?

alexa92

New member
תפוז מפגר

1-מה השעה עכשיו?7:22 2-האם את משועמם?לא ממש 3-מה אתה רוצה לעשות ברגע זה?ללכת להסתדר לבצפר 4-מה אתה לא רוצה לעשות ברגע זה?ללכת לבצפר 5-את מי בא לך לראות ברגע זה?דני
6-עם מי אתה רוצה להיות עכשיו?דני
7-איזה שיר אתה רוצה לשמוע עכשיו?The Ghost Of You-של מי כימיקל רומאנס 8-איזה שיר אתה לא רוצה לשמוע עכשיו?שירים במזרחית...
9-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך?מהכיתה שלי, אלכס דורין. 10-יש לך חבר\ה?כרגע ממש לט _פנוייה להצעות
) 11-התנשקתם כבר?לאו דווקא עם האקס שלי אבל כן. 12-כמה פעמיים?הרבה 13-צרפתית\דג\רגיל?הכול 14-היה כיף?כן 15-מתי בפעם האחרונה היתנשקת?לפני בערך חודש 16-את מאוהבת?לא מאוהבת מאוהבת , אבל יש מישהו שמוצא חן בעיניי
17-את אוהבת את הכיתה שלך?את הכיתה לא , את הבצפר כן. 18-מה את רוצה להיות שתהיי גדול\ה? או פסיכולוגית או עורכת דין. 19-איזה מקצוע אהוב עלייך ביותר?מתמטיקה 20- מה התחביבים שלך?להיות במחשב , לחשוב עליו
21-באיזה חוגים את?מתמטיקה 22-מה את מעדיפה:איסיקיו\מסנג'ר ?מסנגר אבל כמעט לאף אחד אין אז איסיקיו. 23-מה החייה האהובה עלייך?חתולים וכלבים. 24-למי אתה מספר את הסודות שלך?שומרת לעצמי.
25-על מי אתה הכי סומך? על ידיד שלי. 26-על מי ההית רוצה להיתנשק? עם דני
השאלון היה אחלה. ונ.ב.-אני חדשה.קוראים לי סשה , בת 14 כמעט מבאר שבע..
מקווה להשתלב.

Spiritfall

New member
נו, טוב.

-מה השעה עכשיו? 14:19 -האם את משועמם? קצת -מה אתה רוצה לעשות ברגע זה? לנגן. אבל צהריים.. -מה אתה לא רוצה לעשות ברגע זה? ביצפר / שיעורים -את מי בא לך לראות ברגע זה? סתם אנשים -עם מי אתה רוצה להיות עכשיו? חברות -איזה שיר אתה רוצה לשמוע עכשיו? Mike Oldfield - Moonlight shadow -איזה שיר אתה לא רוצה לשמוע עכשיו? משהו מזרחי -מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך? ש' א' ק' לא יודעת -יש לך חבר\ה? לא -התנשקתם כבר? בטח -כמה פעמיים? -צרפתית\דג\רגיל? -היה כיף? -מתי בפעם האחרונה היתנשקת? -את מאוהבת? לא -את אוהבת את הכיתה שלך? כן -מה את רוצה להיות שתהיי גדול\ה? אסטרונאוטית. כן, צחקו.. אני עוד אגיע לנאסא. -איזה מקצוע אהוב עלייך ביותר? אזרחות, מתמטיקה, ביולוגיה - מה התחביבים שלך? פסנתר פסנתר פסנתר, מידי פעם גיטרה, סרטי אימה, אסטרונומיה, ספרים, חברות/ים , לטייל ... אנערף -באיזה חוגים את? פסנתר -מה את מעדיפה:איסיקיו\מסנג'ר ? אייסיקיו -מה החייה האהובה עלייך? אין -למי אתה מספר את הסודות שלך? אף אחד. אחרת זה לא יהיה סוד -על מי אתה הכי סומך? שאלה קשה -על מי ההית רוצה להיתנשק? ר'

מ ו ג ה

New member
עונההה

1-מה השעה עכשיו? 16:56 2-האם את משועמם? קצתתת 3-מה אתה רוצה לעשות ברגע זה? ליסועעע לאנשהו 4-מה אתה לא רוצה לעשות ברגע זה? שיעוריםםםם
5-את מי בא לך לראות ברגע זה? רויג חח...לא משנננה 6-עם מי אתה רוצה להיות עכשיו? עם תוםם 7-איזה שיר אתה רוצה לשמוע עכשיו? true colors 8-איזה שיר אתה לא רוצה לשמוע עכשיו? אהבה קטנה 9-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך? עדן 10-יש לך חבר\ה? לאא 11-התנשקתם כבר? אממ 12-כמה פעמיים? אממ 13-צרפתית\דג\רגיל? אמממ 14-היה כיף? לאא 15-מתי בפעם האחרונה היתנשקת? 16-את מאוהבת? כןןן 17-את אוהבת את הכיתה שלך? מאוווד 18-מה את רוצה להיות שתהיי גדול\ה? הוםם הגעתיי למסקנהה שבאליייי נהללל מפעל שוקולדדדדד...מקס ברנר כזה...חלומייי
19-איזה מקצוע אהוב עלייך ביותר? מחשבים 20- מה התחביבים שלך? לשיררר 21-באיזה חוגים את? אממ נמאס לי מחוגים..פעם הייתי בהרה אבלל עכשיו כבר אין לי זמןןןן :( אישה עסוקה
22-מה את מעדיפה:איסיקיו\מסנג'ר ? מסנג'ר!!!! חיי 23-מה החייה האהובה עלייך? כלבבבב! אני הכי אוהבתותם כשהם גורים קטנים...
לאכול אותםםםםםם 24-למי אתה מספר את הסודות שלך? לעדן ולספיר 25-על מי אתה הכי סומך? על עדן ותום 26-על מי ההית רוצה להיתנשק? ל-א משנה :)

12111 מיכל

New member
אניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאניאנ

נצל"שזה השאלון הראשון שלי 1-מה השעה עכשיו?5 2-האם את משועמם?כן עובדה אני פה
3-מה אתה רוצה לעשות ברגע זה?ללמוד לביולוגיה יש לי מבחן מחר 4-מה אתה לא רוצה לעשות ברגע זה?ללמוד מתמטיקה 5-את מי בא לך לראות ברגע זה?את חברה שלי 6-עם מי אתה רוצה להיות עכשיו?חברה שלי 7-איזה שיר אתה רוצה לשמוע עכשיו?אני שומעת שיר של קלי 8-איזה שיר אתה לא רוצה לשמוע עכשיו?שירים במזרחית או בעברית 9-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך?נטע 10-יש לך חבר\ה?כן 11-התנשקתם כבר?כן 12-כמה פעמיים? 13-צרפתית\דג\רגיל? 14-היה כיף?כן 15-מתי בפעם האחרונה היתנשקת? 16-את מאוהבת?כן 17-את אוהבת את הכיתה שלך?לא 18-מה את רוצה להיות שתהיי גדול\ה?מדענית 19-איזה מקצוע אהוב עלייך ביותר?פיסיקה(אני אהובת להציק למורה) 20- מה התחביבים שלך?חיות 21-באיזה חוגים את?חצ"ב והשומר הצעיר 22-מה את מעדיפה:איסיקיו\מסנג'ר ?אף אחד 23-מה החייה האהובה עלייך?עוף חול 24-למי אתה מספר את הסודות שלך?לחברה שלי 25-על מי אתה הכי סומך?על חברה שלי 26-על מי ההית רוצה להיתנשק?בראד פיט

עונה ....

-מה השעה עכשיו
17:46 2-האם את משועמם
לא רואים לבד? 3-מה אתה רוצה לעשות ברגע זה
לראות אנשים טיפה ה ה 4-מה אתה לא רוצה לעשות ברגע זה
לאכול. 5-את מי בא לך לראות ברגע זה
ממ...חברתי המאמי
6-עם מי אתה רוצה להיות עכשיו
חברתי המאמי. 7-איזה שיר אתה רוצה לשמוע עכשיו
בי בי 8-איזה שיר אתה לא רוצה לשמוע עכשיו
מויאל 9-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך
רעווווווווווות. 10-יש לך חבר\ה
לא. 11-התנשקתם כבר
לא. 12-כמה פעמיים?| 13-צרפתית\דג\רגיל? 14-היה כיף? 15-מתי בפעם האחרונה היתנשקת? 16-את מאוהבת
לא. 17-את אוהבת את הכיתה שלך
לאאאאאאאאאאא 18-מה את רוצה להיות שתהיי גדול\ה
גדולה. 19-איזה מקצוע אהוב עלייך ביותר
מממ.... שיעור חופשי. 20- מה התחביבים שלך
? 21-באיזה חוגים את
? 22-מה את מעדיפה:איסיקיו\מסנג'ר
שניהם
23-מה החייה האהובה עלייך
סטייק
24-למי אתה מספר את הסודות שלך
אז הם לא יהיו סודות. 25-על מי אתה הכי סומך
אף-אחד
26-על מי ההית רוצה להיתנשק

KillER SmiLEY

New member
../images/Emo3.gif

1-מה השעה עכשיו? למי יש כח להסתכל בשעון? 2-האם את משועמם? לא 3-מה אתה רוצה לעשות ברגע זה? להיפטר מהכאב ראש 4-מה אתה לא רוצה לעשות ברגע זה? להישאר עם הכאב ראש 5-את מי בא לך לראות ברגע זה? את ידידיי 6-עם מי אתה רוצה להיות עכשיו? עם ידידיי 7-איזה שיר אתה רוצה לשמוע עכשיו? אני לא רוצה לשמוע שירים. כואב לי הראש. 8-איזה שיר אתה לא רוצה לשמוע עכשיו? כל שיר באשר הוא שיר. כואב לי הראש. 9-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך? אין לי 10-יש לך חבר\ה? לא. אבל היה לי חבר. לפני כמה הזמן.. 11-התנשקתם כבר? אהה כן 12-כמה פעמיים? קשה לספור. 13-צרפתית\דג\רגיל? דג? מה זה דג? צרפתית. 14-היה כיף? מאוד 15-מתי בפעם האחרונה היתנשקת? לפני הרבה זמן 16-את מאוהבת? לא 17-את אוהבת את הכיתה שלך? לא 18-מה את רוצה להיות שתהיי גדול\ה? לא יודעת 19-איזה מקצוע אהוב עלייך ביותר? אין 20- מה התחביבים שלך? לא יודעת 21-באיזה חוגים את? בשום חוג 22-מה את מעדיפה:איסיקיו\מסנג'ר ? מסנג'ר 23-מה החייה האהובה עלייך? ארנבים ונמרים 24-למי אתה מספר את הסודות שלך? למי שרוצה לשמוע. שזה בד"כ.... אף אחד. 25-על מי אתה הכי סומך? על אף אחד. 26-על מי ההית רוצה להיתנשק? על מי? אם כבר עם מי. איך השאלון ? מגניב

essit

New member
לפתוח את השטיח האדום......אני!

1-מה השעה עכשיו?18:29 2-האם את משועמם?כן 3-מה אתה רוצה לעשות ברגע זה?כל מיני.... 4-מה אתה לא רוצה לעשות ברגע זה?ללמוד.. 5-את מי בא לך לראות ברגע זה?כל מיני.... 6-עם מי אתה רוצה להיות עכשיו?^^ 7-איזה שיר אתה רוצה לשמוע עכשיו?את כל הדיסק החדש של שרית חדד... 8-איזה שיר אתה לא רוצה לשמוע עכשיו?כל שיר של מאיה בוסקילה 9-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך?הרבה.... 10-יש לך חבר\ה?לא 11-התנשקתם כבר? 12-כמה פעמיים? 13-צרפתית\דג\רגיל? 14-היה כיף? 15-מתי בפעם האחרונה היתנשקת? 16-את מאוהבת?לא 17-את אוהבת את הכיתה שלך?די 18-מה את רוצה להיות שתהיי גדול\ה?לחיות... 19-איזה מקצוע אהוב עלייך ביותר?ספרות 20- מה התחביבים שלך? 21-באיזה חוגים את? 22-מה את מעדיפה:איסיקיו\מסנג'ר ?גם וגם 23-מה החייה האהובה עלייך?כלבבבבבבבבב 24-למי אתה מספר את הסודות שלך?לאף אחד 25-על מי אתה הכי סומך?אף אחד 26-על מי ההית רוצה להיתנשק?על??? על האוורסט..

Brownie s

New member
עונה חיחי

חיחיחיחיחי(למה אני מצחקקת?) 1-מה השעה עכשיו? 15:52 2-האם את משועמם? כן 3-מה אתה רוצה לעשות ברגע זה? לראות את *** 4-מה אתה לא רוצה לעשות ברגע זה? ללמוד למבחן בפיסיקה
5-את מי בא לך לראות ברגע זה? *** 6-עם מי אתה רוצה להיות עכשיו? *** 7-איזה שיר אתה רוצה לשמוע עכשיו? לא יודעת.. 8-איזה שיר אתה לא רוצה לשמוע עכשיו? בריטני- לא אכפת לי איזה, בריטני! בעע 9-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך? אין לי, יש לי מליון חברות טובות. 10-יש לך חבר\ה?בער, אני בקשר. 11-התנשקתם כבר? כן 12-כמה פעמיים? פעמיים 13-צרפתית\דג\רגיל? רגיל 14-היה כיף?כן 15-מתי בפעם האחרונה היתנשקת? לפני שבועיים
16-את מאוהבת? כן 17-את אוהבת את הכיתה שלך? כן 18-מה את רוצה להיות שתהיי גדול\ה? לא בטוחה עדיין 19-איזה מקצוע אהוב עלייך ביותר? אזרחות והסטוריה וקולנוע(מגמה כזאתי) 20- מה התחביבים שלך? אין משו מיוחד 21-באיזה חוגים את? לא בחוגים 22-מה את מעדיפה:איסיקיו\מסנג'ר ? מסנג'ר 23-מה החייה האהובה עלייך? חתול\כלב 24-למי אתה מספר את הסודות שלך? כל מיני אנשים. תלוי בסודות. 25-על מי אתה הכי סומך? אין לי מושג.. 26-על מי ההית רוצה להיתנשק? על מי? או עם מי? עם מי- ***

נ ט ש ע 12

New member
עונה../images/Emo27.gif../images/Emo9.gif

דרך אגב, חדשה
1-מה השעה עכשיו
23:04..
2-האם את משועמם
למה שאני יענה על השאלון הזה אם אני לא משועממת
3-מה אתה רוצה לעשות ברגע זה
את מה שאני עושה עכשיו
לענות על השאלון הזה:-}P 4-מה אתה לא רוצה לעשות ברגע זה
אמממ הרבה דברים
בעיקר ללכת לישון
5-את מי בא לך לראות ברגע זה
אמממ ילד מהשכבה שלי
6-עם מי אתה רוצה להיות עכשיו
ילד מהשכבה שלי
^^ וחברות
7-איזה שיר אתה רוצה לשמוע עכשיו
אמממ העיקר לשמוע שיר
הרמקולים לא פועלים
8-איזה שיר אתה לא רוצה לשמוע עכשיו
לא יודעת
9-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך
אין חברה הכי טובה, יש הרבה
10-יש לך חבר\ה
לא
11-התנשקתם כבר
12-כמה פעמיים
13-צרפתית\דג\רגיל
דג
14-היה כיף
15-מתי בפעם האחרונה היתנשקת
16-את מאוהבת
כן
17-את אוהבת את הכיתה שלך
מאוד
18-מה את רוצה להיות שתהיי גדול\ה
אממ לא חשבתי על זה
19-איזה מקצוע אהוב עלייך ביותר
לא יודעת
20- מה התחביבים שלך
יש הרבה
בעיקר להיות במחשב, בתפוז
21-באיזה חוגים את
בשום חוג
22-מה את מעדיפה:איסיקיו\מסנג'ר
מסן
23-מה החייה האהובה עלייך
אממ כלב
ודולפין
24-למי אתה מספר את הסודות שלך
חברה, כאלה מהקומונה
25-על מי אתה הכי סומך
אמממ חברה הכי טובה
26-על מי ההית רוצה להיתנשק
איך השאלון
איך הוא אמור להיות
היה אחלה

../images/Emo111.gif

1-מה השעה עכשיו? 3? אולי? 2-האם את משועמם? כן 3-מה אתה רוצה לעשות ברגע זה? ללכת כבר לסבתאא! 4-מה אתה לא רוצה לעשות ברגע זה? להיות כאן! 5-את מי בא לך לראות ברגע זה? את סבתא! 6-עם מי אתה רוצה להיות עכשיו? עם סבתא!! 7-איזה שיר אתה רוצה לשמוע עכשיו? SICK AND TIRED 8-איזה שיר אתה לא רוצה לשמוע עכשיו? גסולינה!! 9-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך? גל! 10-יש לך חבר\ה? לא.. 11-התנשקתם כבר? בפה כן.. 12-כמה פעמיים? מי סופר.. 13-צרפתית\דג\רגיל? רגיל.. נראה לי=/ מה זה דג?! 14-היה כיף? בערך.. 15-מתי בפעם האחרונה היתנשקת? לא יודעת.. 16-את מאוהבת? כן 17-את אוהבת את הכיתה שלך? בערך.. 18-מה את רוצה להיות שתהיי גדול\ה? זמרת? 19-איזה מקצוע אהוב עלייך ביותר? אנגלית 20- מה התחביבים שלך? לשיר לרקוד לשמוע מוזיקה.. 21-באיזה חוגים את? שירה 22-מה את מעדיפה:איסיקיו\מסנג'ר ? מסנג'ר 23-מה החייה האהובה עלייך? כלב 24-למי אתה מספר את הסודות שלך? לגל 25-על מי אתה הכי סומך? על גל ותומר 26-על מי ההית רוצה להיתנשק? **על מי** הייתי רוצה להתנשק?! יופי של ניסוח

למעלה