שאלון

../images/Emo39.gifשאלון../images/Emo39.gif

נצל"שזה השאלון הראשון שלי
1-מה השעה עכשיו? 2-האם את משועמם? 3-מה אתה רוצה לעשות ברגע זה? 4-מה אתה לא רוצה לעשות ברגע זה? 5-את מי בא לך לראות ברגע זה? 6-עם מי אתה רוצה להיות עכשיו? 7-איזה שיר אתה רוצה לשמוע עכשיו? 8-איזה שיר אתה לא רוצה לשמוע עכשיו? 9-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך? 10-יש לך חבר\ה? 11-התנשקתם כבר? 12-כמה פעמיים? 13-צרפתית\דג\רגיל? 14-היה כיף? 15-מתי בפעם האחרונה היתנשקת? 16-את מאוהבת? 17-את אוהבת את הכיתה שלך? 18-מה את רוצה להיות שתהיי גדול\ה? 19-איזה מקצוע אהוב עלייך ביותר? 20- מה התחביבים שלך? 21-באיזה חוגים את? 22-מה את מעדיפה:איסיקיו\מסנג'ר ? 23-מה החייה האהובה עלייך? 24-למי אתה מספר את הסודות שלך? 25-על מי אתה הכי סומך? 26-על מי ההית רוצה להיתנשק? איך השאלון ?

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

1--מה השעה עכשיו?5:55 2-האם את משועמם?כן 3-מה אתה רוצה לעשות ברגע זה?לסיים לענות על השאלון=]] 4-מה אתה לא רוצה לעשות ברגע זה?לשתות חיחיחי 5-את מי בא לך לראות ברגע זה?את חברות שלי
6-עם מי אתה רוצה להיות עכשיו?עם חבר שלי
וחברות שלי
7-איזה שיר אתה רוצה לשמוע עכשיו?אל תגיד לי..
של מאיה בוסקילה
8-איזה שיר אתה לא רוצה לשמוע עכשיו?aline חיחיחי
חרשתי עליו.. 9-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך?ספיר,דיקלה,בת-אל,הוד,מורל,בר,מאיה,דנה,מעיין,שירלי ועוד מלא מלא מלאאא 10-יש לך חבר\ה?יאפפ
11-התנשקתם כבר?
12-כמה פעמיים?6 13-צרפתית\דג\רגיל?דג?
14-היה כיף?כע
15-מתי בפעם האחרונה היתנשקת?אתמולל.. 16-את מאוהבת?כן
17-את אוהבת את הכיתה שלך?חלקם
18-מה את רוצה להיות שתהיי גדול\ה?דוגמנית או שחקנית או זמרת
19-איזה מקצוע אהוב עלייך ביותר?ספורט
חעחעחע
20- מה התחביבים שלך?לרקוד..לשיר..לשחק במחשב..לשמוע מוזיקה.. ולהיות עם חברים=]] 21-באיזה חוגים את?מחול מודרני,צופים,אומנות,מחשבים,דרמה, 22-מה את מעדיפה:איסיקיו\מסנג'ר ?איסיקיו
23-מה החייה האהובה עלייך?כלב
24-למי אתה מספר את הסודות שלך?לחברות שלי
25-על מי אתה הכי סומך?על ידיד שלי =]] 26-עם מי ההית רוצה להיתנשק?עם חבר שלי?! מין הסתם

../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

נצל"שזה השאלון הראשון שלי
1-מה השעה עכשיו?18:05 2-האם את משועמם?לא.. 3-מה אתה רוצה לעשות ברגע זה?להיות על המחשב,מה שאני עושה עכשיו
4-מה אתה לא רוצה לעשות ברגע זה?לעשות שיעורים..
5-את מי בא לך לראות ברגע זה?****
6-עם מי אתה רוצה להיות עכשיו?^^ 7-איזה שיר אתה רוצה לשמוע עכשיו?אני שומעת עכשיו מוזיקה.. 8-איזה שיר אתה לא רוצה לשמוע עכשיו?מאיפה לי.. 9-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך?אירנה
10-יש לך חבר\ה?לא.. 11-התנשקתם כבר?אין לי אבל התנשקתי פעם.. 12-כמה פעמיים?קודם כל פעמים ולא פעמיים אז 4+ 13-צרפתית\דג\רגיל?דג? בכול מקרה בלחי. 14-היה כיף?:| נחשו. 15-מתי בפעם האחרונה היתנשקת?מי זוכר..XD 16-את מאוהבת?יאפ
17-את אוהבת את הכיתה שלך?לא ממש 18-מה את רוצה להיות שתהיי גדול\ה?פסיכולוגית 19-איזה מקצוע אהוב עלייך ביותר?אומנות כי לא עושים כלוםXD 20- מה התחביבים שלך?מחשב
21-באיזה חוגים את?אף חוג.. 22-מה את מעדיפה:איסיקיו\מסנג'ר ?מסן
23-מה החייה האהובה עלייך?כלב
24-למי אתה מספר את הסודות שלך?אירנה חברתי הטובה
25-על מי אתה הכי סומך?^^
26-על מי ההית רוצה להיתנשק?עם מי?במי שאני מאוהבת
איך השאלון ?נחמד הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo133.gif

1-מה השעה עכשיו? 6:23 2-האם את משועמם? לא כל כך, האמת. 3-מה אתה רוצה לעשות ברגע זה? לישון או לקרוא איזה משהו מעניין... 4-מה אתה לא רוצה לעשות ברגע זה? שעורי בית בפסיכו...
5-את מי בא לך לראות ברגע זה? לא יודע, אולי את אורי. 6-עם מי אתה רוצה להיות עכשיו? עם עצמי.. 7-איזה שיר אתה רוצה לשמוע עכשיו? שום שיר 8-איזה שיר אתה לא רוצה לשמוע עכשיו? לא יוגע, לא אכפת לי. 9-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך? רועי 10-יש לך חבר\ה? לא 11-התנשקתם כבר? מסתבר שלא.. 12-כמה פעמיים? - 13-צרפתית\דג\רגיל? - 14-היה כיף? - 15-מתי בפעם האחרונה היתנשקת? - 16-את מאוהבת? ואם אני בן?? ולא, אני לא מאוהב. 17-את אוהבת את הכיתה שלך? אממ כן למה לא. 18-מה את רוצה להיות שתהיי גדול\ה? פתולוג 19-איזה מקצוע אהוב עלייך ביותר? אולי גמרא... (יחסית) 20- מה התחביבים שלך? לקרוא, להיות עם חברים, לטייל.. 21-באיזה חוגים את? שום חוג 22-מה את מעדיפה:איסיקיו\מסנג'ר ? אייסי 23-מה החייה האהובה עלייך? נחשים וסוסים 24-למי אתה מספר את הסודות שלך? לכרית... 25-על מי אתה הכי סומך? לא יודע, אולי אבא. 26-על מי ההית רוצה להיתנשק? מה זאת אומרת "על מה"?? איך השאלון ? חביב-...

PUZMAK J

New member
יש להכניס נושא להודעה

נצל"שזה השאלון הראשון שלי 1-מה השעה עכשיו? 18:26 2-האם את משועמם? לא 3-מה אתה רוצה לעשות ברגע זה? לישון 4-מה אתה לא רוצה לעשות ברגע זה? תרגילים במתמטיקה 5-את מי בא לך לראות ברגע זה? את הדס 6-עם מי אתה רוצה להיות עכשיו? כנ"ל 7-איזה שיר אתה רוצה לשמוע עכשיו? it's my life 8-איזה שיר אתה לא רוצה לשמוע עכשיו? יונתן הקטן. 9-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך? מאיה 10-יש לך חבר\ה? לא 11-התנשקתם כבר? כשהיתה התנשקנו. 12-כמה פעמיים? מי סופר, הרבה, הרבה מאד. 13-צרפתית\דג\רגיל? דג? צרפתית...אני לא מכיר עוד סוגים... 14-היה כיף? היה...כן, נחמד 15-מתי בפעם האחרונה היתנשקת? לפני חודש... לפני שנטע זרקה אותי... 16-את מאוהבת? אני עדיין בשלבי התגברות... 17-את אוהבת את הכיתה שלך? אמ... לעיתים רחוקות 18-מה את רוצה להיות שתהיי גדול\ה? מפקד חיל אוויר, או להטוטן. 19-איזה מקצוע אהוב עלייך ביותר? להטוטנות, וטייס 20- מה התחביבים שלך? להטוטנות, חזאות, שח-מט. 21-באיזה חוגים אתה? אני בנבחרת אתלטיקה.. זה נחשב? 22-מה אתה מעדיף:איסיקיו\מסנג'ר ? מסנג'ר 23-מה החיה האהובה עלייך? תוכי 24-למי אתה מספר את הסודות שלך? למאיה 25-על מי אתה הכי סומך? מאיה 26-על מי ההית רוצה להיתנשק? דניאלה שטרן איך השאלון ?

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

1-מה השעה עכשיו? 6:36. 2-האם את משועמם? לא. 3-מה אתה רוצה לעשות ברגע זה? לראות את יקירי. 4-מה אתה לא רוצה לעשות ברגע זה? לאכול. 5-את מי בא לך לראות ברגע זה? יקירי. 6-עם מי אתה רוצה להיות עכשיו? זו לא אותה השאלה? 7-איזה שיר אתה רוצה לשמוע עכשיו? אין משהו ספציפי. אולי הפסקול של שיקאגו. 8-איזה שיר אתה לא רוצה לשמוע עכשיו? אחד מהשירים הרבים שטחנו ברדיו. 9-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך? דניאלתה. 10-יש לך חבר\ה? כן. 11-התנשקתם כבר? מה זה התנשקתי כבר, זו שאלה של כתה א'. 12-כמה פעמיים? אני גם סופרת, ילא. אם כוללים אתכל הנשיקות בכל חיי התנשקתי איזה 1000 פעם. 13-צרפתית\דג\רגיל? מהזה דג? הכל. 14-היה כיף? איזה. 15-מתי בפעם האחרונה היתנשקת? אתמול. 16-את מאוהבת? כן. 17-את אוהבת את הכיתה שלך? כן. 18-מה את רוצה להיות שתהיי גדול\ה? אומנית, בעלת ביתקפה וחנות גרביים, מפיקת הופעות, מלכת סאדו. 19-איזה מקצוע אהוב עלייך ביותר? פסיכו-סוציו וציור. 20- מה התחביבים שלך? לכתוב, לצייר, לצלם, לרקוד, הופעות וחיבוקים. 21-באיזה חוגים את? מה חוגים, אני בכתה א'? אני מרחיבה ביו' ופסיכו-סוציו בביה"ס, אבל זה גם לא נקרא חוגים, אני קצת מקבלת על זה יחידות. 22-מה את מעדיפה:איסיקיו\מסנג'ר ? מסנ. 23-מה החייה האהובה עלייך? חתול. 24-למי אתה מספר את הסודות שלך? יקירי, דניאלתה ורוני. 25-על מי אתה הכי סומך? שלושתם, ועוד כמה חברים קרובים. 26-על מי ההית רוצה להיתנשק? אני לא רוצה, אני מבצעת. איך השאלון? באמת לא הבנתי מה זו ההתעסקות המוגזמת הזו בנשיקות, סתם התלהבות.

Galadriel 3000

New member
קיי עונה. אחלה שאלון...

1-מה השעה עכשיו? 19:09 2-האם את משועמם? יאפ. 3-מה אתה רוצה לעשות ברגע זה? להתקלח או משו 4-מה אתה לא רוצה לעשות ברגע זה? שעורים. 5-את מי בא לך לראות ברגע זה? בלה 6-עם מי אתה רוצה להיות עכשיו? עם מי שבא לי לראות :p 7-איזה שיר אתה רוצה לשמוע עכשיו? או הרבה. מהירים כאלה וחמודים. 8-איזה שיר אתה לא רוצה לשמוע עכשיו? ראפ ישראלי או מזרחית. 9-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך? לא מכירים. 10-יש לך חבר\ה? לא
11-התנשקתם כבר? לא
12-כמה פעמיים? והה! 13-צרפתית\דג\רגיל?
14-היה כיף?
15-מתי בפעם האחרונה היתנשקת?
16-את מאוהבת? למדי. 17-את אוהבת את הכיתה שלך? כה. 18-מה את רוצה להיות שתהיי גדול\ה? משו עם תקשורת 19-איזה מקצוע אהוב עלייך ביותר? תקשורת :p 20- מה התחביבים שלך? כלמיני 21-באיזה חוגים את? פסנתר 22-מה את מעדיפה:איסיקיו\מסנג'ר ? מסנ', כי זה היחיד שיש לי עכשיו.. 23-מה החייה האהובה עלייך? זאבי שלג 24-למי אתה מספר את הסודות שלך? לבלוג, או לחברות הכי טובות או לידיד הכי טוב. 25-על מי אתה הכי סומך? על החברות והידיד הכי טוב/ות שלי. 26-על מי ההית רוצה להיתנשק? סוט-ים.

עונה...

1-מה השעה עכשיו? 19:15 2-האם את משועמם? אממ כן 3-מה אתה רוצה לעשות ברגע זה? לאכול 4-מה אתה לא רוצה לעשות ברגע זה? ללכת ללמוד:S 5-את מי בא לך לראות ברגע זה? את צ'וצ'יי שליייי 6-עם מי אתה רוצה להיות עכשיו? עם צ'וצ'ייי 7-איזה שיר אתה רוצה לשמוע עכשיו? לא יודעת איך קוראים לו... 8-איזה שיר אתה לא רוצה לשמוע עכשיו? לאדעת 9-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך? שיר לימור אור והודיה 10-יש לך חבר\ה? לא 11-התנשקתם כבר? אין לי חבר... אבל נגיד נסחר את צ'וצ'י: 12-כמה פעמיים? המוווןןןן.. לא ספרתי 13-צרפתית\דג\רגיל? כל הסוגים חח 14-היה כיף? מאווודד 15-מתי בפעם האחרונה היתנשקת? לפני שבוע וחצי ככה 16-את מאוהבת? כןןןןןןןןן בצ'וצ'ייי 17-את אוהבת את הכיתה שלך? סביר... 18-מה את רוצה להיות שתהיי גדול\ה? אין לי מושג 19-איזה מקצוע אהוב עלייך ביותר? לשון 20- מה התחביבים שלך? אין לי כח לרשום חח 21-באיזה חוגים את? לא בחוגים 22-מה את מעדיפה:איסיקיו\מסנג'ר ? אייסי 23-מה החייה האהובה עלייך? איןן 24-למי אתה מספר את הסודות שלך? לחברות שלי ולצ'וצ'י 25-על מי אתה הכי סומך? חברות שלי ההורים שלי וצ'וצ'י 26-על מי ההית רוצה להיתנשק? צ'וצ'ייייייייייייייייייייייייייייי

אני..

-מה השעה עכשיו? 19:13 2-האם את משועמם? קצת..לכן, אני פה 3-מה אתה רוצה לעשות ברגע זה?לחבק את ונילה 4-מה אתה לא רוצה לעשות ברגע זה?ללמוד..אין לי כח 5-את מי בא לך לראות ברגע זה?שושית ונועה 6-עם מי אתה רוצה להיות עכשיו?עם שושית 7-איזה שיר אתה רוצה לשמוע עכשיו?אני שומעת- REM-EVERYBODY HURTS 8-איזה שיר אתה לא רוצה לשמוע עכשיו?מייק בראנט- לס מואה טמה 9-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך?מאור,שושית ואבא 10-יש לך חבר\ה?כן ,חבר 11-התנשקתם כבר?מלא פעמייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייים 12-כמה פעמיים?המווווווווווווווווווווון,שלא תדעוווווווווווווווווווווווווו 13-צרפתית\דג\רגיל?הכל 14-היה כיף?מעולה 15-מתי בפעם האחרונה היתנשקת?היום בבוקר 16-את מאוהבת?עד השמיים ובחזרה 17-את אוהבת את הכיתה שלך?אני באוניברסיטה ואני מתה על החברה מסביב 18-מה את רוצה להיות שתהיי גדול\ה?עו"ד וביולוגית 19-איזה מקצוע אהוב עלייך ביותר?דיני עונשין ותורת המשפט 20- מה התחביבים שלך?ציור,אומנות,צילום,גלריות,תערוכות,ספורט אתגרי,קריאה,מוסיקה והרבה 21-באיזה חוגים את?הייתי..במלא בעיקר נגינה ואומנות 22-מה את מעדיפה:איסיקיו\מסנג'ר ?מסנג'ר 23-מה החייה האהובה עלייך?כלבי 24-למי אתה מספר את הסודות שלך?ונילה 25-על מי אתה הכי סומך?עליו 26-על מי ההית רוצה להיתנשק?עם מי? איתו איך השאלון ?

O r c h i d

New member
שוב קצר מדי../images/Emo3.gif

1-מה השעה עכשיו? 20:29 2-האם את משועמם? *אתה, וכן
3-מה אתה רוצה לעשות ברגע זה? לא יודע
4-מה אתה לא רוצה לעשות ברגע זה? ^ 5-את מי בא לך לראות ברגע זה? את המחשב[?] 6-עם מי אתה רוצה להיות עכשיו? ^ 7-איזה שיר אתה רוצה לשמוע עכשיו? לא יודע
8-איזה שיר אתה לא רוצה לשמוע עכשיו? מזרחי. ולא רק עכשיו, בכל מצב
9-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך? אתם לא מכירים 10-יש לך חבר\ה? לא 11-התנשקתם כבר? ^ 12-כמה פעמיים?^ 13-צרפתית\דג\רגיל? ^(דג?!
) 14-היה כיף?^ 15-מתי בפעם האחרונה היתנשקת? NEVER 16-את מאוהבת? *אתה, ולא 17-את אוהבת את הכיתה שלך? בערך... למרות שהם די מוגבלים
18-מה את רוצה להיות שתהיי גדול\ה? משו שקשור במחשבים 19-איזה מקצוע אהוב עלייך ביותר? מחשבים ומתמטיקה 20- מה התחביבים שלך? מחשב, מוסיקה, חברים, טלויזיה, כדורסל ואמ זהו
21-באיזה חוגים את? כלום[כדורסל זה לא חוג!! לכו תראו לי חוג שיש 4 פעמים בשבוע
] 22-מה את מעדיפה:איסיקיו\מסנג'ר ? *מעדיף *אתה, ומסנג'רP: 23-מה החייה האהובה עלייך? סוס 24-למי אתה מספר את הסודות שלך? לא יודע
25-על מי אתה הכי סומך? אמא 26-על מי ההית רוצה להיתנשק? *עם מי *היית, ואמ, לא יודע
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ChOcOlAtE gIrL2

New member
מזל"ט על השאלון החדש../images/Emo9.gif

1-מה השעה עכשיו? 20:53 2-האם את משועמם? כרגע כן 3-מה אתה רוצה לעשות ברגע זה? כלום>< 4-מה אתה לא רוצה לעשות ברגע זה? לאדעתת.. לרקוד? נוו>< 5-את מי בא לך לראות ברגע זה? אפחד 6-עם מי אתה רוצה להיות עכשיו? כנ"ל 7-איזה שיר אתה רוצה לשמוע עכשיו? שום שירר 8-איזה שיר אתה לא רוצה לשמוע עכשיו? נוו שום שירר 9-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך? רונה
10-יש לך חבר\ה? לא 11-התנשקתם כבר? 12-כמה פעמיים? 13-צרפתית\דג\רגיל? 14-היה כיף? 15-מתי בפעם האחרונה היתנשקת? מזמןןן... 16-את מאוהבת? כן 17-את אוהבת את הכיתה שלך? ככה ככה.. 18-מה את רוצה להיות שתהיי גדול\ה? לאדעת 19-איזה מקצוע אהוב עלייך ביותר? הרבה 20- מה התחביבים שלך? כנ"ל 21-באיזה חוגים את? שום חוגים 22-מה את מעדיפה:איסיקיו\מסנג'ר ? מסנג'ר 23-מה החייה האהובה עלייך? הרבה 24-למי אתה מספר את הסודות שלך? רונה, עמית, ענבל, אור.. 25-על מי אתה הכי סומך? רונה, עמית.. 26-על מי ההית רוצה להיתנשק? על מי?>< מה זה השאלה הזאת?

adi121

New member
../images/Emo60.gifנהנההה

1-מה השעה עכשיו?21:56 2-האם את משועמם?לא.. אני צריכה ללמוד 3-מה אתה רוצה לעשות ברגע זה?לישון 4-מה אתה לא רוצה לעשות ברגע זה?ללמוד למחשבים
5-את מי בא לך לראות ברגע זה?עומר 6-עם מי אתה רוצה להיות עכשיו?עומר.. 7-איזה שיר אתה רוצה לשמוע עכשיו?goodbay my lover 8-איזה שיר אתה לא רוצה לשמוע עכשיו?יומן מסע כי חרשתי על זה יותר מדי 9-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך?עמית ענבר וליהי 10-יש לך חבר\ה?לא 11-התנשקתם כבר?כן 12-כמה פעמיים?הרבה.. 13-צרפתית\דג\רגיל?דג?! צרפתית.. 14-היה כיף?מאוד 15-מתי בפעם האחרונה היתנשקת?יום רביעי 16-את מאוהבת?לא ממש 17-את אוהבת את הכיתה שלך?כן 18-מה את רוצה להיות שתהיי גדול\ה?טייסת 19-איזה מקצוע אהוב עלייך ביותר?אף מקצוע 20- מה התחביבים שלך?לישון לראות טלוויזיה לשמוע מוזיקה לבלות עם חברים 21-באיזה חוגים את?שיעורים פרטיים בפיזיקה
22-מה את מעדיפה:איסיקיו\מסנג'ר ?אייסיקיו 23-מה החייה האהובה עלייך?כלב 24-למי אתה מספר את הסודות שלך?חברות קרובות/ידידים טובים 25-על מי אתה הכי סומך?על כל החברים הקרובים שלי 26-על מי ההית רוצה להיתנשק?עם מי? כרגע אף אחד

../images/Emo12.gif

1-מה השעה עכשיו? 23:59 2-האם את משועמם? קצת 3-מה אתה רוצה לעשות ברגע זה? להשתין 4-מה אתה לא רוצה לעשות ברגע זה? לשבת על האסלה [זה קר] 5-את מי בא לך לראות ברגע זה? חברשלי 6-עם מי אתה רוצה להיות עכשיו? חברשלי 7-איזה שיר אתה רוצה לשמוע עכשיו? החידוש של הישר מהגן [אני לאמוצאת
] 8-איזה שיר אתה לא רוצה לשמוע עכשיו? yeah 9-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך? אמא
10-יש לך חבר\ה? חבר 11-התנשקתם כבר? כן 12-כמה פעמיים? ה-מ-ו-ן 13-צרפתית\דג\רגיל? חח הכל 14-היה כיף? מאוד 15-מתי בפעם האחרונה היתנשקת? לפני 3 שבועות עם החבר
16-את מאוהבת? לא 17-את אוהבת את הכיתה שלך? כן 18-מה את רוצה להיות שתהיי גדול\ה? אשת עסקים 19-איזה מקצוע אהוב עלייך ביותר? מתמ' 20- מה התחביבים שלך? לרקוד, לרוץ, מחשב, ... 21-באיזה חוגים את? אין 22-מה את מעדיפה:איסיקיו\מסנג'ר ? מסנג'ר 23-מה החייה האהובה עלייך? הכלב של השכן
24-למי אתה מספר את הסודות שלך? ליומן 25-על מי אתה הכי סומך? על עצמי 26-על מי ההית רוצה להיתנשק? על אף אחד
איך השאלון ?

d r o r y

New member
עונה:

1-מה השעה עכשיו?10:37 2-האם את משועמם?דיי 3-מה אתה רוצה לעשות ברגע זה?להעביר ת'זמן בכייף 4-מה אתה לא רוצה לעשות ברגע זה?ללמוד(מזל שעזבתי את הלימודים במכללה) 5-את מי בא לך לראות ברגע זה?מישהו שיכול להרגיע אותי ולעשות לי תחושה טובה שאני לא לבד. 6-עם מי אתה רוצה להיות עכשיו?כנ"ל 7-איזה שיר אתה רוצה לשמוע עכשיו?עכשיו...יש איזה שיר אחד שאיזו שלישייה שרה אותו מזמן.שמעתי אותו פעם אחת רק בחיים שלי(לפני איזה 13/14 שנים),אבל מאז אני לא שוכח אותו.לא יודע מה שם השיר,אבל הוא ענקקקק! 8-איזה שיר אתה לא רוצה לשמוע עכשיו?שירים מדכאים 9-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך?נתן אולי. 10-יש לך חבר\ה?לא 11-התנשקתם כבר?לא 12-כמה פעמיים? 13-צרפתית\דג\רגיל? 14-היה כיף? 15-מתי בפעם האחרונה היתנשקת?לא התנשקתי!! 16-את מאוהבת?כן 17-את אוהבת את הכיתה שלך?כבר לא תלמיד.אבל שהייתי תלמיד לא אהבתי את הכיתה שלי אף פעם. 18-מה את רוצה להיות שתהיי גדול\ה?מאושר...ואח"כ אולי גם לגרום לאומללים אחרים להיות מאושרים 19-איזה מקצוע אהוב עלייך ביותר?פסיכולוגיה אולי 20- מה התחביבים שלך?לכתוב,לטייל עם הדיסק-מן שלי,מוזיקה,שיחות נפש,אינטרנט... 21-באיזה חוגים את?אין 22-מה את מעדיפה:איסיקיו\מסנג'ר ?איי.סי 23-מה החייה האהובה עלייך?דגים למיניהם 24-למי אתה מספר את הסודות שלך?בן דוד שלי מצד האבא,אחי,ועוד כמה חברים 25-על מי אתה הכי סומך?כנראה שעל האנשים הנ"ל 26-על מי ההית רוצה להיתנשק?יעללל שרונננננייייי,אהובתי!!!!!!

MK respect

New member
=]

1-מה השעה עכשיו?חמישה ל2 בערך.. 2-האם את משועמם?כע..חלקית.. 3-מה אתה רוצה לעשות ברגע זה?לאידעת.. 4-מה אתה לא רוצה לעשות ברגע זה?ללמוד 5-את מי בא לך לראות ברגע זה?אממ...כל מיני.. 6-עם מי אתה רוצה להיות עכשיו?אלעדי 7-איזה שיר אתה רוצה לשמוע עכשיו?אם כבר של היהודים..ואנלא רק רוצה אני גם שומעת.. 8-איזה שיר אתה לא רוצה לשמוע עכשיו?כל יום שאת לא איתו 9-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך?אממ...חרות אלישבע אביטל רחלי מעיין.. 10-יש לך חבר\ה?לא בדיוק.. 16-את מאוהבת?חלקית.. 17-את אוהבת את הכיתה שלך?כע.. 18-מה את רוצה להיות שתהיי גדול\ה?ללמוד מנהל עסקים או אדריכלות ועיצוב פנים או להיות מדריכת טיולים.. 19-איזה מקצוע אהוב עלייך ביותר?ספורט,של"ח וחופשי 20- מה התחביבים שלך?ספורט,
טיולים,לישוןןן,ועוד פוולל.. 21-באיזה חוגים את?אנלא בחוג 22-מה את מעדיפה:איסיקיו\מסנג'ר ?מסנג'ר 23-מה החייה האהובה עלייך?סוס 24-למי אתה מספר את הסודות שלך?הכי הרבה לחרות.. 25-על מי אתה הכי סומך?חרות 26-על מי ההית רוצה להיתנשק? על מי?????

עונה...

1-מה השעה עכשיו? 14:15 2-האם את משועמם? כן 3-מה אתה רוצה לעשות ברגע זה? לקבור את עצמי 4-מה אתה לא רוצה לעשות ברגע זה? שיוודע משהו נורא שעשיתי 5-את מי בא לך לראות ברגע זה? אף אחד 6-עם מי אתה רוצה להיות עכשיו? עם אף אחד 7-איזה שיר אתה רוצה לשמוע עכשיו? שום שיר 8-איזה שיר אתה לא רוצה לשמוע עכשיו? שום שיר 9-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך? ידיד שלי 10-יש לך חבר\ה? כן 11-התנשקתם כבר? כן 12-כמה פעמיים? המון 13-צרפתית\דג\רגיל? הכל 14-היה כיף? כן 15-מתי בפעם האחרונה היתנשקת? ביום שישי לא האחרון אלא שבוע שעבר 16-את מאוהבת? כן 17-את אוהבת את הכיתה שלך? ------- 18-מה את רוצה להיות שתהיי גדול\ה? לא פותחת פה לשטן 19-איזה מקצוע אהוב עלייך ביותר? מתמטיקה 20- מה התחביבים שלך? קריאה ובילויים 21-באיזה חוגים את? אני לא בשום חוג 22-מה את מעדיפה:איסיקיו\מסנג'ר ? מסנג'ר 23-מה החייה האהובה עלייך? כלב 24-למי אתה מספר את הסודות שלך? לידיד שלי 25-על מי אתה הכי סומך? על ידיד שלי 26-על מי ההית רוצה להיתנשק? עם החבר

coullette

New member
STFU

1-מה השעה עכשיו? 14:20 2-האם את משועמם? כן 3-מה אתה רוצה לעשות ברגע זה? לנפוש באיזה אי בודד 4-מה אתה לא רוצה לעשות ברגע זה? ללמוד 5-את מי בא לך לראות ברגע זה? מישהו חתיך 6-עם מי אתה רוצה להיות עכשיו? עם מישהו חתיך
7-איזה שיר אתה רוצה לשמוע עכשיו? the ramones-now i wanna | sniff some glue 8-איזה שיר אתה לא רוצה לשמוע עכשיו? משהו מזרחי 9-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך? הבובה שלי-סוזי סתם.. 10-יש לך חבר\ה? לא 11-התנשקתם כבר? כן 12-כמה פעמיים? מאיפה אני אמורה לזכור? 13-צרפתית\דג\רגיל? הכל 14-היה כיף? ברוב המקרים.. 15-מתי בפעם האחרונה היתנשקת? כשנפרדתי מהאקס שלי.לא זוכרת לפני כמה זמן זה היה 16-את מאוהבת? לא 17-את אוהבת את הכיתה שלך? לא 18-מה את רוצה להיות שתהיי גדול\ה? שמאית רכב 19-איזה מקצוע אהוב עלייך ביותר? אין 20- מה התחביבים שלך? לסרוג 21-באיזה חוגים את? מקרמה 22-מה את מעדיפה:איסיקיו\מסנג'ר ? מסן 23-מה החייה האהובה עלייך? חיפושית זבל 24-למי אתה מספר את הסודות שלך? לכרית 25-על מי אתה הכי סומך? על אבינו שבשמיים 26-על מי ההית רוצה להיתנשק? על הקיר

../images/Emo103.gif עונה

1-מה השעה עכשיו? 16:11 2-האם את משועמם?בערך 3-מה אתה רוצה לעשות ברגע זה? לסיים לענות על השאלון 4-מה אתה לא רוצה לעשות ברגע זה? שיעורים 5-את מי בא לך לראות ברגע זה? את שלי 6-עם מי אתה רוצה להיות עכשיו? עם אמא 7-איזה שיר אתה רוצה לשמוע עכשיו? כל שיר 8-איזה שיר אתה לא רוצה לשמוע עכשיו? לא יודעת 9-מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך? שלי ועדי 10-יש לך חבר\ה?לא 11-התנשקתם כבר?תסתכלו למעלה ^^ 12-כמה פעמיים? סתכלו עוד למעלה ^^^^ 13-צרפתית\דג\רגיל? נו מה אתם רוצים ממני?! 14-היה כיף? אתם מתחילים לעצבן אותי! 15-מתי בפעם האחרונה היתנשקת?לא התנשקתי 16-את מאוהבת?כן 17-את אוהבת את הכיתה שלך? בערך 18-מה את רוצה להיות שתהיי גדול\ה? לא יודעת שאלה קשה 19-איזה מקצוע אהוב עלייך ביותר? מחשבים 20- מה התחביבים שלך? לרקוד, להיות באינטרנט, לעצב ועוד 21-באיזה חוגים את? אירובי דאנס 22-מה את מעדיפה:איסיקיו\מסנג'ר ? איסיקיו 23-מה החייה האהובה עלייך? חתול 24-למי אתה מספר את הסודות שלך? לשלי 25-על מי אתה הכי סומך?שלי 26-על מי ההית רוצה להיתנשק? על מי היית רוצה להתנשק?

למעלה