../images/Emo119.gif עונה
שיר השבוע של אירוסמית': לא היה ספציפי
אלבום השבוע של אירוסמית': גם כן לא.
שיר השבוע כללי: Neil Young - Tell Me Why. פשוט נתקע לי בראש כל השבוע. במיוחד הבית השני...
אלבום השבוע כללי: Bob Dylan (with The Band) - Planet Waves.
סרט השבוע: "Conversations With Other Women" שתפסתי בטלויזיה. הלנה בונהאם-קרטר(
) ואלן אקהארט בסרט ממש מעניין ונחמד, על זוג אנשים שמתחילים לדבר בחתונה. בהמשך מגלים שיש ביניהם קשר. כל הסרט המסך גם מחולק ל-2 ומראה מדי פעם את ה-2 מזווית אחרת, כל אחד לחוד, או דברים אחרים מהעבר וכדומה. סרט שהוא כמעט כמו דיאלוג אחד ארוך. ממש ריתק אותי והלנה כמובן בעוד תצוגה שאני כ"כ אוהב.
תוכנית השבוע: "בנות גילמור". עונה 7 בעיצומה בהולמארק.
ספר השבוע: לא יצא לי השבוע
בשבת יהיה זמן.
ציטוט השבוע: זה קל (וכ"כ נכון לגבי כרגע):
"Tell me lies later, come and see me I'll be around for a while.
I am lonely but you can free me All in the way that you smile..."
הדבר הטוב של השבוע: שפתחתי את הפורום של הקרואוז, למרות שההתחלה לא נראית מעודדת כ"כ. וגם חברים ו-
+
+
(נגיד זה טופי חלב...).
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: שביום-הולדת שלי יוצאים 2 דברים: האלבום החדש של ניל יאנג, ומסתבר שגם משהו שאני ממש ממש מחכה לו - הסרט החדש על Tom Petty & The Heartbreakers שיוצא, ואיתו ביחד יוצא למכירה ביום-הולדת שלי מארז ענק שניתן לקניה רק ב-Best Buy, שכולל בתוכו 3 DVD ו-CD אחד שבתוכם: הסרט המלא בגרסת הבמאי שזה איזה 4 שעות, הופעת שלושים השנה ל-Heartbreakers שנערכה ב-2006, ועל הדיסק הרגיל הפסקול עם כמה שירים שלא שוחררו קודם. זה מארז ממש מגניב שאני מת כבר לקנות (אנסה כנראה באי ביי, כי בסט-בי לא שולחים לפה) וכמובן לצפות בסרט שאמור להיות ממש מעניין ובסגנון שאני אוהב.
תמונת השבוע:
סידרתי תמונות על המחשב ומצאתי את זה...ממפגש ממש ישן...
הודגש באמצעות מדגישומטיק