שאלון סוף השבוע

AeroTom

New member
../images/Emo39.gif שאלון סוף השבוע

שיר השבוע של אירוסמית': אלבום השבוע של אירוסמית': שיר השבוע כללי: אלבום השבוע כללי: סרט השבוע: תוכנית השבוע: ספר השבוע: ציטוט השבוע: הדבר הטוב של השבוע: משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: תמונת השבוע:

AeroTom

New member
../images/Emo119.gif עונה

שיר השבוע של אירוסמית': לא היה ספציפי
אלבום השבוע של אירוסמית': גם כן לא.
שיר השבוע כללי: Neil Young - Tell Me Why. פשוט נתקע לי בראש כל השבוע. במיוחד הבית השני...
אלבום השבוע כללי: Bob Dylan (with The Band) - Planet Waves.
סרט השבוע: "Conversations With Other Women" שתפסתי בטלויזיה. הלנה בונהאם-קרטר(
) ואלן אקהארט בסרט ממש מעניין ונחמד, על זוג אנשים שמתחילים לדבר בחתונה. בהמשך מגלים שיש ביניהם קשר. כל הסרט המסך גם מחולק ל-2 ומראה מדי פעם את ה-2 מזווית אחרת, כל אחד לחוד, או דברים אחרים מהעבר וכדומה. סרט שהוא כמעט כמו דיאלוג אחד ארוך. ממש ריתק אותי והלנה כמובן בעוד תצוגה שאני כ"כ אוהב.
תוכנית השבוע: "בנות גילמור". עונה 7 בעיצומה בהולמארק.
ספר השבוע: לא יצא לי השבוע
בשבת יהיה זמן.
ציטוט השבוע: זה קל (וכ"כ נכון לגבי כרגע):
"Tell me lies later, come and see me I'll be around for a while. I am lonely but you can free me All in the way that you smile..."
​
הדבר הטוב של השבוע: שפתחתי את הפורום של הקרואוז, למרות שההתחלה לא נראית מעודדת כ"כ. וגם חברים ו-
+
+
(נגיד זה טופי חלב...).
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: שביום-הולדת שלי יוצאים 2 דברים: האלבום החדש של ניל יאנג, ומסתבר שגם משהו שאני ממש ממש מחכה לו - הסרט החדש על Tom Petty & The Heartbreakers שיוצא, ואיתו ביחד יוצא למכירה ביום-הולדת שלי מארז ענק שניתן לקניה רק ב-Best Buy, שכולל בתוכו 3 DVD ו-CD אחד שבתוכם: הסרט המלא בגרסת הבמאי שזה איזה 4 שעות, הופעת שלושים השנה ל-Heartbreakers שנערכה ב-2006, ועל הדיסק הרגיל הפסקול עם כמה שירים שלא שוחררו קודם. זה מארז ממש מגניב שאני מת כבר לקנות (אנסה כנראה באי ביי, כי בסט-בי לא שולחים לפה) וכמובן לצפות בסרט שאמור להיות ממש מעניין ובסגנון שאני אוהב.
תמונת השבוע:
סידרתי תמונות על המחשב ומצאתי את זה...ממפגש ממש ישן...
הודגש באמצעות מדגישומטיק

AeroSlash

New member
ה-12.12.2004

הפורום היה אמור לחגוג שנה יומיים אחרי המפגש, וכשהלכנו עם נועם לתחנה של האוטובוס ליד עזריאלי, בדיוק הוא דיבר על זה שהוא חשב על איזה חידון או משהו מעניין ליום השנה. וגם הייתה תקרית משעשעת עם הכרטיס שלי שהסתבר להיות לכיוון אחד בלבד, ואז כמעט נשארתי ללילה מרגש+רומנטי+שרמנטי+סוער ברחובות ת"א בגלל שהנהג בחדרה היה מטומטם [למי שזוכר את הסיפור
]. אכן היו ימים

AeroTom

New member
ח"ח על הזיכרון ../images/Emo45.gif

זכור לי משהו על המקרה שלך בת"א

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif

שיר השבוע של אירוסמית': Fallen Angels אלבום השבוע של אירוסמית': Nine Lives שיר השבוע כללי: Bon Jovi - Something To Believe In אלבום השבוע כללי: Bon Jovi - These Days סרט השבוע: לא ראית ממש סרטים
תוכנית השבוע: המפענחת וסקראבס ספר השבוע: כושי בלאנטיס שסיימתי ואת אם יש גן עדן שהתחלתי ציטוט השבוע: "איתי תכננו לך מסיבת הפתעה אז כדאי שתבוא"
הדבר הטוב של השבוע: אכלתי איוו
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: שהשביתה תמשיך תמונת השבוע: הודגש באמצעות מדגישומטיק

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifמוסיפה למשהו שאני מצפה לו שבוע הבא

נגמר המלווה ^^

SaintJohn

New member
זה מתקרב...

שיר השבוע של אירוסמית': Somebody
אלבום השבוע של אירוסמית': Aerosmith
שיר השבוע כללי: The Black Crowes - Let Me Share the Ride
אלבום השבוע כללי: The Black Crowes - Three Snakes & One Charm
סרט השבוע: אין
תוכנית השבוע: סיינפלד
ספר השבוע: אין
ציטוט השבוע: אין...
הדבר הטוב של השבוע: להיות עם החברים אתמול בערב
משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: חוזרים ב"שה!
תמונת השבוע: אין
הודגש באמצעות מדגישומטיק

AeroRotem

New member
תשובה

שיר השבוע של אירוסמית': kiss your past goodbye אלבום השבוע של אירוסמית': a little south of sanity שיר השבוע כללי: plain white t's - hey there Delilah אלבום השבוע כללי: אין סרט השבוע: ג'יפרס קריפרס תוכנית השבוע: ג'קיל ספר השבוע: בנות למכירה ציטוט השבוע: when you'r halfway up you'r halfway down הדבר הטוב של השבוע: שוקולד בכל הווריאציות משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: חתונה של אחי הבכור תמונת השבוע: מממ... אין

בָלבָל

New member
ארר

שיר השבוע של אירוסמית': GKCA אלבום השבוע של אירוסמית': לא דעת שיר השבוע כללי: matrix אלבום השבוע כללי: edguy - rocketrider סרט השבוע: אין תוכנית השבוע: בנות גילמור ספר השבוע: אין ציטוט השבוע: אין הדבר הטוב של השבוע: מפגש חברים משהו שאתם מצפים לו שבוע הבא: אולי סופשבוע בבית סוףסוף תמונת השבוע: ממ אין פה...

rocket

New member
~ עונה ~

שיר השבוע של אירוסמית':
לא היה כזה
אלבום השבוע של אירוסמית': לא היה כזה
שיר השבוע כללי: נראה לי ש salvation של רוקסט
אלבום השבוע כללי: zimmer 483
סרט השבוע: "בנים אינם בוכים" שבמקרה יצא לי לראות שוב
תוכנית השבוע: הפרקליטים !!
ספר השבוע: "שואה שלנו"
ציטוט השבוע: אין