שאלון חדש..

../images/Emo39.gif שאלון חדש..

אוכל: מה המאכל האהוב עליכם? אוהבים לאכול במסעדה או בבית? איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר? איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')? אוהבים לחם מחיטה מלאה? סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף? אם כן, מה אתם חושבים עליה? מה הסידרה האהובה עליכם? רואים סוף הדרך? אם כן, מי אתם רוצים שינצח? רואים כוכב נולד? רואים טלנובלות? אם כן, איזה? אוהבים את המומינים? כללי: שם: גיל: עולים לכיתה: חבר: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: רוצים לחזור ללמוד? אוהבים ללמוד? מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')? איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם: מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה? אהבה: אוהבים מישו ברגע זה? היה לכם פעם חבר? אם כן, כמה? רוצים חבר ברגע זה? מאמינים באהבה ממבט ראשון? וזהו.. אין לי עוד שאלות אז אני מסיימת כאן.. חח זה היה שאלון קצת מטומטם
מקווה שתיהנו.. בה ביי

CrazyYoYo

New member
תשובות

אוכל: מה המאכל האהוב עליכם? ספגטי אוהבים לאכול במסעדה או בבית? מסעדה איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר? מסדה (בהרצליה) איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')? אין משהו קבוע אוהבים לחם מחיטה מלאה? כן(?) סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף? לא אם כן, מה אתם חושבים עליה? מה הסידרה האהובה עליכם? הישרדוץ רואים סוף הדרך? לא אם כן, מי אתם רוצים שינצח? רואים כוכב נולד? לא רואים טלנובלות? לא אם כן, איזה? אוהבים את המומינים? לא כללי: שם: חן גיל:13 עולים לכיתה: ח' חבר: מה מקצוע אהוב: ספורט מקצוע שנוא: מדעים רוצים לחזור ללמוד? לא אוהבים ללמוד?לפעמיים מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')? לא איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם: שינוי משמעותי מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה? :-# אהבה: אוהבים מישהי ברגע זה? כן היה לכם פעם חבר?לא אם כן, כמה?0 רוצים חברה ברגע זה? לא מאמינים באהבה ממבט ראשון? כן

עונה

אוכל: מה המאכל האהוב עליכם? שוקולד אוהבים לאכול במסעדה או בבית? בבית איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר? אין איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')? אממ לאדעת אוהבים לחם מחיטה מלאה? לאדעת חח סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף? כן אם כן, מה אתם חושבים עליה? לא רואה את זה מה הסידרה האהובה עליכם? אין רואים סוף הדרך? לא אם כן, מי אתם רוצים שינצח? . רואים כוכב נולד? לפעמים רואים טלנובלות? לא אם כן, איזה? . אוהבים את המומינים? חולה עליהם! חחחחחח כללי: שם: שיר גיל: 14 עולים לכיתה: ט' חבר: אין מקצוע אהוב: אין מקצוע שנוא: הכל רוצים לחזור ללמוד? לא אוהבים ללמוד? לא מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')? מחסירים שיעורים, אבל בגלל רצון לא בגלל מחלות
איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם:
מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה? לאדעת אהבה: אוהבים מישו ברגע זה? כן היה לכם פעם חבר? לא אם כן, כמה? 0 רוצים חבר ברגע זה? לאדעת מאמינים באהבה ממבט ראשון? אהא

ady18

Well-known member
תשובות

מה המאכל האהוב עליכם?בשר ופסטות אוהבים לאכול במסעדה או בבית?לפעמים איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר?נאפיס איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')?איטלקי מזרחי סיני אוהבים לחם מחיטה מלאה?לא סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף?לא אם כן, מה אתם חושבים עליה? מה הסידרה האהובה עליכם?אהבה מעבר לפינה רואים סוף הדרך? אם כן, מי אתם רוצים שינצח? רואים כוכב נולד?כן רואים טלנובלות?אהבה מעבר לפינה אם כן, איזה? אוהבים את המומינים? כללי: שם: גיל: עולים לכיתה: חבר: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: רוצים לחזור ללמוד? אוהבים ללמוד? מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')? איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם: מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה? אהבה: אוהבים מישו ברגע זה? היה לכם פעם חבר? אם כן, כמה? רוצים חבר ברגע זה? מאמינים באהבה ממבט ראשון?

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

אוכל: מה המאכל האהוב עליכם? בשר, שוקולד. יש לי קראש על מנגו עכשיו, אבל זה קראש אז זה יחלוף. אוהבים לאכול במסעדה או בבית? גם וגם, תלוי מה אוכלים. איזו מסעדה אהובה עליכם ביותר? יש כמה. איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')? בשרי, איטלקי. אוהבים לחם מחיטה מלאה? תלוי עם איזה תוספות. סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף? כן. אם כן, מה אתם חושבים עליה? ראיתי אותה פעם כי אחות של חברה שלי הכריחה אותי, היא לא משהו בכלל. רק לאנשים שאוהבים סוסים באופן מפחיד. מה הסידרה האהובה עליכם? לא. רואים סוף הדרך? לא. אם כן, מי אתם רוצים שינצח? - רואים כוכב נולד? לא. רואים טלנובלות? לא. אם כן, איזה? - אוהבים את המומינים? מאד. כללי: שם: מאיה. גיל: 15. עולים לכיתה: י'. חבר: יש. מקצוע אהוב: כנראה אחד ממקצועות המגמה. בנתיים היסטוריה ופילוסופיה. מקצוע שנוא: מתמטיקה. רוצים לחזור ללמוד? לא משנה לי. אוהבים ללמוד? תלוי מה ואיך מעבירים את זה. מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')? החסרתי, אסור יותר. איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם: מצוינת. מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה? שתהיה אפילו יותר מצוינת. אהבה: אוהבים מישו ברגע זה? כן. היה לכם פעם חבר? יש גם כרגע. אם כן, כמה? 2. רוצים חבר ברגע זה? יש. מאמינים באהבה ממבט ראשון? אוך, אני לא אסביר עוד פעם, אקצר ואגיד שלא.

D o o S h a

New member
../images/Emo179.gif עונ הההה

אוכל: מה המאכל האהוב עליכם? הרבה אוהבים לאכול במסעדה או בבית? שניהם איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר? קם-סון ממש טובה איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')? כל מיני אוהבים לחם מחיטה מלאה? למה לא סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף? שמעתי עליה אם כן, מה אתם חושבים עליה? נראית דוחה מה הסידרה האהובה עליכם? אין רואים סוף הדרך? כן אם כן, מי אתם רוצים שינצח? הבנות רואים כוכב נולד? כן רואים טלנובלות? כן אם כן, איזה? אהבה מעבר לפינה אוהבים את המומינים? לא משו כללי: שם: -- גיל: - עולים לכיתה:- חבר: אין מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: לשון רוצים לחזור ללמוד? לא אוהבים ללמוד? לאא מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')? לא ממש איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם: טובה. זהו. מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה? שתהיה יותר טובה מהשנה. ושילדה אחת תעזוב את הכיתה. בעע אהבה: אוהבים מישו ברגע זה? לא היה לכם פעם חבר? כן אם כן, כמה? 1 רוצים חבר ברגע זה? לא מאמינים באהבה ממבט ראשון? לא ממש

יו יו3

New member
עונהההה../images/Emo109.gif../images/Emo41.gif

אינרה!!! מתי אני באה אלייך?!?!
אוכל: מה המאכל האהוב עליכם? שניצל,ספגטי,בטטה ופירה!
אוהבים לאכול במסעדה או בבית? במסעדה
איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר? טבולה!!!! איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')? סיני... אוהבים לחם מחיטה מלאה? אממממממממממ...לא8-| חזיר|
סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף? לא8-| אם כן, מה אתם חושבים עליה?
מה הסידרה האהובה עליכם? השיר שלנוווו!!! רואים סוף הדרך? כן
אם כן, מי אתם רוצים שינצח? לאדעת רואים כוכב נולד? כן!! רואים טלנובלות? לא8-| (חחח..נידבקתי לרגשון הזה...!!
) אם כן, איזה?
אוהבים את המומינים?לא
כללי: שם: ירדן!! גיל: 12 עוד מעט עולים לכיתה: ו'!! חבר: יש!! מקצוע אהוב: english
מקצוע שנוא: מדעים
רוצים לחזור ללמוד? כןןן!!
אוהבים ללמוד? לא!!
מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')? אמממ...לא!! איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם: מגניבה
מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה? שעדן לא תהיה בה!!!
אהבה: אוהבים מישו ברגע זה? אולי8-| היה לכם פעם חבר? כן! אם כן, כמה? 2 רוצים חבר ברגע זה? יש לי..והוא רצה לקחת אותי לערוץ הילדים איתו אבל הוא לא יכל!! טוב מה אכפת לי..שיחנק מצידי
מאמינים באהבה ממבט ראשון? כן!! לי זה לא קרה
שאלון נחמד ביותר!!! ירדן
נ.ב: את נראית טוב כשאת זועמת.........................

בלבוש1

New member
../images/Emo181.gifינרהההה

אוכל: מה המאכל האהוב עליכם? ספגטי ושניצל(עוף או תירס)
אוהבים לאכול במסעדה או בבית? בבית
איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר? אנטבה!! איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')? כל מיני אוהבים לחם מחיטה מלאה? לא כ"כ
סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף? כןן!
אם כן, מה אתם חושבים עליה? סדרה ממכרת מה הסידרה האהובה עליכם? יש כל מיני רואים סוף הדרך? לא
אם כן, מי אתם רוצים שינצח? -- רואים כוכב נולד? לא
רואים טלנובלות? לא אם כן, איזה?-- אוהבים את המומינים? כן
כללי: שם: ענבל גיל: 11 וחצי עולים לכיתה: ו' חבר: אין מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: מדעים
רוצים לחזור ללמוד? לא אוהבים ללמוד? לא ממש מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')? לא איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם: כיפית
מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה? שרעיה לא תיהיה המורה שלנו
אהבה: אוהבים מישו ברגע זה? לא היה לכם פעם חבר? כן אם כן, כמה? 3 רוצים חבר ברגע זה? לא מאמינים באהבה ממבט ראשון? לאדעת זהו
שאלון כיפי!
ביי!

יו יו3

New member
ענבלל!!!!!! נווווו אמרתי לך למחוק

בחתימה!!!!!!!!!! עם ה-מיתקי ועמתקה!!!! נווו דייי!! אם את חברה טובה תמחקי את זה!!!

hadarisan

New member
מואהההה:

אוכל: מה המאכל האהוב עליכם? שוקולד! אוהבים לאכול במסעדה או בבית?יותר בבית אבל זה אחלה גם לפעמים באירועים מיוחדים במסעדה איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר?יש לנו בקריית גת פיצה בריבוע מסעדה איטלקית חבל על הזמן איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')?בדיוק מה שציינת סיני ואיטלקי אוהבים לחם מחיטה מלאה?לא ממש סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף?לא אם כן, מה אתם חושבים עליה?x מה הסידרה האהובה עליכם?האבקות רואים סוף הדרך?כשיוצא בדר"כ לא אם כן, מי אתם רוצים שינצח?x רואים כוכב נולד?יאפ רואים טלנובלות?יאפ אם כן, איזה?כל אלה שהיו בערוץ 3 אוהבים את המומינים?מאודדדדדד כללי: שם:הדרי גיל:17 עולים לכיתה:יב' חבר:יש מקצוע אהוב:אין דבר כזה מקצוע שנוא:ספרות רוצים לחזור ללמוד?לאאאאאאאאאאא אוהבים ללמוד?לאאאאאאא מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')?לצערי לא איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם:אחלה שנה מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה?שתהייה טובה כמו זאת אם לא יותר אהבה: אוהבים מישו ברגע זה?כן היה לכם פעם חבר?כן אם כן, כמה?2 רציניים רוצים חבר ברגע זה?יש מאמינים באהבה ממבט ראשון?לא

נמפ

אוכל: מה המאכל האהוב עליכם? בשר =) כנפיים =) אוהבים לאכול במסעדה או בבית? לא משנה, העיקר שהאוכל טעים איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר? אממ... לא שאני אוכלת כ"כ הרבה במסעדות, אבל באידי יש אוכל טוב איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')? אממ..לא יודעת..אני אוהבת ת'אוכל של סבתא שלי..והיא טריפוליטאית..חח אוהבים לחם מחיטה מלאה? שיהיה סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף? לא אם כן, מה אתם חושבים עליה? מה הסידרה האהובה עליכם? חברים וג'קאס רואים סוף הדרך? לא אם כן, מי אתם רוצים שינצח? רואים כוכב נולד? ראיתי... רואים טלנובלות? לא אם כן, איזה? אוהבים את המומינים? אהבתי כללי: שם: עומר גיל: 12 עולים לכיתה: ז' חבר: אין מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: היסטוריה רוצים לחזור ללמוד? אני רוצה שיתחיל הבצפר..אבל לא בשביל הלימודים..אני רוצה פשוט לראות את כולם אוהבים ללמוד? כן מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')? לא איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם: טובה ברובה מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה? שיהיה לי בהצלחה ושאני אכיר חברים חדשים אהבה: אוהבים מישו ברגע זה? כן היה לכם פעם חבר? כן אם כן, כמה? 2 רציניים, 7 לא רציניים רוצים חבר ברגע זה? אני רוצה מישהו שאני אוכל לחבק ולנשק...אבל אני לא בטוחה שאני רוצה להתחייב למישהו כבר עכשיו מאמינים באהבה ממבט ראשון? לפעמים

nni8

New member
עוננהנהנה

אוכל: מה המאכל האהוב עליכם?אין אוהבים לאכול במסעדה או בבית?גם וגם חח איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר?מנגו איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')?אממ אין משו מיוחד אוהבים לחם מחיטה מלאה?כן סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף?כן אם כן, מה אתם חושבים עליה?בגלל שאני אוהבת סוסים היא נחמדה מאוד מה הסידרה האהובה עליכם?חברים משחק מכור רואים סוף הדרך?לא אם כן, מי אתם רוצים שינצח? רואים כוכב נולד?לפעמים רואים טלנובלות?כן אם כן, איזה?השיר שלנו +טלנובלה בע"מ תתפלאו אני מצליחה אוהבים את המומינים?כןןן הם מאגניבים חיחי כללי: שם:אנה גיל:14 וחצי עולים לכיתה:ט חבר:אין מקצוע אהוב:אזרחות מקצוע שנוא:מתמטיקה צרפתית רוצים לחזור ללמוד?לא אוהבים ללמוד?לא מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')?לא איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם:נחמדה מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה?להגשים את כל מה שאני רוצה חיחי אהבה: אוהבים מישו ברגע זה?לא היה לכם פעם חבר?כן אם כן, כמה?לא יודעת=\ רוצים חבר ברגע זה?אממ אולי מאמינים באהבה ממבט ראשון?לא ממש

mishmash2

New member
../images/Emo175.gif עונה!

אוכל: מה המאכל האהוב עליכם? אממ.. יש כמה! אוהבים לאכול במסעדה או בבית? בבית אבל תמיד כיף ללכת לאיזו מיסעדה נחמדה
איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר? אממ.. יש כמה.. אין לי כח לכתוב איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')? סיני,איטלקי גם נחמד
וגם ג'אנק פוד זה טעים מדי פעם ופעם
אוהבים לחם מחיטה מלאה? כן! סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף? לא כל כך אם כן, מה אתם חושבים עליה? -- מה הסידרה האהובה עליכם? סוף הדרך
רואים סוף הדרך? בטח!! מחר הגמר הגדול
אם כן, מי אתם רוצים שינצח? אוהנד וישאל או ג'ניה ועובד.. הבנות סתם מגעילות
רואים כוכב נולד? כן.. למרות שאני לא כל כך אוהבת.. רואים טלנובלות? יא אם כן, איזה? אהבה מעבר לפינה ולפעמים טלנובלה בע"מ אוהבים את המומינים? כן!! סנורקה כזאת סנובית לפעמים..
כללי: שם: מיתקי! גיל: -- עולים לכיתה: זהמשנהלמישהו? חבר: אין מקצוע אהוב: אומנות מקצוע שנוא: מתמטיקה רוצים לחזור ללמוד? ממש ממש אבל ממש ממש לא!! אוהבים ללמוד?
לאאאאא מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')? לא.. איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם: נחמדה אבל לא יותר מידי.. מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה? שאני ישתפר בכמה מקצועות
, שהמורה החדשה תיהיה נחמדה
, ושילדים לא יציקו לי
!! אהבה: אוהבים מישו ברגע זה? לא היה לכם פעם חבר? יס אם כן, כמה? מה כמה? רוצים חבר ברגע זה? לא מאמינים באהבה ממבט ראשון? תלוי..

CAM1LA

New member
עונה!!!

אוכל: מה המאכל האהוב עליכם? פיצה אוהבים לאכול במסעדה או בבית? גם וגם איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר? לא יודעת... איזה סוג אוכל אתם אוהבים (סיני, איטלקי וכו')? סיני וג'אנק פוד אוהבים לחם מחיטה מלאה? לא ממש סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף? כן אם כן, מה אתם חושבים עליה? לא יודעת. ראיתי רק איזה חצי פרק שלה. סדרה בסדר... מה הסידרה האהובה עליכם? טלנובלה בע''מ והטופ מודל הבאה רואים סוף הדרך? לא אם כן, מי אתם רוצים שינצח? רואים כוכב נולד? לא רואים טלנובלות? רק טלנובלה בע''מ אם כן, איזה? כתבתי למעלה אוהבים את המומינים? לא כללי: שם: טרזן וג'יין גיל: כמעט 15 עולים לכיתה: ט' חבר: אין מקצוע אהוב: אין מקצוע שנוא: כולם רוצים לחזור ללמוד? לא!!! אוהבים ללמוד? לא!!!!!!! מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')? לא ממש איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם: חרא מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה? שיהיו לי הרבה חברים ושהשנה תעבור מהר אהבה: אוהבים מישו ברגע זה? כבר לא היה לכם פעם חבר? כן אם כן, כמה? 1 רוצים חבר ברגע זה? לא מאמינים באהבה ממבט ראשון? לא יודעת...

תשובה

אוכל:1)הרבה 2)מעדיפה בבית 3)לא אוכלת במסעדות 4)חלבי 5)לא טעמתי סדרות טלוויזיה:6)לא 7)לא מכירה 8)השיר שלנו 9)לא 10)לא רואה את הסידרה 11)כן 12)לא 13)לא אוהבת טלנובלות 14)כן כללי:15)סיגל 16)י"א 17)אין 18)קולנוע 19)מתימטיקה 20)כן 21)כן 22)לא 23)נפלאה 24)כל טוב אהבה:25)כן 26)לא 27)לא היה 28)כן 29)כן

רונוש12

New member
עונה

אוכל: מה המאכל האהוב עליכם?כול מיני אוהבים לאכול במסעדה או בבית?מסעדה
איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר?לאדעת איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')?סיני אוהבים לחם מחיטה מלאה?לא סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף?כן אם כן, מה אתם חושבים עליה?ככה ככה מה הסידרה האהובה עליכם?טלנובלה בע"מ רואים סוף הדרך?יס אם כן, מי אתם רוצים שינצח?ז'ניה ועובד רואים כוכב נולד?יס רואים טלנובלות?כן אם כן, איזה?טלנובלה בע"מ! אוהבים את המומינים?לא כללי: שם:רונה גיל:11 ושלוש וחצי חודשים עולים לכיתה:ו' חבר:היה מקצוע אהוב:לאדעת מקצוע שנוא:מדעים רוצים לחזור ללמוד?ככה ככה אוהבים ללמוד?לא מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')?לפעמים
איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם:סבבה מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה?כיף אהבה: אוהבים מישו ברגע זה?כן היה לכם פעם חבר?כן אם כן, כמה?4 רוצים חבר ברגע זה?לא ממש מאמינים באהבה ממבט ראשון?כן קרה לי כבר

../images/Emo39.gifעונה לעצמי../images/Emo3.gif

אוכל: מה המאכל האהוב עליכם? הרבה אוהבים לאכול במסעדה או בבית? גם וגם איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר? לאדעת.. איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')? איטלקי אוהבים לחם מחיטה מלאה? כה סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף? יה אם כן, מה אתם חושבים עליה? מהממתתתת!!
מה הסידרה האהובה עליכם? מועדון האוכף סוף הדרך ועוד מלא.. רואים סוף הדרך? כן אם כן, מי אתם רוצים שינצח? ז'ניה ועובד רואים כוכב נולד? כן רואים טלנובלות? יה אם כן, איזה? כל מיני.. אוהבים את המומינים? כן כללי: שם: אירנה גיל: 12 עולים לכיתה: ו' חבר: אין מקצוע אהוב: הרבה.. מקצוע שנוא: חשבון ומדעים רוצים לחזור ללמוד? כן אוהבים ללמוד? ככה.. מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')? לפעמים איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם: נחמדה מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה? שתהיה יותר טובה מהקודמת.. אהבה: אוהבים מישו ברגע זה? כן היה לכם פעם חבר? כן אם כן, כמה? 4 רוצים חבר ברגע זה? כן מאמינים באהבה ממבט ראשון? יה... קרה לי הרבה פעמים ועכשיו..

coullette

New member
^_^

אוכל: מה המאכל האהוב עליכם?
איטלקי,סיני,סושי.. אוהבים לאכול במסעדה או בבית?
בבית איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר?
טנדורי,החוף השקט,.. איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')?
נו כבר עניתי על זה אוהבים לחם מחיטה מלאה?
כן למה לא סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף?
לא אם כן, מה אתם חושבים עליה?
אני לא מכירה אותה מה הסידרה האהובה עליכם?
חברים,תשוקות.. רואים סוף הדרך?
לא אם כן, מי אתם רוצים שינצח?
לא אכפת לי רואים כוכב נולד?
לא רואים טלנובלות?
רק טלנובלה בעמ אם כן, איזה?
אוהבים את המומינים?
לא במיוחד כללי: שם:
דפנה גיל:
21 עולים לכיתה:
שנה ג באוניברסיטה חבר:
יש,ברוך ה' (רןעי) מקצוע אהוב:
אין מקצוע שנוא:
סוציולוגיה ארגונית גררר.. רוצים לחזור ללמוד?
לא! אוהבים ללמוד?
לא ממש מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')?
לא בגלל מחלות אבל בגלל הברזות איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם:
אחת הטובות שהייתה לי אם לא הכי טובה מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה?
אושר בריאות ואהבה אהבה: אוהבים מישו ברגע זה?
אממ..אפשר לומר היה לכם פעם חבר?
יש לי עכשיו אם כן, כמה?
עכשיו יש לי חבר אחד
אני טיפוס מונוגמי רוצים חבר ברגע זה?
יש לי כבר אבל הייתי רוצה שיהיה לידי מאמינים באהבה ממבט ראשון?
לא

אני עונה:

אוכל: מה המאכל האהוב עליכם?של בית. אוהבים לאכול במסעדה או בבית?בבית!!!!!!!!! איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר? איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')?איטלקי! אוהבים לחם מחיטה מלאה?כן סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף?לא אם כן, מה אתם חושבים עליה? מה הסידרה האהובה עליכם?אין רואים סוף הדרך?כן אם כן, מי אתם רוצים שינצח? רואים כוכב נולד?כן רואים טלנובלות?כן אם כן, איזה? אוהבים את המומינים?מאודדדדדדד כללי: שם:צביה גיל:16 עולים לכיתה:יב' (אמאא אני עוד שניה מסיימת...) חבר:אין מקצוע אהוב:אומנות!!!! מקצוע שנוא:מתמטיקהההההההה רוצים לחזור ללמוד?לא אוהבים ללמוד?לאאאאאאא מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')?חח בגלל שלא בא ללמוד-כן! איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם:כייפית! חוץ מהלימודים... מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה?שהיה כיף ו..לויודעת אהבה: אוהבים מישו ברגע זה?לא היה לכם פעם חבר?כן אם כן, כמה? רוצים חבר ברגע זה?כן מאמינים באהבה ממבט ראשון?כן

למעלה