שאלוןלון

../images/Emo39.gifשאלוןלון../images/Emo39.gif

לענות כללי- 1. שם: 2. גיל: 3.אזור מגורים: עכשיו- מה אתה לובש? מה מזג האוויר אצלך? איזה שיר אתה שומע? היכן היד השמאלית שלך? מבט ימינה-מה רואה? מבט שמאלה-מה רואה? מתי אתה מתכוון ללכת לישון? הבית באיזה בית אתה גר? [דירה/פנטהאוז/וילה...] כמה קומות? אוהב את הבית שלך? חדר לבד? איזה מיטה? מערת סטריאו? כמה בבית: טלוויזיות? מחשבים? כמה מנורות? אוהב את הדלת של החדר? יש וילון חרוזים? יש שולחן כתיבה? מדיח כלים? כמה מזגנים? כמה מקלחות? שירותים? עוד משהו שאת/ה רוצה להוסיף בקשר לחדר שלך? יש גינה בבית? גדולה? יש מרפסת? הבית ממוקם רחוק/קרוב מהמרכז? נוסע הרבה באוטובוס? אוהב את המיקום של הבית? משפחה כמה אחים? גילאים? בקשר טוב איתם? בקשר טוב עם ההורים? כל כמה זמן מבקרים את סבא וסבתא? אוהב את הדודים שלך? יש לך בני דודים? כמה? יש לך במשפחה הומואים? עוד משהו שאת רוצה להוסיף בקשר למשפחה שלך? בני זוג- 3. חבר/יזיז? 4. מערכת יחסים אחרונה שהיתה? 5. גיל החבר הנוכחי[אם יש]: 6. זמן ביחד?

עונה..

כללי- 1. שם:סטפני 2. גיל:12 וחצי 3.אזור מגורים:חולון עכשיו- מה אתה לובש?מש'ו מה מזג האוויר אצלך?נעים איזה שיר אתה שומע?מש'ו בMTV לא'דעת מה היכן היד השמאלית שלך?על המקלדת מבט ימינה-מה רואה?דלת מבט שמאלה-מה רואה?טלויזיה מתי אתה מתכוון ללכת לישון?עוד מעט הבית באיזה בית אתה גר? [דירה/פנטהאוז/וילה...]אני לא טחונה בכסספ..דירה כמה קומות?3452445653 אוהב את הבית שלך?בעעעררךך.. חדר לבד?כה איזה מיטה?נוחה ;P מערת סטריאו?ללא..ואני גם לא זקוקה כמה בבית:כמשהו.. טלוויזיות?2 מחשבים?2 כמה מנורות?אין לי כוח לספור עכשיו אוהב את הדלת של החדר?מה יש לאהוב בה? היא שטוחה XD יש וילון חרוזים?ללא =[ יש שולחן כתיבה?ככה מדיח כלים?לא כמה מזגנים?2 כמה מקלחות?1 שירותים?1 עוד משהו שאת/ה רוצה להוסיף בקשר לחדר שלך?כלום יש גינה בבית? גדולה?לא גדולה אבבל יש יש מרפסת?כה הבית ממוקם רחוק/קרוב מהמרכז?קקקקקקקרווווב! נוסע הרבה באוטובוס?לא ממש אוהב את המיקום של הבית?ממ כה משפחה כמה אחים?0 =[ גילאים?^ בקשר טוב איתם?אתם לא מבינים מה אומרים?! בקשר טוב עם ההורים?בעעעערך י'נדחפים כל כמה זמן מבקרים את סבא וסבתא?כשצריך כספ חח ססתתתתם ;P אוהב את הדודים שלך?ללא יש לך בני דודים? כמה?ככה יש לך במשפחה הומואים?חח לא עוד משהו שאת רוצה להוסיף בקשר למשפחה שלך?כככככלום בני זוג- 3. חבר/יזיז?חבר 4. מערכת יחסים אחרונה שהיתה?עדיין יש 5. גיל החבר הנוכחי[אם יש]:14 6. זמן ביחד?יום לפני יום האהבה בעררךך.. הודגש באמצעות מדגישומטיק

ליאל666

New member
עונה...

כללי- 1. שם: ליאל 2. גיל: 12.5 3.אזור מגורים: לוד עכשיו- מה אתה לובש? חולצה כחולה וג'ינס מה מזג האוויר אצלך? חמים.. איזה שיר אתה שומע? עכשיו.. ת'אמת.. "זמן" של דניאל זילברשטיין.. היכן היד השמאלית שלך? מצד שמאל..חח מבט ימינה-מה רואה? קיר.. מבט שמאלה-מה רואה?המון.. דלת, ת'ספרייה שלי....ועוד.. מתי אתה מתכוון ללכת לישון?מאוחר בלילה.. הבית באיזה בית אתה גר? [דירה/פנטהאוז/וילה...]עכשיו בדירת גן.. אבל עוד שבוע אני עוברת דירה לפנטהאוז.. כמה קומות?4 אוהב את הבית שלך?מאוד.. חדר לבד?לא.. עם אחותי.. אבל היא לא מזיקה.. חח.. איזה מיטה?לי ולה אותו אחד.. זה מין כזה זוגית.. זה גם נהפך לספה.. מערת סטריאו? כן וגם די.וי.די כמה בבית:6 נפשות.. טלוויזיות? 3 מחשבים?1 כמה מנורות?הרבה!!! אוהב את הדלת של החדר? כן.. יש לי שם מלאא פוסטרים.. יש וילון חרוזים? לא.. אבל וילון משגע.. (רעיוון טוב לחדר החדש שלי...חח..) יש שולחן כתיבה?כן.. 2 בכל הבית.. מדיח כלים? לא.. הכי טוב ידני... כמה מזגנים?1 אבל מגיע לכל החדרים... כמה מקלחות? 1 אבל כשאני אעבור יהיו 2 שירותים? 1 אבל כאני אעבור יהיו 2 עוד משהו שאת/ה רוצה להוסיף בקשר לחדר שלך? הוא יפה.. מאוד.. הצבע של הקירות הוא ורוד.. ויש לי מלאא פוסטרים... יש גינה בבית? גדולה? כן.. ענקית.. יש מרפסת? יהיה בבית החדש.. הבית ממוקם רחוק/קרוב מהמרכז? לא ממש חוצים כביש ואנחנו במרכז.. נוסע הרבה באוטובוס? לא.. במונית.. אוהב את המיקום של הבית? כן.. הוא פשוט במרכז העניינים משפחה כמה אחים? אחים: 2 אחות: 1 גילאים?אח בן 10, אחות בת 9 ואח בן 5.. (אני הבכורה) בקשר טוב איתם?מאוד! בקשר טוב עם ההורים? אז לא.. ברור שכן.. כל כמה זמן מבקרים את סבא וסבתא? כל חודש חודשיים.. כי הם גרים רחוק... אבל תמיד מנסים ללכת אליהם! אוהב את הדודים שלך? יש לי מלאא... ואני אוהבת את כולם! יש לך בני דודים? כמה? מלאא.... מצד אמא: 11 ועוד אחד בדרך.. ומצד אבא:7 ועוד אחד בדרך... יש לך במשפחה הומואים? לא.. למזלי.. עוד משהו שאת רוצה להוסיף בקשר למשפחה שלך? אפאחד לא מעשן.. חוץ מבן דוד שלי שהוא בן 19 משהו כזה.. והוא התחיל לעשן.. איזה מסכן?! בני זוג- 3. חבר/יזיז?ידיד.. חבר... לא בנויה לקשר.. 4. מערכת יחסים אחרונה שהיתה? לא רוצה לדבר על זה... 5. גיל החבר הנוכחי[אם יש]:אין.. 6. זמן ביחד?אין.. היה כיף לענות על השאלון.. למרות שהוא ארוך...חח..

עווווונה=]

כללי- 1. שם:ירדן 2. גיל:13 ו3 חודשים 3.אזור מגורים:חולון עכשיו- מה אתה לובש?מכנס שחור וחולצה חומה מה מזג האוויר אצלך?חםם איזה שיר אתה שומע?someone else היכן היד השמאלית שלך?על המקלדת מבט ימינה-מה רואה?טלויזיה מבט שמאלה-מה רואה?מיטה מתי אתה מתכוון ללכת לישון?עכשיו כבר בווקר אבל אתמול ישנתי ב3 וחצי לפנות בוקר הבית באיזה בית אתה גר? [דירה/פנטהאוז/וילה...]דירה כמה קומות?2 דירת גג אוהב את הבית שלך?לא =\ חדר לבד?לא אני גרה אצל סבתא שלי בנתייים איזה מיטה?אממ נורמלית מערכת סטריאו?לאא כמה בבית: טלוויזיות?4 מחשבים?1 כמה מנורות?איזה 10 11 אוהב את הדלת של החדר?כן P: יש וילון חרוזים?לא יש שולחן כתיבה?לא מדיח כלים?כן כמה מזגנים?1 כמה מקלחות?2 שירותים?2 עוד משהו שאת/ה רוצה להוסיף בקשר לחדר שלך?לאאא יש גינה בבית? גדולה?לאא יש מרפסת?לא יש גג.. הבית ממוקם רחוק/קרוב מהמרכז?הוא במרכז נוסע הרבה באוטובוס?לאא =\ אוהב את המיקום של הבית?כןןןן הכי כייף משפחה כמה אחים?2 תאומות גילאים?9 ו3 חודשים בקשר טוב איתם לאא בקשר טוב עם ההורים?כןן! כל כמה זמן מבקרים את סבא וסבתא?אני גרה אצלהם ואת הסבא וסבתא מהצד השני פוגשת כול יום שבת.. אוהב את הדודים שלך?כןן מאוד יש לך בני דודים? כמה?6 מצד אחד ומצד שני 7 יש לך במשפחה הומואים?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא :\ עוד משהו שאת רוצה להוסיף בקשר למשפחה שלך?אין מה P: בני זוג- 3. חבר/יזיז?אממממ זה נקרא חברים אבל לא נקרא בנתיים זה ידידיםם קרוובים P: 4. מערכת יחסים אחרונה שהיתה?אממ סתאאםם לא היה משו מיוחד 5. גיל החבר הנוכחי[אם יש]:13 ו4 חודשים 6. זמן ביחד?שנתיים בערך.. זהוו נגמר?:p

עונה נה נה

כללי- 1. שם:
רחלי 2. גיל:
18 וחצי 3.אזור מגורים:
ת"א.. עכשיו- מה אתה לובש?
אממ חולצה לבנה וחצאית ג'ינס מה מזג האוויר אצלך?
עכשיו נעיים איזה שיר אתה שומע?
יהודה לוי - רציתי היכן היד השמאלית שלך?
על המקלדת חח מבט ימינה-מה רואה?
פוסטר של רבלדה מבט שמאלה-מה רואה?
חלון מתי אתה מתכוון ללכת לישון?
היום מאוחרר הבית באיזה בית אתה גר? [דירה/פנטהאוז/וילה...]
דירה כמה קומות?1
אוהב את הבית שלך?
כה כי הוא חדשש חדר לבד?
כה איזה מיטה?
נוחה חחח מערת סטריאו?
לא כמה בבית:
5 נפשות טלוויזיות?
3 מחשבים?
2 כמה מנורות?
אי אפשר לספור אוהב את הדלת של החדר?
חח מה יש לאהוב בזה? יש וילון חרוזים?
לא יש שולחן כתיבה?
כן מדיח כלים?
לא כמה מזגנים?
לספור חח 4 כמה מקלחות?
3 שירותים?
2 עוד משהו שאת/ה רוצה להוסיף בקשר לחדר שלך?
לא משהו מיוחד יש גינה בבית? גדולה?
כן יש מרפסת?
כן הבית ממוקם רחוק/קרוב מהמרכז?
די במרכז נוסע הרבה באוטובוס?
חחח כן הרבהה אוהב את המיקום של הבית?
כה משפחה כמה אחים?2
בנות, 1 בן גילאים?
אחותי בת 11 ואחי בן 10 חח אני הבכורה בקשר טוב איתם?
כשרוצים בקשר טוב עם ההורים?
כןן כל כמה זמן מבקרים את סבא וסבתא?
אין לי :/ אוהב את הדודים שלך?
ברורר יש לך בני דודים? כמה?
ברור ואי אפשר לספור יש לך במשפחה הומואים?
חח לאא
עוד משהו שאת רוצה להוסיף בקשר למשפחה שלך?
לא בני זוג- 3. חבר/יזיז? 4. מערכת יחסים אחרונה שהיתה? 5. גיל החבר הנוכחי[אם יש]: 6. זמן ביחד?

QUEEN5

New member
עונה=)

כללי- 1. שם:רננה,רני 2. גיל:17 3.אזור מגורים:ירושלים והסביבה.. חח עכשיו- מה אתה לובש?פיג'מה מה מזג האוויר אצלך?חם לוהט איזה שיר אתה שומע?שיר של מובי היכן היד השמאלית שלך?על המקלדת מבט ימינה-מה רואה?מדף עם מלא מלא מתנות ... מבט שמאלה-מה רואה?את הארון שלי מתי אתה מתכוון ללכת לישון?כשאני אהיה מספיק עייפה הבית באיזה בית אתה גר? [דירה/פנטהאוז/וילה...]אממ לוידעת האמת..בא לכם לבדוק? כמה קומות?2 עם 2 מרפסות אוהב את הבית שלך?קשורה אליו מאוד חדר לבד?כן איזה מיטה?מיטה וחצי מתכוננת מערת סטריאו?כן כמה בבית:3 טלוויזיות?3 מחשבים?2 כמה מנורות?אבא שלי חשמלאי-הפסקתי לספור מזמן... חחח אוהב את הדלת של החדר?כן היא מגניבה יש וילון חרוזים?כן יש שולחן כתיבה?כן מדיח כלים? לא-קוראים אותי המדיח המרקד כמה מזגנים?אין מזגן כמה מקלחות?2 שירותים?2 עוד משהו שאת/ה רוצה להוסיף בקשר לחדר שלך?לא יש גינה בבית? גדולה?2 ניחמדות יש מרפסת?2 ניחמדות הבית ממוקם רחוק/קרוב מהמרכז?דיי רחוק נוסע הרבה באוטובוס?כן אוהב את המיקום של הבית?כן משפחה כמה אחים?2 גילאים?26,ואני בקשר טוב איתם?כן בקשר טוב עם ההורים?ככה ככה כל כמה זמן מבקרים את סבא וסבתא?אחת לכמה חודשים אוהב את הדודים שלך?כן יש לך בני דודים? כמה?אסור לספור.. לאבא שלי יש מעל 10 אחים יש לך במשפחה הומואים?לא-חס ושלום עוד משהו שאת רוצה להוסיף בקשר למשפחה שלך?לא בני זוג- 3. חבר/יזיז?אמממממ?! 4. מערכת יחסים אחרונה שהיתה? 5. גיל החבר הנוכחי[אם יש]: 6. זמן ביחד?

shirazlovemor

New member
עונה

כללי- 1. שם:שירז 2. גיל:17 3.אזור מגורים:מרכז עכשיו- מה אתה לובש?מכנסון וגופיית פיג'מה מה מזג האוויר אצלך?חום אימיםםםם איזה שיר אתה שומע?חושב עליה בגרסת המועדונים היכן היד השמאלית שלך?על המקלדת מבט ימינה-מה רואה?חלון מבט שמאלה-מה רואה?טלוויזיה מתי אתה מתכוון ללכת לישון?מתישהו P: הבית באיזה בית אתה גר? [דירה/פנטהאוז/וילה...]קוטג' כמה קומות?3 אוהב את הבית שלך?מאוד חדר לבד?כן איזה מיטה?כרגע קטנה בקרוב וחצי מערת סטריאו?יאפ כמה בבית: טלוויזיות?7 מחשבים?5 כמה מנורות?פייייי נראה לכם שאני גם מסוגלת לספור D: אוהב את הדלת של החדר?כן יש וילון חרוזים?וילון כן חרוזים לא יש שולחן כתיבה?כן מדיח כלים?כן כמה מזגנים?2 שמתפצלים לכל הקומה כמה מקלחות?2 שירותים?3 עוד משהו שאת/ה רוצה להוסיף בקשר לחדר שלך?מישהו, ליתר דיוק
יש גינה בבית? גדולה?כן יש מרפסת?כן הבית ממוקם רחוק/קרוב מהמרכז?לא הכי קרוב למרכז העיר נוסע הרבה באוטובוס?כן אוהב את המיקום של הבית?כן משפחה כמה אחים?2 גילאים?8 וחצי ו9 וחצי בקשר טוב איתם?כן :) בקשר טוב עם ההורים?כן :) כל כמה זמן מבקרים את סבא וסבתא?כל שבוע פעם אחת או יותר אוהב את הדודים שלך?מאוד יש לך בני דודים? כמה?המממ אני אספור בשבילכם..15 יש לך במשפחה הומואים?לא. עוד משהו שאת רוצה להוסיף בקשר למשפחה שלך?יש לי ת'משפוחה הכי מדהימה ביקום כולו [= בני זוג- 3. חבר/יזיז? 4. מערכת יחסים אחרונה שהיתה? לא אוהבת גברים אלימים. 5. גיל החבר הנוכחי[אם יש]: 6. זמן ביחד?

עונה ../images/Emo68.gif

כללי- 1. שם
רעות 2. גיל
13 3.אזור מגורים
תל אביב עכשיו- מה אתה לובש
פיג'מה.. בוקסר של בנות וגופיה מה מזג האוויר אצלך
חם
איזה שיר אתה שומע
stars ar blind של פריס הילון היכן היד השמאלית שלך
על המקלדת... מבט ימינה-מה רואה
חלון ומנורה בצורה חתול מבט שמאלה-מה רואה
לוח שעם, שעון,ספרים ומחברות מתי אתה מתכוון ללכת לישון
???? הבית באיזה בית אתה גר
דירה כמה קומות
שתים אוהב את הבית שלך
אפשר להגיד.. חדר לבד
כן איזה מיטה
מיטה וחצי מתכווננת עם מסג' מערכת סטריאו
עומדים לקנות לי זה נקרא? כמה בבית: טלוויזיות
שתים מחשבים
שתים כמה מנורות
וואו כולל מנורות שולחן וזה? לספור? אין לי כח אז בערך 20 אוהב את הדלת של החדר
לא הייתי מעדיפה דלת מברזל שאפשר לשם מגנטים יש וילון חרוזים
עוד מעט קונים זה נקרא? יש שולחן כתיבה
כן מדיח כלים
כן כמה מזגנים
אחד אבל דרך התיקרה הוא מאוורר את כל הבית כמה מקלחות
אחד שירותים
שתים עוד משהו שאת/ה רוצה להוסיף בקשר לחדר שלך
לא יש גינה בבית? גדולה?
יש שתים לא ממש גדולות יש מרפסת
כן הבית ממוקם רחוק/קרוב מהמרכז?
במרכז.. נוסע הרבה באוטובוס
יחסית כן אוהב את המיקום של הבית
כן.. משפחה כמה אחים
אחת גילאים
15 בקשר טוב איתם
אפשר להגיד בקשר טוב עם ההורים
כן כל כמה זמן מבקרים את סבא וסבתא
בערך כל שבועיים אוהב את הדודים שלך
כן! יש לך בני דודים? כמה
אמממ 2+20 בני בני דודים יש לך במשפחה הומואים
לא שידוע לי... אבל היחידים במשפחה שלי שהם בנים והם לא נשויים זה בן דוד שלי והוא רק בן 7 ככה שלא ממש נראה לי שהוא בעניין בכלל גם לא של חברה והשני זה בן בן דוד שלי שהוא בן חמש ויש לו חברה ( איזה ח-מ-ו-ד-י-ם הם!) עוד משהו שאת רוצה להוסיף בקשר למשפחה שלך
לא בני זוג- 3. חבר/ידיד
לא 4. מערכת יחסים אחרונה שהיתה
לפני שבועיים נפרדנו 5. גיל החבר הנוכחי[אם יש]
אין.. 6. זמן ביחד?
....

chenoosh 16

New member
עונה

כללי- 1. שם: חן 2. גיל: 16.5 3.אזור מגורים:פ"ת עכשיו- מה אתה לובש?מכנס וגופיה מה מזג האוויר אצלך?נעים פה עם המזגן איזה שיר אתה שומע?רן דנקר- את מביאה הכל היכן היד השמאלית שלך?על המקלדת מבט ימינה-מה רואה?תמונה... מבט שמאלה-מה רואה?ספריה מתי אתה מתכוון ללכת לישון?רק עכשיו קמתי מה לישון?! הבית באיזה בית אתה גר? וילה כמה קומות?1 אוהב את הבית שלך?מאוד חדר לבד?כה איזה מיטה?מיטת יחיד.. מערת סטריאו?יש כמה בבית: טלוויזיות?5 מחשבים?2 כמה מנורות?הרבה אוהב את הדלת של החדר?כן יש עליה פוסטרים של דנקר יש וילון חרוזים?לא יש שולחן כתיבה?כן מדיח כלים?כן כמה מזגנים?1 כמה מקלחות?1 שירותים?2 עוד משהו שאת/ה רוצה להוסיף בקשר לחדר שלך?אממ לא נראה לי.. יש גינה בבית? גדולה?כן די גדולה יש מרפסת?לא הבית ממוקם רחוק/קרוב מהמרכז?קרוב נוסע הרבה באוטובוס?לא כ"כ אוהב את המיקום של הבית?אממ כה.. משפחה כמה אחים?2 גילאים?אחד 14 והשני 8 בקשר טוב איתם?כן..עד שמתחילים הריבים בקשר טוב עם ההורים?כן כל כמה זמן מבקרים את סבא וסבתא?כל חודש אוהב את הדודים שלך?מאווד יש לך בני דודים? כמה?8 יש לך במשפחה הומואים?לאא.. עוד משהו שאת רוצה להוסיף בקשר למשפחה שלך?שיש לי אחלה משפחה בני זוג- 3. חבר/יזיז?לא 4. מערכת יחסים אחרונה שהיתה?לא היתה.. 5. גיל החבר הנוכחי[אם יש]:אין לי חבר!! 6. זמן ביחד?עדיין לא הבנתם

עוווווווווונה../images/Emo129.gif../images/Emo85.gif

כללי- 1. שם: סיוון 2. גיל: 11 3.אזור מגורים: חיפה עכשיו- מה אתה לובש? מכנס גלישה של נו פייר וחולצה עם דג מה מזג האוויר אצלך? חםםםםםם איזה שיר אתה שומע? לא שומעת.. היכן היד השמאלית שלך? בצד שמאל מבט ימינה-מה רואה?חברה מבט שמאלה-מה רואה? דלת מתי אתה מתכוון ללכת לישון? מתי שאני יהיה עייפה הבית באיזה בית אתה גר? [דירה/פנטהאוז/וילה...]: דירה מה אבא שלי רוטשילד? כמה קומות? 1 אוהב את הבית שלך? כן חדר לבד? כן איזה מיטה? נפתחת מערת סטריאו? אין כמה בבית: טלוויזיות? 2 מחשבים? 1 כמה מנורות? להתחיל לספור? אוהב את הדלת של החדר? למה לי לאהוב דלת לבנה? יש וילון חרוזים? לא יש שולחן כתיבה? לא מדיח כלים? בחדר?לא במטבח?גם לא כמה מזגנים? 1 שלא עובד.. כמה מקלחות? 1 שירותים? 80 חח סתם 1 עוד משהו שאת/ה רוצה להוסיף בקשר לחדר שלך? חדר יש גינה בבית? גדולה? לא יש מרפסת? לא הבית ממוקם רחוק/קרוב מהמרכז? רחוק נוסע הרבה באוטובוס? כן אוהב את המיקום של הבית? לא .. משפחה כמה אחים? 1 גילאים?17 בקשר טוב איתם? בערך =| בקשר טוב עם ההורים? כן כל כמה זמן מבקרים את סבא וסבתא? חודש אוהב את הדודים שלך? כן יש לך בני דודים? כמה? כן הרבה.. יש לך במשפחה הומואים? לא שידוע לי .. עוד משהו שאת רוצה להוסיף בקשר למשפחה שלך? משפחה גדולה..**מרוקאים** בני זוג- 3. חבר/יזיז? אין לא זה ולא זה אבל מעדיפה חבר 4. מערכת יחסים אחרונה שהיתה? אממממממ ממזמן 5. גיל החבר הנוכחי[אם יש]: אין 6. זמן ביחד? איןןןןןן

למעלה