שאלה....

../images/Emo39.gif שאלה....

לאלה שמשתמשות במייק אפ ופודרה וקונסילר וכל זה- לא מפריע לכן שזה ניראה כמו מסיכה על הפרצוף? זה נוח לכן? בכלל, בקיץ למשל, נורא חם, ומזיעים...זה לא מגעיל ללכת עם כל כך הרבה איפור על הפרצוף? *אני יודעת שההודעה קצת תוקפנית, אבל בבקשה- לא לקחת ל
*

תשובה...

החוכמה החא לדעת איך להתאפר ולא סתם למרוח הכל. חוץ מזה יש גם טיפים איך להתאפר בקיץ ובמה להשתמש כדי שלא ימרח

../images/Emo39.gif אבל כל הקטע של....

לדעת למרוח טוב את המייק אפ והפודרה ככה שזה יראה טיבעי...זה אף פעם לא ניראה טיבעי!!! אז בכל זאת, בשביל מה צריך את כל זה על הפרצוף?

cat girl

New member
משתתפת בשאלה...

אני תמיד חשבתי שמייק-אפ זה להסתיר, נגיד, חצ'קונים, פצעים וכאלה... למה צריך את זה על כוווול הפנים? זה סתם מכביד לא?!

מייקאפ לא נועד כדי לכסות פצעים

וחצ'קונים למינהם,מייקאפ זה כדי לתת גוון אחיד לכל הפנים,ובסיס לאיפור

cat girl

New member
אזזז מה כן נועד לכיסויי פצעונים...

וכד'? עם מה אפשר להסתיר אותם?

Bitch47Percents

New member
מזה הקונסיר הירוק הזה

שאתן מדברות עליו? איך ניתן להשיג אותו, איפה וכמה הוא אמור לעלות?

ניתן להשיג אותו אך ורק בחנויות

לאיפור מקצועי. כמו בועז שטיין, איל מקיאג', גיורא שביט וכו'... זה כמו קונסילר רגיל רק שהוא מכסה אדמומיות

vashla

New member
חחח,זה לא מגעיל.

פשוט,הקונסילר הירוק עושה פעולה של כאילו "מבטל" את הצבע האדום.זה קונסילר די רגיל,עם פעולה שונה ושם אחר. נשי לשים כמות נדיבה של סומק,ועל זה את הקונסילר הירוק,ותראי כבר בעצמך.

oOsheOo

New member
האמת היא ש....זה הפוך../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif

ירוק הוא הצבע המשלים של אדום. צבעים משלימים מחזקים ומדגישים אחד את השני, בגלל שכשמסתכלים על צבע נשמר בזכרון הצבע המשלים (אפשר לראות את זה בצורה בולטת אם מסתכלים על אדום למשל במשך 30 שניות, ומסיתים את המבט למשטח לבן - רואים כתמים ירוקים.) זה היה בערך ציטוט של המורה שלי לאמנות, שלא תחשבו שאני כזאת חכמה... ומי אני? סתם מבקרת בפורום...

miss kity

New member
רעות טעות...../images/Emo4.gif

סליחה שאני מיתערבת! אבל קונסילר ירוק לא מוכרים רק בחנויות לאיפור מיקצועי אלא אפשר להשיג את זה גם בסופר פארם! יש את זה לכמה חברות ואפילו לחברת האיפור נמבר 7 ואגב, 'קונסילר ירוק', הוא ירוק מכוון שירוק זה הצבע הנגדי של אדום(שזה הפיצעונים..).

אף פעם לא נתקלתי בסופר פארם

בקונסילר ירוק... גם זכור לי שמישהי אמרה פה שאפילו ה"יועצת יופי" בסופר פארם אפילו לא יודעת מזה.. אבל אם את אומרת...

אבל אם את שמה את זה רק על כמה

חלקים בפנים אז צבע העור שלך לא נראה אחיד וזה כאילו שיש לך כתמים כאלה על הפנים. זה לא יפה.

ממש לא...

אם את שמה את זה כמו שצריך זה לא נראה כמו מסיכה בכלל... ולא צריך לשים קילו של איפור על הפנים, מספיק שכבה דקה

למעלה