שאלה

לימי 1

New member
../images/Emo39.gifשאלה../images/Emo39.gif

אוקיי לי כבר יש תשובה..אבל רציתי לראות את דעתם של אחרים גם.. היה לי חבר 4 חודשים בערך... במהלך החברות שלנו, חגגתי יומולדת והוא קנה לי מתנות ועזר לאמא שלי לעשות לי מסיבת הפתעה..הקיצר נפרדנו לפני חודש בערך בצורה לא יפה, ופעם אחרונה שדהרנו הוא שלח לי הודעה בסגנון: "אני מצטער שפגשתי אותך וחבל שמה שהיה ביננו קרה.." וזה היה לא מזמן... עכשיו השאלה שלי היא האם לאחל לו מזל טוב ליומולדת שלו שצריך להיות בעוד שבוע בערך?

לדעתי כן

כי למרות שנפרדתם עדיין אולי יש את הגשר הרעוע של הידידות וזה משהו שאני לפחות לעולם לא ארצה לאבד (אלה אם כן אני שונאת את הבנאדם הזה) נעמה

לדעתי לא...

את צריכה לסגור את הפרק הזה בחיים שלך כי בסך הכל זה כבר נגמר והוא דאג טוב מאוד להבהיר לך את זה... אז בואי נגיד שאם את רואה אותו במקרה ... אני לא יודעת אם הוא איתך בבצפר או במשהו אחר... אז תגידי לי אבל אל תתקשרי אליו במיוחד.....

sh53

New member
רק לאחל מזל טוב? לדעתי כן

לא יודעת אם הייתי עונה לך "כן" אם היית שואלת אם ללכת אליו, לעשות לו מסיבה ולקנות לו מתנה כמו שהוא עשה לך, כלומר לתת לו משהו יפה כמו שהוא נתן לך משהו יפה, כי לתת משהו יפה זה צריך לבוא מהלב, צריך לבוא מתוך רצון ואם נפרדתם בכעס אין את הרצון הזה לתת משהו מהלב. חבל שלא ציינת למה נפרדתם ומי נפרד ממי, כי זה היה נותן גם יותר פרטים. אם הייתם 4 חודשים יחד (זה המון זמן), האם אי אפשר בכלל לנסות לחזור יחד (במידה ושניכם רוצים)?

לימי 1

New member
אוקיי אז ככה...

קודם כל תודה... בהתחלה ההחלטה שלי הית לא להגיד מזל טוב... אבל רובכם אמרתם שכן..אז קצת התבלבלתי. זה יהיה בסדר אם אני אשלח מזל טוב בהודעה לפלאפון? (זה קצת קשה לי, כי אני בעיתית בעינינים האלה...אני משחקת יותר מידי במשחקי כבוד...כאילו שאם אני יגיד לו מזל טוב אז זה יראה כאילו הורדתי מהכבוד שלי..לא יודעת בטח לא תבינו אבל אני כזאת..

אני מכירה את המצבים האלה....

ולדעתי את צריכה לשלוח לו בפלפון הודעה ככה: "מזל טוב עד 120 אושר ועושר"...נראה לי שזה יספיק... ולדעתי זה נממש לא קשור לעניין של כבוד... הוא ייראה שאת בת אדם ... וגם אם היחסים על הפנים תמיד זה יירגש תצד השני אם תגידי לו מזל טוב!... תאמיני לי שזה ממש לא הורדה מהכבוד שלך... זה כבוד שלך לאחרים!... ואם את מפחדת שלא ייקרה בינכם שום דבר אחרי זה פשוט תמשיכו כמו שאתם עכשיו ופשוט תתעלמי מההודעה ששלחת..אבל תשלחי בכול זאת!!!!!

Jubax

New member
זה לא קשור להיפרדות

הוא עזר ליום הולדת שלך, אבל רגע! את נפרדת ממנו או הוא ממך? אם הוא בגד בך למשל או היה מגעיל וזה.. אז אל תאחלי לו...... זה שהוא אמר שהוא מצטער שפגש אותך זה לא אומר שהוא מגעיל או משהו כזה, סתם כדי להבהיר למי שלא קולט אם יש מישהו כזה ..
זה לא נחמד לא לאחל יום הולדת שמח, אבל אם הוא לא רוצה אותך כפי הנקרא אז אולי לא כדאי כי אז הוא יזכר בך וכנראה שהוא לא רוצה להזכר בך.... לא יודע, אבל תחליטי את- לאחל כילדה טובה ירושלים (או איפה שאת גרה) וכי הוא עזר לך והיה לך טוב איתו ..או לא לאחל שהוא לא יזכר בך ויהיה לו יותר טוב כי סיימתם ברע..... תשתמשי במטבע, אבל אולי לא כדאי לאחל אם הוא לא רוצה להזכר ..

לימי 1

New member
זה בערך ככה-

אני זאת שנפרדתי ממנו, כי לא אהבתי אותו ואחרי שנפרדנו הוא התחיל לספר לכל מי שרק נקלע לידו את הסיפור שלנו, ושהוא היה טוב ואוהב ואני הרעה והשקרנית.. לא חשוב עברנו את זה.. ולפני כמה זמן לא יודעת מה נתפס בו והוא שלח לי את ההודעה הזאת שהוא מצטער שהכרנו וכו'.. וזה מאד עיצבן אותי ובגלל זה אני מתלבטת הרבה אם לומר לו מזל טוב.

למעלה