שאלה

Sashoosh

New member
../images/Emo39.gifשאלה../images/Emo13.gif

לפני כמה דקות ניסיתי [בפעם הראשונה] חלום צלול. אז ככה, הגעתי למצב שבו הגוף נרדם ושיתק את עצמו, והבנתי שאני מתקדמת כמו שצריך, באמת הרגשתי את הגוף ישן ואת המחשבה פעולת, ספרתי וספרתי, הגעתי עד ל600 ומשהו.. ולא נכנסתי לחלום, ניסיתי, אבל לא נכנסתי. כן, ראיתי דמויות ודברים הזויים, אבל זה לא היה החלום, בכל זאת, לא ויתרתי והמשכתי לספור מבלי להתמקד בדמויות האלה, ואז פתאום הטלפון בבית צלצל, יצאתי מהריכוז וחזרתי ל-1... ואז כל כך הייתי מתוסכלת עד שפתחתי את העיניים וחיכיתי עד שהגוף יצא ממצב השיתוק. אני יודעת שזה מצריך הרבה סבלנות... אבל פשוט לא הגעתי לשום מקום, המשכתי לספור ולספור ולספור, וזה פשוט לא התקדם מעבר למצב גופני. עזרה?

silverhawk

New member
אהלן סשה!../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום!
קודם כל, התהליך שניסית נקרא ווילד - זוהי אחת מן השיטות המתקדמות להגעה לחלומות צלולים. ווילד היא שיטה יחסית מסובכת אשר דורשת התמדה וניסיונות רבים, אך אני מוכרח לציין כי יחסית לניסיון ראשון הצלחת יפה מאוד! את בטוחה שכבר נכנסת לשיתוק שינה? ניסית להזיז את הגפיים אך הם לא זזו? כי מכאן הדרך בד"כ קצרה ביותר לחלום צלול. אם זה אכן המקרה, נסי בפעם הבאה לזנוח את הספירה ונסי לדמיין את עצמך עומדת במקום אחר בבית. בד"כ את תמצאי את עצמך שם לפתע. בהצלחה, וסליחה על העיכוב בתשובה.

למעלה