שאלה לי.....

../images/Emo39.gif שאלה לי.....

איזו אבן מחזקת מודעות עצמית? בזמן האחרון אני עושה/אומרת כל מיני דברים ללא שום כוונה רעה ובסוף אנשים נפגעים מזה, כשאני לגמרי לא מודעת לזה, כמה שאני חושבת על זה ומנסה להיות בסדר וכמה שפחות לפגוע. זה פשוט לא הולך ובזמן האחרון זה מתחזק...

stoneage

New member
ישנן מספר אבנים שאולי קשורות

הבעיה קצת מורכבת וקשה לדעת מה הגורם. משהו שאולי עובר עלייך....שינוי..בכל אופן תמיד כדאי לנסות לבחור לפי אינטואיציה ואח"כ לקרוא על האבן, לרוב - זה פוגע בול. בכל אופן אנסה לעזור לך: יובייט - מסייעת בשמירת קשרים עם אנשים. מונסטון- שליטה הורמונלית אבנים שמעודדות נימוס וטקט: סינבר, ברונזייט, סמיטסונייט מודעות עצמית - קופל, מוס אגת הקופל טובה גם לחברות. בנוסף לחברות מונסטון, נבולה, קריסנטימום. טקט - אובסידיאן במידה ומה שאת אומרת נתפס על ידיהם כביקורת: אקוומארין, גארנט. מישהו פעם אמר לי שפליטות פה "דביליות" אופיניות לאלו שלהם שם המורכב משלוש אותיות ובסוף י´ (למשל דני, שלי, ספי, אבי, גלי ועוד)

../images/Emo39.gifאממ...

שלוש אותיות יש לי, רק ללא שום קשר ל-י´... אקוומארין ואובסידיאן (השחור עם הכתמים האפורים) יש לי, ושמתי לב שהאבנים שאני רוצה, או כאלה שכבר יש לי, דיי קשורות להגנה,הבעה והתמודדות עם פחדים. אבנים להבעה אני מבינה שאני באמת צריכה, כי מאוד קשה לי להוציא דברים מהבטן,ואני באמת מאוד סגורה (למרות שהשתפרתי בקטע הזה, תודות לפסיכולוג הצמוד,אור
). והיום ניסיתי אם יש לי כל מיני פחדים ועכשיו אחרי שקראתי את ההודעה הבנתי שאני מאוד מפחדת מלפגוע באנשים שקרובים אליי. הגנה אולי כי אני פגיעה, בכל אופן האמטיסט והמלכית מאוד מרגיעות אותי. הבנתי שאבן ברקת עוזרת גם כן להבעה, ולפני יומיים בערך הרגשתי מאוד רע עם עצמי ופיתאום עלה לי לראש השם- סודלייט *אם ככה כותבים* וכשקראתי על התכונות שלה התברר שהיא עוזרת להתמודד עם רגשות אשם וכאלה... אז אחרי כל הבלה בלה הזה- איזו אבנים עוזרות להבעה-תקשורת? ואילו עוזרת להתמודדות עם רגשות (פחדים ובכלל)?

../images/Emo39.gifסתם הערה....

הייתי עכשיו באתר של שלומי(קיסטלס) , ולפי דף התכונות שם יש לי 6 אבנים להגנה (ויש לי רק 9 אבנים )... וראיתי שם לפחות שני שמות של אבנים שאני מתכננת לקנות... ביי בנתיים

../images/Emo39.gifסתם הערה....

הייתי עכשיו באתר של שלומי(קיסטלס) , ולפי דף התכונות שם יש לי 6 אבנים להגנה (ויש לי רק 9 אבנים )... וראיתי שם לפחות שני שמות של אבנים שאני מתכננת לקנות... ביי בנתיים

stoneage

New member
לתקשורת

סודליית, דיומורטורייט (גם לסבלנות וסובלנות) , אקוומרין, טופז כחול, המימורפייט, סמיטסונייט כחול רגשות - מונסטון, רודוקרוסייט, רודונייט, אמזונייט,אוונטורין, מורגנייט, לרימר, קונזייט פחדים - אוניקס , סודליית, טורמלין, אגת, אמטיסט, אגת , מונסטון, קונזייט בהצלחה

למעלה