פינת השבוע

I am Cornholio

New member
חזר האינטרנט!

שירי השבוע של פרל ג'אם: לא יצא לי לשמוע פרל ג'אם השבוע.... שירי השבוע בכללי: Doyle Bramhall 2nd - Day Come Down
אלבום השבוע של פרל ג'אם: >< אלבום השבוע בכללי: Doyle Bramhall 2nd - Jellycream אמן השבוע: Doyle Bramhall II ציטוט השבוע: "אהההההההההההההההההההההההההההה, לא." ספר השבוע: "בליפ" מאת בלופ. תמונת השבוע: "
סרט השבוע: מלחמת העולמות....

BaTaTa KaRa

New member
שבוע ניפלא לכולם!! (=

שירי השבוע של פרל ג'אם: כמו כל שבוע, Black...כל תו במקום שירי השבוע בכללי: המממ...money של pink floyd אלבום השבוע של פרל ג'אם: מי אם לא Ten אלבום השבוע בכללי: "כשהגיטרה מנסרת את הלילה". פורטיסחרוף. אמן השבוע: pink floyd ציטוט השבוע: "אולי כדאי שכל יום תשימי טמפון באף..." ספר השבוע: נרניה-האריה המכשפה וארון הבגדים תמונת השבוע: ---> סרט השבוע: לא ממש סרט...המופע של עסי וגורי...אחד הקורעים..

J92

New member
../images/Emo54.gifבוקר אור

קצת באיחור שירי השבוע של פרל:Corduroy,ממכר כמו אדולן. בכללי:ברי סחרוף-עוד חוזר הניגון אלבום פרל:ויטלוג'י בכללי:אז מה נשמע? אמן:דבש ממש. ספר:האלכימאי. ציטוט:חרררר פרררר אתה מרגיז.לא רוצה להיות חבר שלך. סרט:הה עם צה גוואר'ה,והעונה החמישית של הספורנוס. תמונה: שבוע מנצנץ

J92

New member
../images/Emo54.gifבטח שזה שלי

יטיפשים :) חוצמזה אם תגדילו את התמונה תראו J92 כחתימה. וזה ציור רחוב שעשיתי,בגלל זה זה על עמוד.

איחור..

שירי השבוע של פרל ג'אם:אין שירי השבוע בכללי: Die Apokalyptischen Reiter-Friede Sei Mit Dir Crematory-The Fallen אלבום השבוע של פרל ג'אם: אין אלבום השבוע בכללי:אין אמן השבוע:דיי אפוקליפטיסקן ריטר(?! נראה לי שככה מבטאים) ציטוט השבוע:אין ספר השבוע:מאה שנים של בדידות\גבריאל גרסיה מרקס, סוף סוף, הרבה זמן רציתי לקרוא אותו סרט השבוע:ממ האחרון שראיתי היה לפני שבועיים- קשור אותי! אהוב אותי! של אלמודובר תמונת השבוע:

למעלה