פינת השבוע

Queen for a day

New member
../images/Emo39.gifפינת השבוע

שירי השבוע של פרל ג'אם: שירי השבוע בכללי: אלבום השבוע של פרל ג'אם: אלבום השבוע בכללי: אמן השבוע: ציטוט השבוע: ספר השבוע: תמונת השבוע: סרט השבוע: (אם אתם תוהים, נדב ביקש שאפתח את הפינה במקומו.) שבוע טוב לכולם!

nothingman1

New member
שבוע טוב

שירי השבוע של פרל ג'אם: not for you, brain of J., no way שירי השבוע בכללי: opeth- deliverance, pain of salvation- used, Bach- organ fugue in G minor אלבום השבוע של פרל ג'אם: yield, קניתי אותו השבוע מחדש לאחר שמכרתי לחבר לפני שנתיים (זה היה לפני שממש התאהבתי בפרל ג'אם, וגם הטעם שלי היה לא משהו אז...) אלבום השבוע בכללי: muse- origin of symmetry אמן השבוע: פיין אוף סלביישן ציטוט השבוע: כיף לי בלעדייך, מרגיש כל כך נפלא, לכי וטבלי את ראשך בתוך אסלה ("עזבת אותי" בגרסת Fאנק המחודש של חבורת הסטרייטים) ספר השבוע: אין תמונת השבוע: אין סרט השבוע: טרזן 2

an li shem

New member
עברתי תאוריה :)

שירי השבוע של פרל ג'אם: Brain of J,Porch, i am mine, all or none,Thumbing My Way שירי השבוע בכללי:Mad Season - I'm Above Mad Season - River of Deceit
Deep Purple - Smoke On The Water The Beatles - Twist And Shout Alice In Chains - Angry Chair אלבום השבוע של פרל ג'אם: קיוט אקט אלבום השבוע בכללי: אין אמן השבוע:ליין סטלי ציטוט השבוע: לא יודעת. ספר השבוע: אין תמונת השבוע: מממ סרט השבוע: תביאו שאלות מגוונות יותר שהיה מעניין.נמאס מזה.

an li shem

New member
די נו. אל תכעס.

תכעס נכון? רק ביקשתי. שיהיה מעניין. ותודה.

SecondFace

New member
חח מחר נטיעות:)

שירי השבוע של פרל ג'אם:דירטי פראנק ודיפ שירי השבוע בכללי:חמימות חולפת של דנה ברגר ותסתכל לה בעיניים של ברי סחרוף. אלבום השבוע של פרל ג'אם: אלבום השבוע בכללי:"סמוחטה ישראלית" ^^ אמן השבוע:כל מיני.. ציטוט השבוע: "סאנדלפור..ס-נ-ד-ל-פ-ו-ר...." -[מתוך הפרסומת האגדית] ספר השבוע:"מכתבים לטליה" מומלץ מאוד!!! תמונת השבוע:אח החופש :) סרט השבוע:ליגה משלהן חח כמה מיושן שבוע נפלא :)

Wine

New member
לשיר של ברי קוראים

ככה זה (לאהוב אותך). שיר קסום.

adiinchains

New member
../images/Emo187.gif

שירי השבוע של פרל ג'אם: Come back, Bushleaguer, Betterman, I am mine, Corduroy, Out of my mind שירי השבוע בכללי: Stone Temple Pilots - Plush Lucky Jim - Let it come down Fiona Apple - I Want You Johnny Cash - God's gonna cut you down אלבום השבוע של פרל ג'אם: Riot Act ציטוט השבוע: I am a star. I'm a star, I'm a star, I'm a star. I am a big, bright, shining star. סרט השבוע: Boogie Nights מארק וולברג
תמונת השבוע:

everynormal

New member
עונה

שירי השבוע של פרל ג'אם: לא היה אחד ספציפי... שירי השבוע בכללי: disturbed-remember אלבום השבוע של פרל ג'אם: אין אלבום השבוע בכללי: אין אמן השבוע: דיסטרבד ציטוט השבוע: לוזוכרת ספר השבוע: אין תמונת השבוע: אין סרט השבוע:אין

brass monkey

New member
אופה!

משהי כאן התחילה לאהוב את דיסטרבד! אני המלצתי לך עליהם נכון? או שהקדימו אותי??

הוד11

New member
עונה

שירי השבוע של פרל ג'אם: לא היו שירי השבוע בכללי: פונץ'- נדמה שישוב, הכי יפה בעולם מטאליקה- דיספוסבל הירוס, בטארי, מאסטר אוף פאפטס, קול אוף קוטולו, פור הום דה בל טולס, פייט פייר וויט פייר, רייד דה לייטנינג מאיר אריאל- נשל הנחש ועוד הרבה אלבום השבוע של פרל ג'אם: לא היה אלבום השבוע בכללי: מטאליקה- מאסטר אוף פאפטס אמן השבוע: מאיר אריאל ומטאליקה, אההה וצ'ארליס אנגל (ג ולא ג') להקת Fאנק (ולא Pאנק) מטורפת של ילדים מהבצפר שלי שמנגנים ממש אבל ממש מעולה ועושים שמח ציטוט השבוע: "אני אשכנזייה אבל אין לי אלרגיות או משהו כזה" !!!!!!!! ספר השבוע:מובי דיק תמונת השבוע: אין סרט השבוע: הממ לא היה

brass monkey

New member
חח

אני קורא כזה "שירי פרל ג'ם: לא היו" ואני מנסה לתרגם לאנגלית...מנסה ומנסה ולא מבין מה השיר....כי תמיד את כותב בעברית ....חחח

למעלה