אני רואה שאת ממש מקצועית בצילום וכל מה שאת מעלה לכאן נראה נפלא! לפעמים זה לא כמו שאת אומרת ה"אובייקטים" בלבד אלא גם העין שקולטת אותם ומוצאת את הזווית והאור שיעשו אותם הרבה יותר יפים! האם יש לך במקרה מצלמה של קנון? לי יש קנון פאואר שוט איי 70, די "ישנה" במושגים של היום.....כי מכשירים הרי נחשבים בימינו עתיקים עוד לפני שהוציאו את שנת האחריות שלהם.... מכיוון שכל ההוראות שקיבלתי בקניה הן ביפנית, ובאינטרנט מצאתי רק באנגלית, אני די זקוקה להוראות בעברית כי המצלמה קצת איבדה את התיכנות האופטימלי והיא נחוצה לי לעבודה. האם את מכירה אתר אינטרנט שמפרט את הוראות השימוש במצלמות קנון בעברית? תודהמראש
חזרתי עכשיו מההופעה של פיל קולינס האגדי. היה פשוט מדהים, אין מילים בכלל לתאר מה שהלך שם. שפוכה מעייפות, הולכת לישון ולהשלים שעות של כמה לילות... לילה טוב וחלומות פז, יפעת
פיל קולינס????? אני ירוקה מקנאה!!!! אני אצטרך להסתפק ב"סחורה מקומית" , בעוד שבועיים מגיע עברי לידר לעירנו ואני ובתי כבר התכרטסנו למפרע. את באה לשמוע? טרמפ יש לך כבר וגם כניסה מאחורי הקלעים כמובן!
אבל עברי לידר מדהיםםםם ואני ממש אוהבת גם אותו ובטוחה שיהיה כיף! אולי אבוא באמת להופעה שלו... כאן בעירנו?? מתי? ואיך למאחורי הקלעים? (בגלל האחים שלי, את מתכוונת?
בעוד שבועיים, 25 בחודש. האמת, אין לי מושג למה שאלת על האחים שלך, אבל התכוונתי שאם את באה עם עיתונאית, אז ברור שאחרי ההופעה הולכים להצטלם איתו ולפטפט קצת. אף אמן או הצגה החולפים בעיר לא מתחמקים מזה....המסכנים...