ערב טוב לכולם

Rebeccan

New member
../images/Emo39.gif ערב טוב לכולם

מה שלומכם
המחשב התחרפן בצהרים - אז היה בסיאסטה
תוכי
בריאות בריאות לכולם - שיהיה חם ויבש ברגליים וקריר ונעים בראש
סעו בזהירות תהנו מכל
פרינצסה
בגן הפרחים

Rebeccan

New member
../images/Emo124.gif יפעתוש ... השמיעי קול

תראי מה קורה בגשם ... פרינצסה
בגן הפרחים

nicki3

New member
היי רבקה

אני רואה שאת ממש מקצועית בצילום וכל מה שאת מעלה לכאן נראה נפלא! לפעמים זה לא כמו שאת אומרת ה"אובייקטים" בלבד אלא גם העין שקולטת אותם ומוצאת את הזווית והאור שיעשו אותם הרבה יותר יפים! האם יש לך במקרה מצלמה של קנון? לי יש קנון פאואר שוט איי 70, די "ישנה" במושגים של היום.....כי מכשירים הרי נחשבים בימינו עתיקים עוד לפני שהוציאו את שנת האחריות שלהם.... מכיוון שכל ההוראות שקיבלתי בקניה הן ביפנית, ובאינטרנט מצאתי רק באנגלית, אני די זקוקה להוראות בעברית כי המצלמה קצת איבדה את התיכנות האופטימלי והיא נחוצה לי לעבודה. האם את מכירה אתר אינטרנט שמפרט את הוראות השימוש במצלמות קנון בעברית? תודהמראש

nicki3

New member
תודות../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif הולכת לחפש

בקישורים שנתת.

yifatushc

New member
ליל מנוחה לכווולם ../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

חזרתי עכשיו מההופעה של פיל קולינס האגדי. היה פשוט מדהים, אין מילים בכלל לתאר מה שהלך שם. שפוכה מעייפות, הולכת לישון ולהשלים שעות של כמה לילות... לילה טוב וחלומות פז, יפעת

nicki3

New member
יפעת!!!!!! ראית את

פיל קולינס????? אני ירוקה מקנאה!!!! אני אצטרך להסתפק ב"סחורה מקומית" , בעוד שבועיים מגיע עברי לידר לעירנו ואני ובתי כבר התכרטסנו למפרע. את באה לשמוע? טרמפ יש לך כבר וגם כניסה מאחורי הקלעים כמובן!

yifatushc

New member
כן... פיל קולינס ../images/Emo99.gif

אבל עברי לידר מדהיםםםם ואני ממש אוהבת גם אותו ובטוחה שיהיה כיף! אולי אבוא באמת להופעה שלו... כאן בעירנו?? מתי? ואיך למאחורי הקלעים? (בגלל האחים שלי, את מתכוונת?
). יפעת

nicki3

New member
עברי לידר מופיע בהיכלנו ביום שישי ב

בעוד שבועיים, 25 בחודש. האמת, אין לי מושג למה שאלת על האחים שלך, אבל התכוונתי שאם את באה עם עיתונאית, אז ברור שאחרי ההופעה הולכים להצטלם איתו ולפטפט קצת. אף אמן או הצגה החולפים בעיר לא מתחמקים מזה....המסכנים...

yifatushc

New member
ודאי שאשמח לבוא!../images/Emo13.gif

שאלתי על האחים שלי, כי הם מנגנים בהיכל, וכו', אז חשבתי שאולי התכוונת לזה (ניסיתי לחשוב על איזשהו קשר מאחורי הקלעים, אבל עכשיו הבנתי למה התכוונת
). יפעת

nicki3

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo127.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifעכשיו הבנתי../images/Emo99.gif

למעלה