עוזבת אתכם

../images/Emo39.gifעוזבת אתכם../images/Emo7.gif

שאאלום לכולם
אני עוזבת אתכם לתמיד אני לא יכולה לפרט את הסיבות מחוסר סיבות כי אין לי סיבות איןן מצצב בעולם שאני יעזוב לתמיד חחחחחחח טוב ניסיתי לעבוד עליכם למרות שבטח זה לע הצליח כי רק עלי תמיד עובדים חיחייחי אממ רציתי להגיד לכם שאני נוסעת מחר לדודים שלי בנתניה אני לא'דעת מתי אני יחזור אולי יומיים שלוש ולא רציתי שתחשבו שנעלמתי פתאום חיחיחי והדס לא פתחת שירשור מזל"ט לכלבה שלי חחחח סתם אני צוחקת מסכנה זה הפעם השנייה שהיא תישאר לבד ביומולדת שלה חיחיחיחיחיחי אנשים למי שיש ת'פלא שלי תתקשרו זה לא עולה כסףףף חחח או שכע!
אני רוצה להיכנס למסן שלי דרך המחשב של בנדוד שלי אבל אני מפחדת שהוא יפרוץ לי חיחיחיחי
אני יתגעגע אליכם ברמות שאי אפשר לתאררררררררררר
אני מקווה שעד שאני יחזור החירפונים ימעטו חחח איזה קטעע בדיוק עכשיו שתיתי מיץ זיתים לע משאירה לכם!חחחחחחחחח מי אוהב אתכם יותר ממני
סורי על פתיחת השירשור... (אני לא אספיק לענות על תגובות) מתגעגעת ו- -
- נופר

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

נופיייייייייייייייייייייייי אני יתגעגעעע
תהני שם ... וכנסי למסן ואז תמחקי<אם אפשר
> חחחחחחחח מחורפנת שלעיייי חולה עליךךךךךךךךךךךך
אני יתגעגע המוניםםםםם
חולה עליך תמידד
אורוש
נ.ב מזל טוב לכלבה שלך
חחחח

../images/Emo39.gifאורו'שששששששששש../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

אורו'ששששששש שלעייייי אני יתגעגע המונים!!!!!! חחח אני ינסה להיכנס למסן....... ואני ימסור מזל"ט ממך לכלבה שלעי שניההה הנה היא אמרה תודעע (האו האו) חעחעחע חולה עליייייך -
-

../images/Emo39.gifמיכו'ששששששששששש../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

חחחחחחחחחחח זאת עיר יאפפפפפפפפפפה אני הכי אוהבת את הים חיחיחיחי מיכו'ש שלעי אני יתגעגע אליך ה-מ-ו-נ-י-ם!!!!!!!!! חולה עליייייייייךךך -
- נופר.

../images/Emo39.gifאביחו'ששששששש../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

תודה מאמי!!!!!!!!! ואתה זוכר שיש כזה דבר שקוראים לו פלאפון לא?חחחחחחחחחחחח אני יתגעגעעעעעעע חולעליךךךךךךךךךךך -
- נופר.

../images/Emo39.gifחופחוףףףףףףףף../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

חופחופיייייייייייייתתתתתתת שלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעיייי סורי שהבלתי אותך לפחות הצלחתי להביל מישהו חחחחחחחחחחחחחח תודעעעעעעעעעעעעעע אני יתגעגע אליךךךךךךך ה-מ-ו-נ-י-ם!!!!!!!!! חולה עליייייייייךךךךךךךך -
- נופר.

../images/Emo39.gif

הספקתי להגיב חיחיחייחי אנחנו כנראה ניצא ב-12 היינו אמורים לצאת ותר מוקדם אבל לא יצא דרך אגב חוץ מהיומולדת של לוסססססי חח נקרעתי שקראתי ת מה שאביחי רשם אני גם יגיב שם איך לא חחחחחחח אז גם יש יום נישואים להורים שלי ניראה לי שאבא שלי מתכנן לה משהו חעחעחעחעחעחע ווווווווווואאאאאאאאאאאאיאני יתגעגע אליכם!!!!!!!!!!! חולה עליככככככככככככככככככם הכי שבעולם נופר.

../images/Emo39.gifרעותו'ששששששש../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

רעותייייי מאמיייייייי אני יתגעגעעעעע אליך ברמווווווות אני ישתדל להיכנס לפורם חולה עלייייייייך -
- נופר

נופרו'ש../images/Emo70.gif../images/Emo107.gif../images/Emo26.gif

אני שאלתי את רעות אם מותר לי לפתוח שירשור אווף עם ההודעה של היומהולדת והיא לא הסכימה... כי יש כבר שרשור אוף.. היא אמרה שאם יפתחו לפני היא תמחוק את השרשור הזה אבל לא משנה כבר ... חיחיחיחי התכוונתי לפתוח עכשיו!(אני יהרוג את רעותי
) חוצמזה
אני יתגעגע בובית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לי את המספר שלך אז אני ישגע אותך בהודעות ובכלל! חיחיח
תהני מאמי ותספרי חוויות
הדס

../images/Emo39.gifהדסו'שששששש../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

לא נורא מאמי העיקר הכונה!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הדסי מאמו'ששששש שלי אני יתגעגע אליךךךך בצורה שאי אפשר לתארררררר ואת יכולה בכיף "לשגע" אותי בפלא' חיחיחיחיחי תודעעעעעעעעע אוהבת'תךךך -
- נופר.

נופ'ה תהני המונים../images/Emo70.gif

ותיראי המומינים כבר מישם ... אחחח נתניה
שנים לא הייתי שם
ד'ש לבני דודים שלך ... לפחות את מנצלת את סוף החופש ... אתגעגעגעגע
(ה)
(ה)
(ה) -קרן-

../images/Emo39.gifקרנו'ששששששההה../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

קררררררררררן מחורפנננה שלעעעעעעעי אני ימסור ד"שששש אין מצבב שאני מפסידה המומינים דרך אגב הורדתי טראנס שלהם חחחחחחחחחח אל תתחרפני יותר מדי!!!!!! חיחיחיחחי אני יתגעגע אליך ה-מ-ו-נ-י-ם אוהבת'תךךךךך -
- נופר.

מיציתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

חחחחחחחחחחחחחחחחח מיץ זיתיםםםםםם קטנה.. תהנייייייי כמה שאפשררררררררררררררררר ואני יתגעגעגעגעגעגעגע אלייך מלאןןן
אוהבתותךךךךךךך הודי

למעלה