ילדה שח2ל על הזמן
New member
../images/Emo39.gifעוזבת אתכם../images/Emo7.gif
אביחי מאמי קבל->חסות חיחי תודעע על העזרה
מושלמים שלעיי עזבתי אותכם למחנה לשלושה ימים ואני שובב עוזבת לאילת! קודם כל לפני הכל חויות מהטיול הבטחתי ואני מקיימת
אמממ קמתי מוקדם אמרו שההבסה תצא ב-8 יצאתי לכיון ב-8:05 ולא ראיתי שום אוטובוס!
כמעט התעלפתי ופתאום שתי חברות שלי גם באו אז ניסנו מקום אחר ולמזזזזזלנו האוטובוס היה שם
ולא שאנחנו איחרנו חיכינו איתו שעעעעה עד שהוא יצא היו לנו שתי מאבטחים שחר ויובל חתיכיםםם לאלללה שכל הזמן ניסו להתחיל עם מישהי אחרת
אמרתי לחברה שלי מה דעתך לעשות למורה קטע עם אחד מהמאבטחים חיחי הלכנו על זה אני והיא אמרנו למאבטח תגיד אמממ יש לך חברה לא בשביל שאנחנו נדע מישהי שלחה אותנו בערך בגילך אז הוא אמר בשבילה אני פנוי הוא שאל מי זאת והצבענו על המורה אבל השבענו אותו שלא יגיד שאנחנו אמרנו (לא היה אכפת לי לעשות את זה כי זאת מורה מהביצפר הקודם) אקיצר היתה לנו הפסקה בדרך(דרך אגב נסענו לטבריה) ואני רואה שהמאבטח יובל לא שחר ירד וכולם ירדו ואמר למורה חכי לי בצד אני והיא התחבאנו לא שמענו כ"כ טוב רק תהתחלה הוא אמר זה לא קורה הרבה אבללל ואוףף איזה חרא לא שמענוו כי זה היה קצת רחוק ואנחנו ראינו תמורה נשפככתתתתתתתת חחיחייחי ומסמיקה ואני וחברה שלי ועוד חברות שבדיוק באו נשששפכננננננווווו אני ל איודעת איך זה ניגמר בסוף חיחי יש מצב שהם החלפו טלפוניפם -->זאת היתה החויה הכככככייייי גדולה ואני אפפעם לא אשכח אותה חיחי
חוצמזה היה לנו הרבה תוכניות שהכינו לנו במלון והיה לנו מסלולים בנחל אחד ועוד מסלול בצפת עם הרבה מיייייםםםם
אהההה ובסוף ראיתי נחש מים אבל לא שמתי אותו בשמיכה של המורה זה היה יותר מדי מסוכן חיחיחיחי היה הרבה סלעעעעים ונפצעתי כי ילדה אחת נפלה והייתי לפניה
לא משהו רציני
בקיצור היה כיףף מאווווד בטיול וחשבתי עליכם כל הזמןן
ביום רשון אני עוזבת שוב לאילת אני יחזור בעז"ה ביום חמישי
ביומים הראשונים אני במלון ספורט ובשלוש הימים הנוספים בשרתון מוריה או שזה ההפך אני כבר לא זוכרת חיחי
אני יתגעגע אליכם הכייי שבעולם ומצטערת שרק חזרתי ואני עוזבת שוב מקווה שאני לא יהיה עייפה ביום חמישי ואני אכנס לפורום למרות שבשביל הפורום אני אפפעם לא עייפה
אז זהו אני נפרדת שוב לעוד כמה ימים עד אז אני יתגעגע מאוד ומצטערת שאני לא אקרא את כל התגובות כי אני לא נכנסת בשבת ובמוצ"ש וראשון לא יהיה לי ממש זמן מצטערת על המגילה
כבר געגעעעת ו---הכי חשוב~~~ -
-
אביחי מאמי קבל->חסות חיחי תודעע על העזרה