עוזבת אתכם

../images/Emo39.gifעוזבת אתכם../images/Emo7.gif

אביחי מאמי קבל->חסות חיחי תודעע על העזרה
מושלמים שלעיי עזבתי אותכם למחנה לשלושה ימים ואני שובב עוזבת לאילת! קודם כל לפני הכל חויות מהטיול הבטחתי ואני מקיימת
אמממ קמתי מוקדם אמרו שההבסה תצא ב-8 יצאתי לכיון ב-8:05 ולא ראיתי שום אוטובוס!
כמעט התעלפתי ופתאום שתי חברות שלי גם באו אז ניסנו מקום אחר ולמזזזזזלנו האוטובוס היה שם
ולא שאנחנו איחרנו חיכינו איתו שעעעעה עד שהוא יצא היו לנו שתי מאבטחים שחר ויובל חתיכיםםם לאלללה שכל הזמן ניסו להתחיל עם מישהי אחרת
אמרתי לחברה שלי מה דעתך לעשות למורה קטע עם אחד מהמאבטחים חיחי הלכנו על זה אני והיא אמרנו למאבטח תגיד אמממ יש לך חברה לא בשביל שאנחנו נדע מישהי שלחה אותנו בערך בגילך אז הוא אמר בשבילה אני פנוי הוא שאל מי זאת והצבענו על המורה אבל השבענו אותו שלא יגיד שאנחנו אמרנו (לא היה אכפת לי לעשות את זה כי זאת מורה מהביצפר הקודם) אקיצר היתה לנו הפסקה בדרך(דרך אגב נסענו לטבריה) ואני רואה שהמאבטח יובל לא שחר ירד וכולם ירדו ואמר למורה חכי לי בצד אני והיא התחבאנו לא שמענו כ"כ טוב רק תהתחלה הוא אמר זה לא קורה הרבה אבללל ואוףף איזה חרא לא שמענוו כי זה היה קצת רחוק ואנחנו ראינו תמורה נשפככתתתתתתתת חחיחייחי ומסמיקה ואני וחברה שלי ועוד חברות שבדיוק באו נשששפכננננננווווו אני ל איודעת איך זה ניגמר בסוף חיחי יש מצב שהם החלפו טלפוניפם -->זאת היתה החויה הכככככייייי גדולה ואני אפפעם לא אשכח אותה חיחי
חוצמזה היה לנו הרבה תוכניות שהכינו לנו במלון והיה לנו מסלולים בנחל אחד ועוד מסלול בצפת עם הרבה מיייייםםםם
אהההה ובסוף ראיתי נחש מים אבל לא שמתי אותו בשמיכה של המורה זה היה יותר מדי מסוכן חיחיחיחי היה הרבה סלעעעעים ונפצעתי כי ילדה אחת נפלה והייתי לפניה
לא משהו רציני
בקיצור היה כיףף מאווווד בטיול וחשבתי עליכם כל הזמןן
ביום רשון אני עוזבת שוב לאילת אני יחזור בעז"ה ביום חמישי
ביומים הראשונים אני במלון ספורט ובשלוש הימים הנוספים בשרתון מוריה או שזה ההפך אני כבר לא זוכרת חיחי
אני יתגעגע אליכם הכייי שבעולם ומצטערת שרק חזרתי ואני עוזבת שוב מקווה שאני לא יהיה עייפה ביום חמישי ואני אכנס לפורום למרות שבשביל הפורום אני אפפעם לא עייפה
אז זהו אני נפרדת שוב לעוד כמה ימים עד אז אני יתגעגע מאוד ומצטערת שאני לא אקרא את כל התגובות כי אני לא נכנסת בשבת ובמוצ"ש וראשון לא יהיה לי ממש זמן מצטערת על המגילה
כבר געגעעעת ו---הכי חשוב~~~ -
-

נופרוש כנסי...!!

נופרוש שלי אני רואה שנהנת במחנה.... חחח מסכנה המורה שלך....אני חייבת להגיד שיש לך הרבה אומץ.... גמניי הייתי לפני שבועיים במלון ספורט באילת...יש שם צוות בידור מזה חמוד...יש אחד ג'נג'י תגידי לי אם ראית אותו...ויש שם אחת בשם ניצן ..חחח שאת בבריכה תהיי ערינית כי יש שם אחד "צלם המלון" שמצלם אנשים חח זה מזה מצחיק את לא יודעת מאיפה הוא בא לך.. אני בטוחה שתהני זה מלול שכלול בו ה-כ-ל תנצלי כל רגע... והכי חשוב תשמרי על עצמך ותחזרי עם טונות חוויות..

SweetOrSexy

New member
מה ../images/Emo35.gif צלם חשאי ../images/Emo35.gif

צלם פפראצי
חחחחח סתם, אבל מה את רצינית
בשביל מה

חחח "צלם פאפרצי"....

יש לו חולצה לבנה וכתוב מאחורה "צלם המלון" והוא מלם ילשים בבריכה ואז בכניסה לחדר אוכל בצהריים הוא שם את כל התמונות שצילם עם מסגרת ומוכר אותם ב15 שקל....אני קניתי

../images/Emo39.gifחופחוףףףף../images/Emo99.gif

תודדדע על המידע יפיופה שלעיייי חיחי אני שמחה שהצוןץ בידור חמוד כי זה מה שעושה לי את כל הכיף בקשר למורה זה היה כזה סופנטני חיחי זה שקוראים לו ג'ינג'י הוא באמת ג'ינג'י
חיחי חיחי צלם אני אוהבת להצטלפ בבריכה טוב נו שיהיה חיחי תודה מאמוששששש אוהבת'תךך -
- נופר

חחח נופרי

חח לא קוראים לג'ינג'י גינגי הוא פשוט גינגי... חח אני מוכנה ללמד אותך את ההימנון של המלון...חחח במנגינה של "זה רק ספורט"...זה רק הפזמון: "אז בוא לספורט אז בוא לספורט, אז בוא לספורט רק ספורט..."חחח כמה מקורי.. אני יתגעגע ברמות...

../images/Emo39.gifחיחיחי חופייי

אני יזכור תהימנון באמת מקורייי חיחיחיחייח גמאנייי יתגעגע כבר מתגעגעעעעעעעת!

../images/Emo39.gif-כנסו- חיחי../images/Emo105.gif

איזה מורה אחת מהתיכון החדש תפסה צפרדע בנחל אמממאאא איזה מורו מגעילות המדריך אמר שקוראים לה אילנית לא למורה לצפרדע חיחיחי בעעעעע

אביחי 33

New member
נופר../images/Emo24.gif

דיברתי איתך כבר במסנ... מתגעגע אליייך
הנה החופש שלך התחיל את רואה
תעשי חיים זה הכי חשוב ותחזרי אלינו עם כוחות מחושים
אוהב מיליון
אביחי

../images/Emo39.gifאביחו'ששש../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

גמאני כבר מתגעגעת אליך מושלמון
חייחי כן סופסוףףףףףףףף החופש שלי התחיללללל חיחיחי אוהבת'תךךךךךךךךךךךךךך המוןןןןןןןן -
- נופר.

חחחחחחחחחחחחחחחח נופריי../images/Emo110.gif

יאאא קרוועעהההה אחתתתתתת
תהההננייייייי מלללאאאאאאאא
כולם נוסעים לאילת השבוע
בכלל כולם נוסעים לאילת (רק חבל שאני רק ב11
) חיחי תעשי חיים בובההה
געגעתתת מללאאא

../images/Emo39.gifמיכו'שששש../images/Emo70.gifחיחיחי

חחחחחחחחחחחח מי עוד נוסע השבוע לאילת
לא נורא ה-11 זה תאריך מצוין תהנייייייי יפיופה! תודה!!!!! גמאאני געגע מלאאאאאאן -
- אוהבת'תך נופר.

חחחח את לא תאמיני כמה../images/Emo110.gif

כל מי שאת רואה אצלו באווי ברשימה שלי או בהודעה אישית במסן.. כולם נוסעים מחרררר לאייללתת
מה נסגר
לאביוו

נופייייייייייייייייייי../images/Emo99.gif

געגתייייייייייייי
יא נוטשתתת
ככה הולכים מאה אלף פעם לבית מלון ומשאירים אותי פע
חעחעחע סתם כפרע
וואי אני רואה שאת נהנת אה חעחע
חבל שלא שמת ת'נחש בשמיכי של המורעעעעעע
חעחעחע
אני געגעת למיץ זייתיםםםםם
תחזרי מהרררר בובעע