עוד יום אחד...

The Girl Who

New member
../images/Emo39.gifעוד יום אחד...../images/Emo124.gif

בעיקרון מחר האלבום יוצא, אמנם כפי שידוע לנו, בארץ דברים נוטים להתעכב... ולכן כרגע האלבום לא יגיע מחר לחנויות, ייתכן שרק בעוד שבועיים. אבל אם למישהו כן ידוע על מקום שהוא בארץ, שיודיע לכולנו מיד כמובן.
בקרוב קרוב, נצטרך להתאזר עוד טיפה בסבלנות!
אז בינתיים, יש לכם כבר שיר מועדף מהאלבום החדש? אני חושבת שרובנו שמענו את מרבית השירים מהאלבום.

Logical Harm

New member
ממש לא

נוטים להתעכב. טוב לפחות לא תמיד. אני זוכרת שאת ה-Invisible Band מצאתי ב - Tower Records בכרמיאל ביום שהוא יצא, ועוד אפילו לא הזמנתי אותו... אני הייתי הולכת לבדוק בכל אופן.

נטית

New member
כן אבל...

עכשיו אני חושבת שאין סיכוי שזה יגיע לTower Records בכרמיאל גם אחרי שבועיים או שלושה ...(אין שם בקושי כלום)

Logical Harm

New member
לא הייתי שם

שנים נראה לי (נטשתי אותם לטובת הסניף בנהריה), אבל הכי טוב תמיד לנסות להזמין. אני תמיד הייתי מזמינה דיסקים "מוזרים" (לפי התפישה הישראלית הממוצעת של "מוזר" - טראוויס, אינטרפול וכו') והייתי מקבלת אותם אחרי שבוע או משהו. רוב הסניפים של Tower הולכים ומתדרדרים, הבנתי שמצבם הכלכלי לא משהו.. .אולי בגלל זה אין שם הרבה סחורה. מצד שני, אם Travis מקבלים יחסית הרבה airplay בארץ לאחרונה, יש מצב למצוא את זה או לפחות להזמין. אל תתייאשי!

:]

כרגע זה colder ו-My eyes, מתחלף (לפני זה היה 3 טיימס+כסא גדול) (המעברים שלי מאנגלית לאנגליתעברית לעברית מדהימים ממש)

למעלה