סקר|

ady18

Well-known member
../images/Emo39.gifסקר|../images/Emo39.gif

שיר חורף של קרן?
מה אוהב בחורף?
מה שונא בחורף
מה שיר הכי עצוב של קרן?
מהשירים האחרים שקרן כתבה והלחינה איזה שיר לכם חורף?
השיר הכי עצוב שקרן כתבה והלחינה

ady18

Well-known member
עונה

שיר חורף של קרן?אביתר\שוכחת אותך מה אוהב בחורף?לא אוהבת חורף מה שונא בחורף?שקר להתלבש עם המון שכבות גשם מה שיר הכי עצוב של קרן?אביתר \יותר מדי מהשירים האחרים שקרן כתבה והלחינה איזה שיר לכם חורף?נובמבר\ואת השיר הכי עצוב שקרן כתבה והלחינה בקרקס הזה\טיול לילי

TTתמרTT

New member
עונה =]

שיר חורף של קרן? איתי ברור מה אוהב בחורף? אממ.. מעילים! מה שונא בחורף? שכל היום חושך .. מה שיר הכי עצוב של קרן? לא יודעת מהשירים האחרים שקרן כתבה והלחינה איזה שיר לכם חורף? איתי.. ו.. מבול? חח השיר הכי עצוב שקרן כתבה והלחינה? לא יודעת השאלות פה קצת חוזרות על עצמן

ady18

Well-known member
תיקון לשתי האחרונות

התכוונתי שקרן כתבה והלחינה לאחרים ולא לעצמה....

עונה לפני שניפגשת עם ורד../images/Emo9.gif

שיר חורף של קרן?מבול
מה אוהב בחורף?להתחפר עם שוקו חם מתחת לפוך , והשנה זה יהיה עם דני אז בכלל מצוין
מה שונא בחורף? להתרטב ממכוניות, קשה לנקות משקפיים
מה שיר הכי עצוב של קרן?אביתר מהשירים האחרים שקרן כתבה והלחינה לאחרים איזה שיר מזכיר לכם חורף?טיול לילי השיר הכי עצוב שקרן כתבה והלחינהלאחרים?בקרקס הזה

BRANGELINA

New member
../images/Emo152.gif

שיר חורף של קרן?איתי, אם אלה החיים, מבול
מה אוהב בחורף? הכל,מזג האויר הקריר,הגשם,הבגדים הארוכים,שמיכת הפוך שלי..
מה שונא בחורף?שום דבר!!!
מה שיר הכי עצוב של קרן? אביתר
מהשירים האחרים שקרן כתבה והלחינה לאחרים איזה שיר מזכיר לכם חורף? לשם,נוובמבר.
השיר הכי עצוב שקרן כתבה והלחינהלאחרים?בקרקס הזה

eden83

New member
../images/Emo187.gifעונה../images/Emo188.gif

שיר חורף של קרן? איתי
מה אוהב בחורף? אני אוהב להסתכל מהחלון על הגשם
מה שונא בחורף? הכל במיוחד שמחשיך מוקדם כזה דיכאון
מה שיר הכי עצוב של קרן? אביתר
מהשירים האחרים שקרן כתבה והלחינה לאחרים איזה שיר מזכיר לכם חורף? אמממ טיול לילי...
השיר הכי עצוב שקרן כתבה והלחינה- בקרקס הזה

../images/Emo182.gifעונה../images/Emo182.gif

שיר חורף של קרן? מבול
מה אוהב בחורף? קרמבו ואת החימום בחדר שלי
מה שונא בחורף? אתזה שבשביל שלא יהיה לי קר אני צריכה ללבוש מלא שכבות ואז אני נראית כמו דובון
מה שיר הכי עצוב של קרן? יותר מדי
מהשירים האחרים שקרן כתבה והלחינה איזה שיר לכם חורף? כל הציפורים
השיר הכי עצוב שקרן כתבה והלחינה? עוד יום (60 שניות)

Red Daniel

New member
עונה

שיר חורף של קרן? אמממ נראלי אא"ה מה אוהב בחורף? כלום, איכס חורף מה שונא בחורף?הכל, את הקור, את החושך, את הגשם...פשוט הכל מה שיר הכי עצוב של קרן?אביתר מהשירים האחרים שקרן כתבה והלחינה איזה שיר לכם חורף? נובמבר כאילו דאאא השיר הכי עצוב שקרן כתבה והלחינה? אמ... נראה לי או ואת או בקרקס הזה

oranitoosh

New member
עונה.

שיר חורף של קרן? "מבול" מה אוהב בחורף? את הגשם!! מה שונא בחורף? שאי אפשר ללכת סתם עם אולסטאר כי הן מתמלאות מים. מה שיר הכי עצוב של קרן? רצה הביתה. מהשירים האחרים שקרן כתבה והלחינה איזה שיר לכם חורף? טיול לילי\ מבול השיר הכי עצוב שקרן כתבה והלחינה? בקרקס הזה.

עוד אחת שעונה להנאתה :)

שיר חורף של קרן?אם אלו החיים, מבול, רכבת באירופה. אוף נו אני מתפתה לרשום הכול.... מה אוהב בחורף? שזאת תקופה רומנטית כזאתי. מה שונא בחורף?להוציא את הכלבים שלי בגשם. מה שיר הכי עצוב של קרן?אביתר, זאת שבמקומי. מהשירים האחרים שקרן כתבה והלחינה איזה שיר לכם חורף? אמממ אני אוהבת את שלום לאמונות, אז שיהיה הוא שיר החורף שלי :) השיר הכי עצוב שקרן כתבה והלחינה? אין ספק שאביתר.

LEEkm

New member
עונה../images/Emo9.gif

שיר חורף של קרן?איתי ומבול. מה אוהב בחורף?הכל!
מה שונא בחורף? כלום.
מה שיר הכי עצוב של קרן? שיהיה לנו בית, אביתר, אל אישך תשוקתך. מהשירים האחרים שקרן כתבה והלחינה איזה שיר לכם חורף? ואת ונובמבר. השיר הכי עצוב שקרן כתבה והלחינה? בקרקס הזה וילדה שהתבגרה.

veredmp

New member
ילדה שהתבגרה? שיר עצוב?

אני חושבת שזה שיר ממש מחזק. לא הייתי מגזימה ואומרת "אופטימי" כי הסיטואציה אכן לא קלה, אבל לא חשבתי עליו אף פעם כשיר "עצוב" פרופר. נלך להאזין לו שוב

LEEkm

New member
לא עצוב פרופר,

אבל בפעם האחרונה ששמעתי אותו זה היה על הגבול כזה. יש כמה דרכים לפרש שיר עצוב, לאו דווקא רע, שקרה משהו רע, אלא יותר שילוב בין ריגוש ועם הלחן והכל...

למעלה