סיכום שבועי

sivosh

New member
../images/Emo39.gifסיכום שבועי../images/Emo40.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: אמן / להקת / שיר השבוע: סרט / ספר השבוע: מאכל השבוע: התחדשות השבוע: תמונת השבוע: ציטוט / מילת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שבת שלום

funky n

New member
הדבר הטוב של השבוע../tapuzforum/images/emo206.gif /tapuzforum/images/emo99.gif

אפילו מעולה היתי אומרת :p‏ טם טם טאם... אני שמחה להודיע בהזדמנות זו שסופסוף נפטרתי מהגשר. ~מאושרת~ אין מאושרת כמותי,יאיי ברוך שפטרנו,אני מרגישה כ`כ חופשיה עכשיו /tapuzforum/images/emo6.gif ,איזה כיף בלי הברזלים הדוחים האלה אייי! היתי חיבת להגיד את זה,את הסכמ`ש עצמו אני אכתוב מחר,כי המחשב בתיקון. סופ``ש נהדר לכולם :-]

yaeli20

New member
ועל זה יאמר (לוקחת נשימה עמוקה) ../images/Emo124.gif

קולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולוללולולולולולולולולולולולולולולולולולולוולוולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולוללולולולולולולולולולולולולולולולולולולוולוולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולוללולולולולולולולולולולולולולולולולולולוולוולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולוללולולולולולולולולולולולולולולולולולולוולוולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולולוללולולולולולולולולולולולולולולולולולולוולו

morib17

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif

איזה כיף!! היית עם זה הרבה זמן?? מאחלת לך המשך חיים מאושרים ונוחים בלי הגשר בפה......

funky n

New member
‏/tapuzforum/images/emo6.gif תודה לכן

היתי עם זה 3 שנים ועכשיו שמו לי קיבוע שאני צריכה להתרגל אליו,אבל זה לא כמו גשר אז זה כבר טוב /tapuzforum/images/emo6.gif

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo19.gifפאנקיפישית

איזה יופי
עכשיו לא תצטרכי לראות הרבה את הרופא ההוא ובכלל תרגישי בנוח.
שבת שלום לך.

מזל טוב!

איזה יופי! אני לא מאחלת לעצמי "בקרוב אצלי" כי אני ממש נקשרתי לקוביות החמודות שלי! ואין לי מושג מה אני יעשה בלעדיהן..חחח.
אבל בכל זאת-בשעה טובה! ממני שמתה על הקוביות שלה והן ממש לא מציקות לי..

funky n

New member
../images/Emo6.gif זה טוב שאת לא שונאת אותן,הלוואי עליי..

כאילו אני התפדחתי מהן..

מזל טוב!!!

כל הכבוד שהסכמת שבכלל ישימו לך אותם, כשאני הייתי קטנה לא הסכמתי, ועד היום יש לי שיניים בולטות יחסית חח... תתחדשי על ההסרה!!

morib17

New member
../images/Emo40.gif../images/Emo40.gifעונההה

משהו טוב שקרה לך השבוע:
מצאתי עבודה נורמלית סוף סוף!!
הוצאת ת.ז. סוף סוף לאחר זמן רב....
2 מפגשים כפיים עם חברות וחברים שלא ראיתי הרבה זמן! משהו רע שקרה לך השבוע:
נתקעתי במקום שאני לא מכירה בלילה עם פלאפון
בלי שיחות יוצאות...
שוב ההרגשה המגעילה שלי שמשכת כבר הרבה זמן!!
אמן / להקת / שיר השבוע:
סרט / ספר השבוע:
אמא ללא הפסקה ספר חמוד!!
סרוגים-סדרה שווה... מאכל השבוע:
נס קפה..וחוץ מזה כלום...פשוט כלום!!
התחדשות השבוע:
נעליים חדשות סוף סוף!! כמו שתמיד חלמתי...
חבר חדש!! אני מאושרת כ"כ
תמונת השבוע:
ציטוט / מילת השבוע:
שואלים אותי::"מה את עושה היום?" אני עונה..."כלום...כרגיל ליד המחשב...." זה באמת מה שאני עושה כל היום!! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
ניתוח קטן,אבל קצת מפחיד!
להתחיל לעבוד בעבודה החדשה! שבת שלום חברים וחברות יקרים!!
שיהיה לכולם בוף שבוע רגוע ונחמד!!

A GIFT OF LOVE

New member
../images/Emo109.gif

תתחדשי על הנעליים, הת''ז והחבר החדש.
מאחלת לך שתאריכי עם כולם ימים ושנים.
[תשמרי טוב על הת''ז, זה ממש סיפור אם מאבדים..
] שמחה בשבילך שהשגת עבודה חדשה ובמיוחד שאת מאושרת.
בהצלחה בניתוח ובעבודה החדשה.
סוף שבוע נעים.

MeWithoutU

New member
סיכום שבועי../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
הייתי במעון והיה כל כך כייף (כבר אמרתי שאני רוצה כבר ילד?
), הביטחון העצמי עלה קצת משהו רע שקרה לך השבוע:
ה"ניתוח" שלי...(טוב לפחות עכשיו נפטרתי מזה) והתפרים שכואבים לי, והחיסון של היום
אמן / להקת / שיר השבוע:
Oasis - Stop Crying Your Heart Out
סרט / ספר השבוע:
What Happens In Vegas
עם אשטון קוצ'ר וקמרון דיאז
סרט מצחיק רומנטי וכייפי - מומלץ
מאכל השבוע:
אבטיחחחחחחחח...
התחדשות השבוע:
קיבלתי חוטים חדשים שתפורים לי לגוף לשבועיים...זאת התחדשות לא?
תמונת השבוע: ציטוט / מילת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:

mewithout U הרגת אותי מצחוק!!

רוצה ילד??? זה מה זה סרט!! פשוט אני צוחקת כי השבוע שמרתי לאיזה 4 שעות על תינוקת של חברים. היא מהממת באמת!! יפה ולא נודניקית והכל, אבל איזה מלחיצ! אי אפשר שנייה לא להסתכל עליה כדי שלא "יקרה משהו" ,נו כנראה שאני אהייה "קצת" לחוצה בתור אמא מתישהוא. אבל זה רצון נחמד-ילד!
החלמה מהירה עם התפרים והניתוחון.

MeWithoutU

New member
חסרת שם היחידה

אני עובדת במעון עם 20 ילדים בגילאי חצי שנה עד שנה וחצי שמטפסים אחד על השני, מושכים בשיערות אחד לשני, מרביצים אחד לשני, בוכים וכו' חלק מהיום יום: בזמן שילד יושב עליך...עוד אחד גם רוצה לשבת עליך...(ואז ילד בכל רגל) אבל אחד מהם פתאום מושך לשני בשיער, והשני מתחיל לבכות אז את צריכה להרגיע אותו. ואז מטר ממך את קולטת תינוק בן 5 חודשים ששוכב על השטיח (כי הוא עדין לא הולך) ותינוק אחר מטפס עליו... אז את צריכה להוריד את שני הילדים שעליך כדי לרוץ ולהזיז את התינוק שעולה על האחר... ואז את קולטת ילד שהצליח לפתוח את הארונית במטבח ומנסה להוציא משם משהו.... ותינוקת שמצאה לכלוך קטן על הריצפה והכניסה אותו לפה אז את צריכה להוציא לה את הלכלוך מהפה. ואז ילדה שמתחילה לבכות כי היא רוצה את המוצץ שלה ולכי תמצאי את המוצץ שלה שהיא זרקה באיזה ארגז של צעצועים... ואז ילד שמנסה לטפס על כיסא ואת צריכה לרוץ אליו ולהזיז אותו כדי שחלילה לא יפול... (וכל זה קורה רק בכמה דקות) חחחח........זה מ ת י ש אבל אני לא רוצה קבוצת כדורגל... אני אסתפק כרגע ב 1........^_^ תודה רבה.

koopy

New member
עונה!!!

משהו טוב שקרה לך השבוע: אבא היה בשבוע חופש אז טיילנו טיילנו וטיילנו התחלנו במרכז שם ניפשנו עם אחיות שלי וקיבלתי סיבוב על הקטנוע
אח"כ היינו בירושלים- טיול שכלל כותל דודים ובלאגנים יש לי את האבא הכי טוב בעולם!!! משהו רע שקרה לך השבוע:כאב ראש נוראי (כרגיל) שיחה דוחה עם חברה שנגמרה בצורה הכי מדהימה שיש אמן\להקת\שיר השבוע:ים הרחמים של קובי אפללו שזה בערך שיר השנה שלי כי אני לא שומעת שירים שמחים בגלל שנת האבל סרט\ספר השבוע:אפקט הפרפר,10 דרכים להיפטר מבחור-קורע! מאכל השבוע:הלו גובי- משהו הודי כזה עם אפונה וכרובית טעים כ"כ התחדשות השבוע: תמונת השבוע: ציטוט מילת השבוע: *אחי מסתכל על תחתיות כאלה מעץ שצבעתי ומרחתי עליהן דבק מיוחד כזה שעושה סדקים ואז הוא עושה לי כזה:יא תיראי זה נסדק *החיים הם גן וורדים יפים אבל מלאים בקוצים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שיחה מאוד חשובה שקשורה לתנועת הנוער שאני מתנדבת בה שבת שלום עם הרבה רוגע שלווה פנימיים!!! love ya

למעלה