סופ"ש!

A t z a

New member
../images/Emo39.gifסופ"ש!../images/Emo80.gif

שיר השבוע של חמי- שיר השבוע לא של חמי- משהו שעשה את השבוע- משהו שהרס את השבוע- בילוי השבוע- סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- מה קניתם השבוע?- משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- תמונה שבא לשים- שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

Oyster Girl

New member
../images/Emo54.gif

שיר השבוע של חמי- יושב בכורסא שיר השבוע לא של חמי- if it makes you happy משהו שעשה את השבוע- לחזור הביתה מהקורס המתיש
משהו שהרס את השבוע- המציאות בילוי השבוע- אתמול היה כיף אצל דן ולפני יומיים היה כיף בליל הסדר
סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- המבוך של פאן
מה קניתם השבוע?- דיסקים משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- עוד שבוע בבסכ"מ... תמונה שבא לשים- ג'ירפות מאממות שצילמנו בספארי
שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- איפה כל מי שהבטיח לי סיכום הופעה, איפה... תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כל הנוכחים

vagz

New member
זה כבר לא מרגיש סופ"ש

שיר השבוע של חמי- אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל גאולה שיר השבוע לא של חמי- תמי יודעת-כנסיית השכל שלום חנוך כל האלבום וגם יאיר זיו האלבום וגם קספרים האלבום
משהו שעשה את השבוע- ערבים נחמדים עם חברים והופעה של התבלינים (פשוט חובה מי שעדיין לא היה וגם מי שהיה) משהו שהרס את השבוע- החופש די מתבזבז בילוי השבוע- בלק עם חברים והופעה של התבלינים סרט\תוכנית\סדרה\ספר\עיתון השבוע שלכם- 7 לילות של ידיעות עיתון נהדר =] מה קניתם השבוע?- הרבה אוכל משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- עוד הופעה של התבלינים
תמונה שבא לשים- האמת שכמה שבועות כבר אין שאלות\טענות\בקשות\הערות\הארות- כל כותבי הביקורות יהיה נחמד אם תכתבו אותם גם בפורום רוק ישראלי ומאוד כיף לדעת שאנשים נהנים בהופעות תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- כל מי שכתב ביקורת על ההופעות האחרונות

למעלה