סבונים...?

../images/Emo39.gif סבונים...?

היי אנשים, מקווה שאתם מרגישים טוב...רציתי לשמוע איזה סבון אתם משתמשים שלא מייבש לכם את העור. ניסיתי כל מיני, עד עכשיו היחיד שעזר לי היה דאב אבל גם זה לא עוזר בזמן האחרון. במה אתם משתמשים? תרגישו טוב!

danistar

New member
ואני משתמש בבלנאום הרמל ../images/Emo105.gif

או איך שקוראים לזה באמבט מוסיף טיפה שמן תינוקות , מטביע את עצמי לחצי שעה וזה המתכון הכי מרגיע לטעמי .. אחר כך מורח וולווטה .

בלנאום הרמל - תיאור המוצר והוראות

פעילות רפואית: אמבט רפואי לשימון ועידון העור וכמו כן לטיפול בפסוריאזיס ואקזמה. ההתאדות המהירה של המים שנספגו במשך הרחצה מושהית, ובכך מושפעת לטובה השיכבה הקרנית בעור. מינון והוראות שימוש: בהעדר הוראה אחרת המינון המומלץ הוא: 2-3 אמבטיות בשבוע, בהתאם למצב העור. לילדים ולתינוקות מומלצת אמבטיה יומית. אמבט: תדירות השימוש ומשך האמבט ייקבעו בהתייחסות אישית ובהתאם למצב העור. אמבט למבוגר יימשך כ-20-15 דקות, אמבט לתינוקות ולילדים יארך דקות ספורות (כ-5 דקות). בלניאום הרמאל יש להוסיף לאמבט המים (ולא להפך) ולערבבו היטב בכמויות כדלקמן: לנוחיותך השתמש/י במכסה, הדופן הפנימי של המכסה מסומן ומשמש כגביע מדידה. לאמבט מלא (כ-150 ליטר) להוסיף 30 מ"ל בלניאום הרמל (2 גביעים), לאמבט ילדים (כ-25 ליטר) להוסיף 10 מ"ל בלינאום הרמל (2/3 גביע) . לא מומלץ לשטוף את הגוף לאחר האמבט במים נקיים, על מנת לא להסיר את השיכבה השומנית. לאחר האמבט מומלץ לנגב את הגוף בעדינות. מקלחת: ניתן להשתמש בבלניאום הרמל במקלחת. במקרה זה יש לפזר את הכמות המתאימה על פני עור לח, לעסות ואח"כ לשטוף. יש להשתמש בחומר בלתי מדולל בכמות של 15-20 מ"ל לכל הגוף (1-11/3 גביע). לפזר את החומר ולעסות בעדינות בעזרת כף היד על פני גוף רטוב. לשטוף בקלות ולהספיג בעדינות בעזרת מגבת רכה. אמבט חלקי: (לכ-5 ליטר מים) במקרה שאין אפשרות לרחצה באמבט או במקלחת, ניתן לערוך אמבט חלקי. הוסף/י 5-10 מ"ל בלניאום הרמל (1/3-2/3 גביע) לקערה המכילה כ-5 ליטר מים לטבול מטלית רכה בקערה, להוציא ולסחוט קלות. את המטלית הרכה, רטובה וספוגה בחומר יש להניח על האיזור הבעייתי, לכסות במגבת רכה ויבשה למשך 15-20 דקות. הערות כלליות: - אם העור זקוק במיוחד לשימון יתר אפשר להכפיל או לשלש את הריכוז. . בלניאום הרמל משמש כחומר מנקה ולכן אין צורך להשתמש בסבון. - אין להשתמש בסבון לאחר הטיפול כדי לא להסיר שיכבת השומן. במקרה הצורך אפשר להסיר את הליכלוך בעזרת סבון, לפני הטיפול בבלניאום הרמל. - לאחר הרחצה יש לנקות את האמבט/מקלחת ולהסיר החומר השומני, על מנת למנוע החלקה. תכולה: Vegtable oil 85g, emulsifieres corrigents ad. 100g. מקווה שעזרתי מ י ק י.

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום פסוריאזיס - תמיכה במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

למעלה