משחק

gilgula

New member
זאת הייתה סדרה טובה------------->

זה היה משודר פעם ב9 (בערוץ 6)אני חושבת!!

gilgula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לאן נעלמה כרמן סאן דייגו??????????

ממממור

New member
../images/Emo204.gif יא-אללה

היכן נעלמה כרמן סאן דיאגו ?איפה כרמן סאן דיאגו כרמן סאן דיאגו ?איפה היא יכולה להיות ?איפה כרמן סאן דיאגו כרמן סאן דיאגו ?לאן לאן היא נעלמה ?לאן לאן?לאן לאן היא נעלמה, היא נעלמה, היא נעלמה ספינקס, מונה ליזה, המגדל בפיזה ניו-יורק, פסל החירות עקבות כאן לא נותרו ?איפה כרמן סאן דיאגו כרמן סאן דיאגו ?לאן לאן היא נעלמה ?לאן לאןלאן לאן !היא נעלמה

m i r u s h i

New member
"איפה היא../images/Emo108.gif

כרמן סן דיאגו כרמן סן דיאגו לאןן לאןןןןןן היא נעלמהההההההההההה"

ממממור

New member
../images/Emo204.gif לא יודעת מה איתכם...

אבל נדמה לי שהשקעתי בשרשור. כי זה כ-ז-ה שרשור חמוד. בכל מקרה נעשה הידעת קטן הפעם- בלי שיר פתיחה (יש כזה? כי אני לא זוכרת....) הידעת? יש תאוריות הגורסות שהסדרה מדברת על תקופת משטרו של היטלר באירופה. כאשר שאלתיאל (היהודי) וחפי (השחור) הם מגזעים נחותים לעומתו של דולף (אדולף היטלר) שנאלץ לצבוע את המקור כדי לשמור על מעמדו בגזע הארי. מוזר לא? אפילו בויקפדיה אומרים (!!!) http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A9%D7%90%D7%9C%D7%AA%D7%99%D7%90%D7%9C_%D7%A7%D7%95%D7%95%D7%90%D7%A7

danzk

New member
כן, יש לזה שיר פתיחה

וגם שיר סיום תמיד אני שמח את הצרות שוכח שואל רק שאלות ואין לי דאגות אני כל כך שמח כשפרח פורח ושמש במרום אומרת לי שלום אני כלל לא שמח כי איפה הירח ולמה זה פתאום ?נפסק לי החלום אני דווקא שמח תמיד, תמיד שמח כשיש לי גם תשובות לכל השאלות אך יש לי חבר ולי הוא עוזר קוראים לו שאלתיאל אני עף ויודע גם לשחות שואל מדוע זה דווקא כך כי אני ברווז סקרן כל כך ואם תשיר לי שיר ארקוד, אקפוץ, ארחף באוויר כדי שתשמח בין טיפות המים טוב לי כאן כפליים אני קצת מתעכב כי סתם אני שוכח מבין טיפות המים רואים את השמיים אני פה מחכה עד שיצא ירח ...לה לה לה בין טיפות המים נהדר כפליים עוד מעט אבוא בין טיפות המים נהדר כפליים אבל אני כבר פה

למעלה