אפשר ללמוד לנגן על גיטרה לבד?
יאאיי!!!! היום בערב אחרי שיחה עם דניאל (הקומונרית) על הערב בוגרת אני יוצאת החוצה כי קראו לי השכן אומר לי שהבן שלו (בהפרש שנה מעליי) יכוון לי את הגיטרה וילמד אותי קצת לנגן אז הלכתי אליהם והם כיוונו לי את הגיטרה ואז אח"כ אבא שלו הלך והוא התחיל ללמד אותי לנגן וכאלה.. עד עכשיו לא ממש הכרתי אותו והוא ממש אחלה והוא גם שומע מוזיקה טובה... יותר קל לי לנגן עם מפרט כי עם האצבעות גם ככה אני מסתבכת עם טאבים ואקורדים... אבל עוד יש לי זמן ללמוד ואני ילמד גם לנגן בלי מפרט.. הוא נתן לי ספר ללימוד ואני אתחיל ללמוד לבד ונראה אם אני צריכה מורה או לא - אם כן אז שמעתי יש בבצפר שלי ובקיבוץ. אחרי שחזרתי רציתי להתקשר לקומונרית שלי לשאול אותה על שנה הבאה, את מי אני מדריכה, עם מי וכו'. בקיצור חשבתי שהתקשרתי אליה אחרונה אני רואה דניאל אז מתקשרת. פתאום עונה לי קול של בן ולוקח לי כמה שניות לקלוט שזה דני ולא דניאל.. חחחח אז כבר דיברתי איתו (כי הוא לא ענה לי מלא זמן) והיה ממש סבבה לדבר איתו אחרי שנים שלא דיברנו ככה אח"כ התקשרתי לקומונרית (שמופיעה בפלאפון שלי בתור "קומונרית" בגלל דני) ושאלתי אותה על ההדרכה אבל היא עדיין לא קבעה כלום (למרות שזה ממש קרוב תחילת השנה וההדרכה והכל) ואחרי שהיא תדבר עם המש"צ החדש אז היא תקבע איתו את כל העניין ותעשה שיחות אישיות... למשך השבוע יש לי עבודה בגנון בגלל הבצפר (אבל זאת עבודה ממש סבבה ואני ממש אוהבת את הילדים שם), היום חילקו ספרים ולי יש 17!! כל שנה הם מוסיפים עוד ועוד ספרים.. חחח אני מתה להיות עוד פעם עם הערדניקים אבל אני אחכה עד החגים כניראה... אמ.. וזהו בעיקרון.. מה איתכם? איך עבר עליכם היום?
קישור