כבד ..בנוסח הונגרי שהכינה אלכסית
קצוץ ...ו alex / מתכונים ו 20:58 | 26/12/20 בנוסח הונגרי שהכינה אלכסית . החומרים : 2 בצלים בינוניים קצוצים דק 2 שקיות כבד עוף 4 ביצים קשות מלח חרדל אופן ההכנה הנורא קשה : מטגנים את הבצל במעט שמן עד לשקיפות . מטגנים את הכבד במעט שמן עד שהוא עשוי אבל לא מתייבש . מרסקים את הכבד , הבצל והביצים הקשות במעבד-מזון למחית חלקה . וכאן בא ה- catch : מתבלים במלח ובחרדל . חרדל הכי פושטי שיש . לא דיז'ון , לא גרגרים . פשוט כזה משחתי . המטרה היא להרגיש מעט חמצמצות של החרדל . מקור המתכון : אמא שלי .