מה קורה עם כבד קצוץ

nitzaa

New member
../images/Emo39.gifמה קורה עם כבד קצוץ

אייך עושים את הבלט המושלם בלי הרבה זמן!!!!!!!
 

alex

New member
שמים את ...

"אגם הברבורים" בקול רם (אחלה מוזיקה) , עושים פירואטים , pas de deux , מתבלים בכמה pas de chien (ומוצי מוסיפה לתיבול גם צעד תימני) והרי לך הבלט המושלם בלי הרבה זמן .
 

alex

New member
ואני גם ...

לובש את הביריות הורודות מתחת לבגד ריקוד . מי יודע ? אולי גביזון בדיוק ישב בקהל ?
 

gabizon79

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי עכשיו,חחחחחחחחחחחח
 

ooopsi

New member
אגב בלט - ידעתם שיש לא מעט מושגים

בבלט שקשורים לאוכל? למשל פונדו, Poisson (שזה דג בצרפתית), Sauté (קפיצות) ויש עוד כמה
 

ooopsi

New member
pas de chien צ"ל pas-de-chat

ומה עם איזה plie טוב בשביל הסיפתח??
 

מאקי

New member
כבד ..בנוסח הונגרי שהכינה אלכסית

קצוץ ...ו alex / מתכונים ו 20:58 | 26/12/20 בנוסח הונגרי שהכינה אלכסית . החומרים : 2 בצלים בינוניים קצוצים דק 2 שקיות כבד עוף 4 ביצים קשות מלח חרדל אופן ההכנה הנורא קשה : מטגנים את הבצל במעט שמן עד לשקיפות . מטגנים את הכבד במעט שמן עד שהוא עשוי אבל לא מתייבש . מרסקים את הכבד , הבצל והביצים הקשות במעבד-מזון למחית חלקה . וכאן בא ה- catch : מתבלים במלח ובחרדל . חרדל הכי פושטי שיש . לא דיז'ון , לא גרגרים . פשוט כזה משחתי . המטרה היא להרגיש מעט חמצמצות של החרדל . מקור המתכון : אמא שלי .
 

omerbl

New member
הסוד השמור של הקבצ"צ........

הסוד לקבצ"צ טעים באמת הוא: לא לטחון את הכבדים בעודם חמים ואפילו למהדרין (סבתא פולניה) לתחון יום אחרי טיגון שהכבדים עם הבצל היו במקרר.
 

droli

New member
אוי להיות בחלון הראוה שלי ../images/Emo6.gif

כל יום מחדש (בעבודה אני רק קוראת). יש ימים כמו היום........שכמעט ולא החזקתי את עצמי.
 

alex

New member
דרולי ! כמעט ...

ולא החזקת את עצמך מלצחוק או מלמחוק ?
 
למעלה