למאתוק...

../images/Emo39.gif למאתוק...

איך אתה תמיד מצליח לעשות לי את זה? לגרום לי להרגיש בכל רגע ורגע שאני כל כך אוהבת אותך וכל כך זקוקה לך? זה מדהים... רק שתדע שאני כן יכולה להסתדר בלעדיך! כמו שהיה בחופש פסח, עד ששוב חזרת... אומנם קשה לי, אני סובלת, אבל עובדה שאני יכולה! לא מגיע לי להיות איתך כרגע. מגיע לי יותר טוב ממך. מגיע לי אחד פחות מעופף, אחד שיכול לתת לי את האהבה שלו ולקבל את האהבה שלי כמו שפעם אתה ידעת. אני אהבתי אותך מאתוק. אהבתי ואני עדיין אוהבת. לא מסוגלת וכניראה שגם לא רוצה להפסיק. אבל אני רוצה ללמוד לחיות עם זה בלי להיות עצובה ולחוצה כל הזמן. ואני יודעת שאני יכולה! אז בבקשה ממך, אני יודעת שגם לך קשה, אבל בבקשה אל תקשה עלי עוד יותר. בסוף הכל יסתדר. ומי יודע, אולי באמת עוד 10 שנים נמצא את עצמנו נשואים, למרות שזה ניראה לי אשליה מתוקה כזאת שנורא כיף להאמין בה. אבל לא משנה. כל מה שאני רוצה עכשיו זה שיהיה לשנינו טוב, כל אחד בניפרד בדרכו, אבל לשמור על קירבה וידידות כל כך מיוחדת ונדירה. כי אנחנו יכולים! אז מאתוק, תזכור שאני אוהבת אותך! אפילו שאני כבר לא אומרת לך את זה, אפילו שאני כבר לא נותנת לך לנשק אותי. זה פשוט כי נמאס לי להרגיש כל כך אומללה בלעדיך. אני לא רוצה לאבד אותך!!! שלך לנצח...

סופית1

New member
פרינסס, הבאת את המילים הנכונות...

כל-כך לי, בדיוק כשאני זקוקה להן, לקבל אותן ולתת אותן, מילים טובות ומחזקות.

למעלה