לכולם

kedeman

New member
מיס ריינר התכוונה אלי כמדומני

אתה חושב שאתה השי היחיד פה??? אני חושב שצריך לסדר את זה איכשהו..... אתה חייב להחליף שם - אני הייתי קודם אז אני זוכה להשאיר אותו!

fresh mishmesh

New member
משרד החינוך המפגר שלנו תק לנו בגרות

בתנ"ך ביום ראשון.... היפי..

dear שכטר

התכוונתי לכל השי בעולם באשר הם... קוראים לי רעות ריינר ואם קראת את הטור של ברנס אז אתה יודע מי אני...

../images/Emo39.gifלכולם

רק רציתי להגיד לכל מי שאני מכירה וגם לכאלה שלא (וחבל) חג שבועות שמח (אני יודעת שכולם אצלנו הולכים לישון את כולו אחרי כל הבגרויות האלה) בכל אופן, המון בהצלחה בבגרויות לכולם וד"ש למיסטר שי...

hadasbaril

New member
מתכונת בספרות הרחבה

ואני מתה מפחד..הגעתי למסקנה שהמצב חמור כי זה יותר מפחיד מהיועצת שלי נופלת עלי (משקל כבד.....) אני מה ה בלחץ וזהו למרותשאני יודעת את הכול והמגן יהיה טוב אני עדיין מפחדת.

fresh mishmesh

New member
../images/Emo174.gifאכן, חג שמח לכולם../images/Emo173.gif

שיהיה לכם חופש נעים... לי הוא לא יהיה נעים כל כך, כי אני צריכה ללמוד לתנ"ך מה שמשמח אותי זה שיש לי מגן 100
(
ציפיתי ל-96...) בכל אופן, תלבשו לכם לבן ותהנו בחגיגה המושבית... מה עושים אצלכם? אצלנו מקימים במה, משם המנחים מציגים את העגלות של כל קבוצה מודרכת, של הגנים וגם של סתם כל מיני משקים שרוצים להציג את התנובה שלהם אחר כך יש מופע שכולל כל מיני שירים וריקודים של כל ה"זמרים" שיש לנו במושב...
ואז יש מופע של ריקוד סוסים (יש אצלנו כמה רוכבים רציניים) ושל ריקוד טרקטורים (של מבוגרים) ושל טרקטורונים קטנים כאלה (של הקטנטנים) ובסוף יש מכירה פומבית של מוצרים שכל מיני אנשים במושב תרמו, וכל הכסף הולך לצדקה

למעלה