כרטיסי ביקור

../images/Emo39.gif כרטיסי ביקור

כן, זה מה שאני אוסף - הרבה, מכל העולם, מכל הסוגים, בכל השפות. החלפות - זה מה שאני מחפש למאות הכרטיסים הכפולים שלי. מי מעונין?

נפלת טוב!!

יש לנו כאן אספן נלהב של כרטיסי ביקור, James Dean. האוסף שלו גדל מאוד לאחרונה, כי אנחנו תומכים בו!! וברוך הבא לפורום. ספר לנו קצת על האוסף שלך - מתי הוא התחיל, מה כבר יש בו... שבוע טוב.

JAMES DEAN

New member
נתן מה המצב גבר? ../images/Emo24.gif

זה אני גלעד, זוכר אותי? אריק זוכר שלא מזמן רשמת לי שכביכול מצאת לי מישהו שגם אוסף כרטיסי ביקור ואמרתי לך שאני מכיר אותו ואני מחליף איתו מידי פעם 1:3 אז זה אותו הבן אדם. אז חבר'ה הייתי רוצה שתקבלו בזרועות פתוחות את ד"ר נתן. ובקשר אליך נתן אני מאוד מקווה שתשתלב פה יפה. ותחזור אליי אני מנסה להשיג אותך כבר כמה ימים. אז שיהיה לך המון בהצלחה. ממני ומכל הפורום הזה.

אם גלעד אומר, אז אין שאלות:

ברוך הבא נתן! אנחנו שמחים לארח אותך בפורום שלנו, ומקווים שתהפוך עד מהרה לחבר קבוע ופעיל. גלעד כמובן מבין את המשמעות: מעכשיו יצטרכו הכרטיסים ששלחנו אליו להתחלק בין שניכם... ספר לנו קצת: למה דווקא כרטיסי ביקור? מה יש בהם שאין בחרבות, קטבוקים (זה השם שהמצאנו לבקבוקים המיניאטוריים שאוסף רותם), מטחנות ישנות, בולים או מטבעות? וכמה זמן כבר אתה עושה את זה? ואיך אתה שומר אותם, ואיך מקטלג אותם... נשמח לשמוע.

beni165

New member
"בית חרושת" לכטיסי ביקור

פתאום נזכרתי בתמונה הזו שצולמה ביולי 2000 בצפון הודו. מי שלא רואה אז הבחור יושב מול מכונת הדפסה ש"יורדת" כל שניה על הכרית הורודה ומדפיסה כרטיס אחד. תפקיד הבחור להחליף את הכרטיס המודפס בכרטיס חדש בכל פעם שהמכונה עולה. וכך הוא מדפיס כרטיסים בקצב של 60 כרטיסים בדקה (אם הוא לא טועה או מפספס). ועוד משהוא.. היום מצאתי את עצמי במהלך "סידורים" מבקש בכל חנות שהייתי בה כרטיס ביקור... מה עשית לנו ג'יימס
בני

למעלה