"כדי שאני לא אשכח מי אני"

וואו.

הייתי רוצה להיות עכשיו בתורכיה, במלון שנקרא ATLANTIS, הכל כלול
כי פשוט כ"כ נהניתי שם!!!1 [*אהמשחראהמ*] ונמאס לי מביצפר

sharwan

New member
אין אין אין כמו "ונציה פאלאס" ../images/Emo99.gif

טורקיה...
הייתי מוכרת את נשמתי לשטן בשביל לחזור להיות שם.

sharwan

New member
ענבר../images/Emo99.gif

הממ...מממ.... 5 דברים שאת אוהבת בעצמך ו5 שאת לא. [את יכולה מבחינה חיצונית ואת יכולה מבחינת אישיות.. נתון לשיקולייך
] אוהבת

וואו.

הממממ 5 דברים שאני אוהבת בעצמי - אף נזם
הממ מבנה גוף [המבנה!!!1 זה לא אומר שאני נראית טוב
] אין יותר 5 דברים שאני לא אוהבת בעצמי - הכל הכל הכל הכל חוץ מהאף

הממ החלום שלי

נכון לעכשיו הוא להצליח בלימודים ולסיים אותם כבר ואח"כ להגיע לאן שאני רוצה בש"ש

ססילייה

New member
מניינים?

מה שלומך? וודקה או בירה? הופעה מלאת אנשים או לילה שקט עם מעגל מצומצם? מה יותר כואב לעשות- גבות או שפם? זהו
אין לי יותר...

נמנמ

מה שלומך? הכל טוב, מה איתך נשמתי? וודקה או בירה? ברור שוודקה
הופעה מלאת אנשים או לילה שקט עם מעגל מצומצם? לילה, שקטה עם מעגל מצומצם
מה יותר כואב לעשות- גבות או שפם? לא עושה שפם ככה שלא יודעת מה להגיד

בת 1986

New member
ענבר../images/Emo9.gif

את מותק את.. אוהבת ת'פייסבוק? כמה חברים יש לך שם? איזה התכתבות את יותר אוהבת- באינבוקס או במסנג'ר או בקיר של הפייסבוק? (תדרגי-1,2,3) מתי פתחת את הפייסבוק לראשונה? מי סיפר לך על זה? זה נבע מלחץ חברתי? נכון שאני חופרת? יש לך מייספייס? מה את יותר אוהבת פייסבוק או מייספייס? שאלו אותך כבר ת'שאלה הזאת? מקווה שלא זהו, אני אלך לי.. ביי מותקל'ה

נמנמ

אוהבת ת'פייסבוק? כן כמה חברים יש לך שם? כמעט 70 איזה התכתבות את יותר אוהבת- באינבוקס או במסנג'ר או בקיר של הפייסבוק? (תדרגי-1,2,3) מסנג'ר, אינבוקס, וול מתי פתחת את הפייסבוק לראשונה? פףףף מזממממממממן מי סיפר לך על זה? לא זוכרת כבר זה נבע מלחץ חברתי? לא נכון שאני חופרת? חח לא יש לך מייספייס? ברור
מה את יותר אוהבת פייסבוק או מייספייס? מייספייס שאלו אותך כבר ת'שאלה הזאת? מקווה שלא, לא

../images/Emo126.gif ענבר! ../images/Emo13.gif

היי, המממ שאלותי המעטות: -הופעה אחת שממש הייתה משמעותית בשבילך, ולמה? -מילה שממש אהובה עלייך -מילה שממש שנואה עלייך

המממ

-הופעה אחת שממש הייתה משמעותית בשבילך, ולמה? וואו. הממ נראה לי שההופעה האקוסטית של עברי שהייתה עכשיו, ההופעה הראשונה שראיתי של עברי שהייתה בניצנים הראשון [2004 אם אני לא טועה] ובטוח יש עוד כמה.. נראה לי שאחת בבארבי עם שחר -מילה שממש אהובה עלייך - טחחח זה שאלה מוזרה... מוזיקה -מילה שממש שנואה עלייך - המממ לא יודעת, אני לא חושבת שיש כזאת

tohar6

New member
היי ענבר../images/Emo24.gif

מקום שאת הכי הכי אוהבת להיות בו? מאכל אהוב? תוכניות טלויזיה שאת מכורה אליה? דבר אחד שלא היית מוותרת עליו גם בעד מיליון דולר? היית עושה קרחת תמורת מיליון וחצי אלפ שקל? טלויזיה או מחשב? אורנג' סלקום או פלאפון? המומינים או הדרדסים? מדברת בלילה מתוך שינה או לא? חח ממ והאם יש לך קרוקס? ואם כן באיזה צבע
חח לא כ"כ הייה לי מה לשאול אז גיוונתי..

היי טוהר ../images/Emo24.gif

מקום שאת הכי הכי אוהבת להיות בו? החדר שלי, מועדון, אצל שחר מאכל אהוב? יש המון תוכניות טלויזיה שאת מכורה אליה? הישרדות המקורי דבר אחד שלא היית מוותרת עליו גם בעד מיליון דולר? משפחה, שחר
היית עושה קרחת תמורת מיליון וחצי אלפ שקל? אולי
טלויזיה או מחשב?מחשב אורנג' סלקום או פלאפון? אורנג' המומינים או הדרדסים? מומינים!! מדברת בלילה מתוך שינה או לא? לא ממ והאם יש לך קרוקס? ואם כן באיזה צבע - יש, שחורות עם פרה

למעלה