"כדי שאני לא אשכח מי אני"

O f r i s h

New member
../images/Emo39.gif"כדי שאני לא אשכח מי אני"../images/Emo39.gif

אז הפינה חוזרת בפעם העשרית[כבוד
], ואני שוב מזכירה
כל יום ראשון, נראיין מישהו אחר. אתם רק צריכים לשאול שאלות. ומתישהו תצטרכו גם לענות תשובות
כל מרואיין, בוחר את המרואיין הבא אחריו. פשוט, שולחים לי מסר\הודעה במסנג'ר ומודיעים לי מי רוצים שיהיה המרואיין הבא
אבל לשלוח, כן?! לא ברגע האחרון להודיע! המרואיין, צריך להגיב להודעה הזאת, שמכריזה על זה שהוא המרואיין להשבוע בתגובה שכתוב בה
שם, גיל, מקום מגורים, זמר\זמרת אהובים, מאכל אהוב ולא נהרוג אתכם אם יבוא לכם להוסיף עוד משהו
אפשר לשאול יותר משאלה אחת, אף כדאי!
אבל גם בשבילנו, וגם בשביל המרואיין, רצוי לא לחפור יותר מידי!D: *המרואיין צריך לענות על כל השאלות, או על אף אחת, ואז אנחנו נעבור למישהו אחר. כי, תסכימו איתי שזה מעליב אם לא עונים דווקא על השאלה שלך, במקרה או לא. אם יש שאלה מסוימת שהיא אישית מידי ולא מתאים לכם לענות עליה, תכתבו את זה!*
האנשים שכבר הספקנו לגרום להם לא לשכוח מי הם
, הם:
ליל עודד נטע חיה מור אתי נופר שחר עפרי ועכשיו נוכל להוסיף גם את...
*תופים*תופים*תופים* ענבר
הלא היא זאת שטוענת שהשמים ירוקים
" The Sky Is Green " אז תציפו בשאלות!!1 צריך להיות לה שרשור ענק ומגניב!
ערבטובבב
עפרי:]

כפרעלייך../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

שם - ענבר גיל - 17 וחצי מקום מגורים - שפלה
זמר/זמרת אהובים - הרשו לי לוותר על החלק הזה
מאכל אהוב - המממ לא יודעת, יש הרבה

shahar1989

New member
אהבת חיי האמיתית../images/Emo99.gif

בעצם.. כל החיים שלי!! חה!
שאלה לי אלייך
מהי הופעות החלומות שלך [צריך להרחיב? פשוט תרשמי את כל הפרטים של ההופעה! הכל מהכל על הכל!]

ענבר../images/Emo13.gif

שלוום
מה קורה?? איך הלימודים?. לחוץ אה
שאלה לי אלייך!! איזה דיסק היית רוצה לקבל ? ואיזה אלבום את רוצה שיצא כבר!! נו טוב את יכולה כמה

פיייי

איזה דיסק הייתי רוצה לקבל? המממ יש המון.. בועז בנאי, אבי עברי
, קוואמי והחלבות והדיסקים שהייתי רוצה שייצאו כבר הם - של נועם, אלדד, יואב, מורן גמליאל, איתמר.. המממ זהו בעיקרון

shahar1989

New member
הפה, הפה...

להרגע.. אתן מוזמנךת להסתער על כולם, אני הראשונה שקונה את הדיסק של איתמר. ואין וויכוחים על זה!!

amitshilo

New member
ענבר../images/Emo9.gif

דבר ראשון, הכינוי שלך מאוד מושך את העין-אהבתי. שאלה..מממ... איזה שמות את אוהבת? איך חשבת לקרוא לילדים שלך? (כולם חשבו! תודו!) יום טוב

היי ../images/Emo9.gif

המממ את האמת שאני נורא אנטי חתונה וילדים אבל לא ניכנס לזה.. אני אוהבת נורא את השמות שחר, יונתן, אביב, נועם [ולא בגלל שאלה האנשים שאני אוהבת
]

אז ענבר../images/Emo13.gif

אני לא יודעת למה, אבל אני מתה על השאלה הזאת.. וזה גם ממש מעניין אותי
אז. באיזה מקום בכ...ל העולם היית רוצה להיות עכשיו? ולמה?.

למעלה