"כדי שאני לא אשכח מי אני"

O f r i s h

New member
../images/Emo39.gif"כדי שאני לא אשכח מי אני"../images/Emo39.gif

אז הפינה חוזרת בפעם השלישית, ואני שוב מזכירה
כל יום ראשון, נראיין מישהו אחר. [אתמול לא הייתי בבית כמעט כל היום, סלחו לי, מה
] אתם רק צריכים לשאול שאלות. ומתישהו תצטרכו גם לענות תשובות
כל מרואיין, בוחר את המרואיין הבא אחריו. פשוט, שולחים לי מסר\הודעה במסנג'ר ומודיעים לי מי רוצים שיהיה המרואיין הבא
אבל לשלוח, כן?! לא ברגע האחרון להודיע! המרואיין, צריך להגיב להודעה הזאת, שמכריזה על זה שהוא המרואיין להשבוע בתגובה שכתוב בה
שם, גיל, מקום מגורים, זמר\זמרת אהובים, מאכל אהוב ולא נהרוג אתכם אם יבוא לכם להוסיף עוד משהו
אפשר לשאול יותר משאלה אחת, אפילו רצוי!
אבל גם בשבילנו, וגם בשביל המרואיין, רצוי לא לחפור יותר מידי!D: המרואיין צריך לענות על כל השאלות, או על אף אחת, ואז אנחנו נעבור למישהו אחר. כי, תסכימו איתי שזה מעליב אם לא עונים דווקא על השאלה שלך, במקרה או לא. אם יש שאלה מסוימת שהיא אישית מידי ולא מתאים לכם לענות עליה, תכתבו את זה! אז, המרואיין\ת להפעם הוא\היא... *תופים*תופים*תופים* חיה הלא היא בת 1986 [זה נשמע מצחיק
] אז תציפו בשאלותD: ערב טוב לכולם
עפרי שממש היום בת 15

O f r i s h

New member
בגלל שאני טיפשת על../images/Emo122.gif

אבל סלחו ליייי, יש לי יומולדת
לא שיניתי את ההתחלה
הפינה כבר בפעם הרביעיתD: והיום יום ראשוןX: בלי כל ה "אתמול לא הייתי..." סווווווווורי

בת 1986

New member
יאאא כיף לי../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

אממ.. תודה נטע
שם: חיה גיל: 21 מקום מגורים: צפון, גליל.. זמר\זמרת אהובים: עברי
ג'נגו
כפיר אפשטיין
מאכל אהוב: של אמא
ולא נהרוג אתכם אם יבוא לכם להוסיף עוד משהו: אכלתי עכשיו ואני לא שבעה..
וחוצמיזה שכיף לי שנבחרתי לפינה הזאת..
יאללה הפציצו..

kurt2000

New member
חיה

הי, איך בחורה דתיה כמוך
מגיעה למוזיקה כזאת מגניבה? באיזה ישוב את גרה בצפון? מה ואיפה את לומדת? (אל תהרגי אותי אם כתבת את זה בשרשור היכרות) זהו הא רגע, אני ישלח לך מסר על כפיר.... בטח מחר...

בת 1986

New member
עודד

הי, אז... שאלה קצת רטורית מה.. כמו כל אחד שמגיע למוזיקה.. זה לא שאני לא שומעת רדיו וכו'... אנחנו מאוד פתוחים ולמדתי לאהוב מוזיקה מאחים שלי ובכלל מהמשפחה.. כל דיסק שיוצא לחנויות נקנה על ידינו.. יש לי ספריה גדולה של דיסקים בחדר.. אל ג'נגו ת'אמת שהגעתי דרך עברי.. וגם דרך אתי.. שהציקה שאני אשמע אותו.. וזהו, ככה הגעתי למוזיקה..בערך. לגבי המושב שאני גרה בו, אני מעדיפה לכתוב במסר.. זה ליד צפת ואתה בטווווח מכיר.. וגם לגבי איפה אני לומדת אני אענה לך במסר.. אני לומדת קולנוע וטלויזיה שנה ב'
אני מאוד אוהבת לצלם.. בעיקר סטילס ולא וידאו.. אבל כל העסק הזה מעניין אותי. ומאוד נחמד לי בלימודים.. זהו פחות או יותר.. ערב טוב

dragonit12

New member
חיה!

מה נשמע? איך במצב? מה ק'ורה? מה עניינים? שיגעתי אותך? אם כן אז לונורא
מה את הכי אוהבת בעולם? מה את עושה בחיים? ספרי פדיחה שקרתה לך.. ספרי בדיחה מצחיקה
אני אשאל אותך יותר מאוחר שאלות.. לא בא לי לגנוב שאלות לאחרים.. אוהבת

בת 1986

New member
שלומית!

מה נשמע? מצויין
איך במצב? אחלה מה ק'ורה? מעולה
מה עניינים? סבבה.. שיגעתי אותך? לא.. אם כן אז לונורא אמרתי- לא!! מה את הכי אוהבת בעולם? את הבית..ואת החברות והחברים..
מה את עושה בחיים? לומדת.. במכללה. סטודנטית נו.. ספרי פדיחה שקרתה לך.. או,אה.. כל כך הרבה.. אני מושכת את הפאדיחות, כמו מגנט!! אממ.. למשל מה שהיה בהופעה של כפיר.. תחפשי פה מה כתבתי..
ספרי בדיחה מצחיקה איש אחד הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך הלך פתאום!!! התחיל לרוץ!!!!! אני אשאל אותך יותר מאוחר שאלות.. טוב מותק לא בא לי לגנוב שאלות לאחרים חס וחלילה, את לא גונבת..

shahar1989

New member
חיה../images/Emo140.gif

למה עוד אין לי את המסנג'ר שלך? מה הדבר שאת הכי הכי הכי אוהבת לעשות? מה הדבר שאת הכי אוהבת ולא יודעת לעשות? מה הדבר הכי הכי שעשית?

בת 1986

New member
שחר ../images/Emo140.gif

למה עוד אין לי את המסנג'ר שלך? למה לי אין את שלך?! (מסר) מה הדבר שאת הכי הכי הכי אוהבת לעשות? לצלם, לאכול, מחשב, לישון.. (רבת פעלים) מה הדבר שאת הכי אוהבת ולא יודעת לעשות? לנגן בגיטרה.. כה שקסי בעיניי.. ואין לי את זה פשוט.. מה הדבר הכי הכי שעשית? וואי, קשה... נראלי לצלם סרט.. עליי.. זה אחד ההשגים שלי בחיים..

מורביט

New member
חיה!../images/Emo24.gif

3 דיסקים שתיקחי איתך לאי בודד?
טוב לך עם זה שאת דתיה? מה היתרונות ומה החסרונות בזה?
[אם אפשר לשאול כמובן.] מה הדבר שאת הכי אוצה בעולם?
זהו אין לי עוד מה לשאול
מור.

בת 1986

New member
מור!../images/Emo24.gif

3 דיסקים שתיקחי איתך לאי בודד? 1) כפיר אפשטיין
2) לייב של עברי
3)הסליל של מטרופולין
טוב לך עם זה שאת דתיה? מה היתרונות ומה החסרונות בזה? [אם אפשר לשאול כמובן.] אפשר לשאול.. ובטח שטוב לי, אחרת לא חושבת שהייתי נשארת דתיה.. נתחיל מהחסרונות טוב?.. לי קצת קשה העניין של הצניעות, לבוש ז"א.. אני לובשת חצאיות בלבד.. מתה ללכת עם מכנסיים.. אבל מבינה את החשיבות למרות שלא הכי בטוחה שאני אשרוד בקטע הזה.. זהו. יתרונות? יש המון לדעתי.. פשוט לחיות עם אמונה שייש מישהו שם למעלה שאשקרה מכוון אותך מה לעשות, ושום דבר הוא לא סתם, הכל משמיים!! לא משנה מה קורה לך בחיים הכל מכוון.. וזה שייש את התורה והמצוות, איזה שהיא מסגרת שאני נמצאת בה ולא פורצת את כל הגבולות.. סוג של תמימות כזאת.. קיצר, אני יכולה להמשיך עד מחר.. מה הדבר שאת הכי אוצה בעולם? אממ.. אושר לי ולכל המשפחה שלי.. ולמצוא את מקומי וייעודי בחיים סופסוף.. זהו אין לי עוד מה לשאול מעולה.. כי מה זה חפרתי לך..

חיה../images/Emo99.gif

נכון ששמחת לראותתותי???? חחחח אז אם היית ממתק מה היית ולמה??? איזה 5 דיסקים את רוצה? ומה תהיה ההופעה הבאה שלך?

בת 1986

New member
אתי../images/Emo99.gif

נכון ששמחת לראותתותי???? חחחח באררווווררר.. ושוב מתנצלת על חוסר היחס וחוסר הפוקוס..
אז אם היית ממתק מה היית ולמה??? מקופלת!!! כי זה מה שאני..חח סתם.. פשוט אוהבת מקופלת. אוייש, גם טעמי!! ממששש ממש
איזה 5 דיסקים את רוצה? אז ככה.. את רושמת? יופי!! חח 1)רן ועיליי.. 2)ג'נגו 3)יואב דגני- כשייצא לו כמובן.. 4)אוהד חיטמן 5)בועז בנאי.. ומה תהיה ההופעה הבאה שלך? של כפיר
ב12/12 בכרמיאל
יו-הו

ואו ../images/Emo2.gif

מטרופולין-מטרופולין יוני בלוך-אולי זה אני נינט-יחפה רן דנקר ועיליי בוטנר-שווים מוניקה סקס- יחסים פתוחים מוניקה סקס-פצעים ונשיקות מוניקה סקס- חיות מחמד את אלה יש לי ושל כפיר יהיה לי בסוף שבוע

shahar1989

New member
אוו זה מהרשימה

מירי מסיקה- מירי מסיקה מירי מסיקה-שלום לאמונות יוני בלוך-אולי זה אני ג'נגו-מאה שקל אחרונים ג'נגו-קשורים פיטר רוט-פיטר רוט רן דנקר ועיליי בוטנר-שווים תערובת אסקוט- תערובת אסקוט מוניקה סקס-פצעים ונשיקות ירמי קפלן והפרחים-ירמי קפלן והפרחים וזאת הרשימה שלי לעת עתה- כפיר אפשטיין - בן ארצי -קרוסלה קולומביה ריטה נועם רותם - עולה ויורד שלומי שבן - הראשון אנריקה אלגסיאס -החדש דידי ארז - כל מבט מטרופולין - הסליל אטליז - Violently Delicate אלון אולארצ`יק - רוק & רוך ארקדי דוכין - נקודת מבט וזה עוד נמשך רחוק רחוק...

../images/Emo126.gif חיה ../images/Emo24.gif

אין על מה,
שאלתי- זיכרון ילדות חזק שיש לך - במה את רוצה לעסוק בעתיד? כמה אחים ו/או אחיות יש לך? את אוהבת ילדים? כמה ילדים את רוצה? [
] וזהו שבוע מצוין

בת 1986

New member
../images/Emo126.gifנטע../images/Emo24.gif

זיכרון ילדות חזק שיש לך - יואו, שאלה נוסטלגית.. אממ, אנחנו באוירת חורף.. אז השלג.. כשהייתי בת לא זוכרת כמה היה שלג מטורף במושב.. כל הדשא מלא מלא מלא.. אחשלי ואני יוצאים לשחק ולעשות בובת שלג.. אני צולעת לי בשלג כשלפתע אני מרימה את הרגל והמגף שלי נשארת בשלג!!! אני רק עם הגרב.. חח.. לא מצאתי ת'מגף.. רק כשהפשיר השלג ראינו אותו.. חח.. זה הזכרון שלי
במה את רוצה לעסוק בעתיד? צילום
כמה אחים ו/או אחיות יש לך? אנחנו 8
כולל אותי.. 4 בנים ו-4 בנות.. בלי עין הרע
את אוהבת ילדים? בטח.. יש לי מלאן אחיינים.. כמה ילדים את רוצה? 6..!!! אמן..

למעלה