ילדתי

אמאדובה

New member
../images/Emo39.gif ילדתי ../images/Emo13.gif

ילדתי בת מתוקה בלילה בין שלישי לרביעי, בלידה לא קלה אבל בסופו של דבר טובה ועם ידיים מלאות! פרטים בהמשך

מברכת גם פה!

מילה אחת שצופנת בתוכה כל כך הרבה אושר.. פוסט קל ומלא חלב, מחכה לשמוע את הסיפור המלא!

ל ג י

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif

כמה טוב להתבשר. מאחלת לך התאוששות מלאה, שפע חלב ובריאות. מחכה בסבלנות לשמוע על החויה וכמובן גם על שמה של הקטנטנה. ל ג י

א וש ר י

New member
מזל טוב ענקי ושמח!!!!

העיקר התוצאה.......................... שתגדל, תצמח ותפרח יחד עם כל האחים.... ושתמיד תהנו ותשמחו יחד!!!!!!!

אמאדובה

New member
../images/Emo41.gif ושמה בישראל...

רוני זה שם שיש לו משמעות מאוד עמוקה עבורי.עוד לפני שהיו לי ילדים - בתקופה שבה חשבתי שאולי גם לא יהיו לי - חשבתי שאם תהיה לי בת אקרא לה רוני. אולי פעם עוד אכתוב פה את הסיבה... את סיפור הלידה עוד לא כתבתי, אני צריכה לעכל אותו בעצמי. מה שכן - התפללתי עליכן כמו שהבטחתי, על כל מי ששלחה את שמה ושם יקיריה וגם על מי שלא...

דיא

New member
מזל טוב יקירה../images/Emo140.gif

רוני הוא שם מקסים, אני מאוד אוהבת את רוב השמות המסתיימים ב"י", יש בהם תחושת שייכות, חיבור, שהיא מקסימה בעיניי. מאחלת לך פוסט קל, רגוע ושופע חלב. ותודה על תפילותיך, כולנו זקוקים להן.

מזל טוב גם פה

באמת השמות שמסתיימים בי' יש להם המון משמעות טובה ובעיקר אם חשבת על השם הזה לפני הילדים - נשמע מאוד יפה ומשמעותי .

רינת200

New member
מזל טוב

כמה טוב לקרא בשורות טובות. שיהיה המשך פשוט וקל, הסתגלות מהירה של כל בני המישפחה לתוספת. ורוני זה שם מקסים אשמח לקרא מה הקישור שלך לשם.

סגלגל1

New member
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יקיר,ה, כל כך שמחה לשמוע את הבשורה. לא נמצאת כאן כמעט, אך לפעמים נכנסת לעדכונים. רוני זה שם מקסים, כמו שאר השמות של ילדייך. חיבוק גדול. נשיקות!

טחג

New member
מזל - טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif../images/Emo95.gif

אני ממש שמחה לשמוע! שתגדלו אותה בכיף, בנחת ובאהבה יחד עם אחיה ואחותה.

sigi99

New member
מזל טוב מזל טוב

כמה טוב לפתוח את הפורום אחרי הרבה זמן שלא נכנסתי אליו ולראות הודעה כזאת משמחת אמאדובה הרבה מזל טוב תהני מכל רגע , גם בלילות הקשים המון נחת מהקטנה . והשם רוני הוא מקסים מאוד. סיגל

מזל טוב אמא של רוני

וברוכה הבאה לעולמנו אושר ושמחה בריאות ונחת מכל החבורה

מזל טוב ענקי יקירתי../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif../images/Emo210.gif

לא היה לי מחשב, ברגע שיכולתי, נכנסתי לבדוק מה שלומך... כמה התרגשתי לקרוא שאת אמא לשלושה ילדים מקסימים!!! מזל טוב ללידת רוני
המתוקה! שתהיה בריאה ומאושרת! תגדלו אותה בהנאה ובנחת מתארת לעצמי שהמעבר משניים לשלושה לא קל, ייקח קצת זמן להתרגל לשינוי הלא קטן, מקווה שיעבור חלק
חיבוקים למשפחה המאושרת
מירי

mic75

New member
איזה כיף מזלללללללללללללל טוב

הרבה נחת נשיקות וחיבוקים מאיתנו

מקוםבלב

New member
../images/Emo140.gifמזל טוב להולדת רוני.

מאחלת לכם המון אושר, בריאות ונחת.

למעלה