חדש בפורום

../images/Emo39.gif חדש בפורום ../images/Emo39.gif

זה אחד הפורמים שמושכים אותי מאוד,הרבה זמן אני רק קורא בפורום הזה, חשיבות הפורום נובעת מהיותו מתעסק בנושא שנחשב למהותי מאוד בחיי האדם וגם מכריע מאוד בחייהם של מיליונים בעולם,אך למרות התרשמותי מהפורום לצערי הפורום לא ממלא את חלקו כלפי דתות אחרות, רוב הזמן הדיונים מתנהלים סביב היהדות ודברי התורה, היה מתאים יותר אם קוראים לפורום אתיאזם ויהדות, אני חושב שצריך לגוון בנושאים שמועלים בפורום,ולתת את הבמה לעוד דתות,אשמח לדעת מה אתם חושבים על מה שאמרתי,גם שאלות יתקבלו בשמחה.

Moridin

New member
ההסבר פשוט ביותר

מחזירים בתשובה מגיעים לכאן ומושכים לעברם אש, שניתנת בשמחה על ידי האתאיסטים. ממילא לכל הדתות יש את אותן טעונים, חוץ מזה, אז זה לא באמת משנה.

גאיוס

New member
הפורום פתוח לכל הדתות.

נוכחות דתיים מוסלמים ונוצרים תתקבל בברכה. בני דתות אחרות השונות מהותית יתקבלו בברכה כפולה. (גם באנגלית..)

SupermanZW

Well-known member
לא רק אתאיסטים ויהודים

יש גם נוצרי בפורום, ואתה מוסלמי, ברוך הבא. אני דאיסט (נראה לי שאני הדאיסט היחיד בפורום), אלא שבניגוד לרוב הדאיסטים אני לא בריאתן וטוען שאלוהים נוצר יחד עם העולם ולא ברא אותו. יש בפורום גם לא מעט אגנוסטים.

Governor

New member
לא שמשנה לי מי נוצרי, ומי בודהיסטי,

אולם, מנין לך שאקרא מוסלמי, והאם `חשיפה` זו נועדה לזרוע מרך בלבו? לדעתי, אלהים נברא ע"י האדם ולא the other way around...

בּאהבה

New member
../images/Emo161.gif../images/Emo161.gif../images/Emo161.gifאללה ווכבר../images/Emo77.gif

האדם יצר את המושג אלוקים! אבל לא את אלוקים עצמו! כי: 1. כל בנאדם עם טיפת שפיות מודה שסדר לא נוצר במקרה!!! והיקום מסודר!!! "מהקוורק עד הקוסמוס- סימטריה!!! הפיסיקאים גילו שחוקי הטבע הבסיסיים צופנים בחובם תכונות סימטריה"!!! למעלה: "סימטריה= סדר ויופי..."!!! 2. התורה שונה משאר הדתות!!! לא יתכן ש"הומצאה"!!!!! 3. איך אתה מסביר התופעה הזו???? כל זה רק קצה הקירחון... נ.ב: אין שום שיטה בעולם!!! בין אם זה החילונוּת\בודהיזם\איסלם\נצרות שיכולה להוכיח אמיתותה!!! אפילו הוכחות הנצרות הן רק לתורה היהודית!!! אין להם הוכחה אחת ל"ברית החדשה"!!! הבנת "אקרא"??? זו התשובה לשאלתך... נ.ב2: שם הולם יותר לדעתי הוא חרתאיזם ודת!!! כך מסתכמות כל ה"הפרכות" פה... חרתה טהור!!! לא 100% טהור... שהרי מעורב בו קצת ברתה...

Governor

New member
`1. כל בנאדם עם טיפת שפיות מודה

שסדר לא נוצר במקרה!!! והיקום מסודר!!!` לא. סדר יכול להווצר מאליו!!!!! ועל כל סיסטמה של `חוקי טבע` שהיתה מובילה להתפתחות יצור קוגניטיבי - היית שוגה לומר שאינה מקרית. קוראים למחלה זו בשם אנתרופוצנטריות!!!!! `2. התורה שונה משאר הדתות!!! לא יתכן ש"הומצאה"!!!!!` היהדות - ככל הדתות. לכל האמונות יש פרקי התגלות (Revelations). סדנא דארעא - חד הוא!!!!! `3. איך אתה מסביר התופעה הזו????` הנה ההסבר!!!!! ______________________________________________________________ 0284392570 בּאהבה

בּאהבה

New member
../images/Emo161.gif../images/Emo161.gif../images/Emo161.gif../images/Emo161.gifנטען...

ו... הופרך... 1. החירטוט הארוך של ה"שייח" הוא כשמו כן הוא!!! קרא לילד בשמו!!! סיכום דבריו הוא שיש חוקים בטבע שגורמים לסדר!!! אבל החוקים הם רק חלק מהטבע המסודר!!! כמו שהחוקים בתוכנת מחשב הם חלק מהתוכנה המסודרת!!! איך לעזאזל נוצר הסדר המופלא הזה??????? אנתרופוקרמבו!!! איך יש חוקים כל כך מסודרים בטבע??? יקום שנוצר במקרה היה צריך להיות מבולגן!!! וללא חוקים מסודרים כאלה!!! למחלתך קוראים הכחשת העובדות בגלל פחד משינוי!!! יש לזה שם בפסיכולוגיה... שכחתי... מישהו מכיר??? 2. שקר... אין דת אחת חוץ מהיהדות שטוענת שהתגלה לכל העם בורא היקום!!! 3. תגיד לי? אתה חולק על ההסטוריונים המומחים??? הם אומרים הפוך ממך!!! הם טוענים שהיהודי של היום הוא אותו היהודי של פעם!!! אינו מראה סימני שקיעה!!! אז מה? כשתוכיח ידע בהסטוריה כמו של המומחים אז אולי אתייחס לדבריך!!!

למעלה