וואו יש זמן =\ מחכה בקוצר רוח....
S Senior Baron New member 20/8/07 #25 איזה יופי../images/Emo13.gif מחכה בקוצר רוח... תודה רבה מה שלומך אסקייל
E El Argentino New member 20/8/07 #28 ../images/Emo24.gif שלומי מצוין! מה איתך? ברכות על חזרתך לניהול הפורום , המנהלת המקסימה שלנו ידעה במי לבחור. אני בטוח שאתה תעזור לה בצורה הטובה ביותר.
../images/Emo24.gif שלומי מצוין! מה איתך? ברכות על חזרתך לניהול הפורום , המנהלת המקסימה שלנו ידעה במי לבחור. אני בטוח שאתה תעזור לה בצורה הטובה ביותר.
S Senior Baron New member 20/8/07 #29 למען האמת שלומי טוב מתמיד חח תודה אחי... זה זמני... רק בתור משגיח כזה חח עד ששאקוש תשתלב בצבא ותחזור אלינו....
למען האמת שלומי טוב מתמיד חח תודה אחי... זה זמני... רק בתור משגיח כזה חח עד ששאקוש תשתלב בצבא ותחזור אלינו....
S shakira5 New member 20/8/07 #27 תודה רבההה..../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מאושרת
T THE ILLEGAL ONE New member 20/8/07 #22 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תודה רבה../images/Emo70.gif הם הרגו אותי מצחוק בקישור האחרון תודה רבה
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif תודה רבה../images/Emo70.gif הם הרגו אותי מצחוק בקישור האחרון תודה רבה
S shakira5 New member 20/8/07 #26 האמת שגם אני לא מכירה אותה...../images/Emo12.gif לא ראיתי אף פעם...חח...