חדשה

../images/Emo39.gifחדשה../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif

היי כולם
ממצב
קוראים לי אור אני בת 14 ומתל אביב אני ממש אוהבת את מירי מסיקה, את הכל שלה ואת השירים שלה ((אבל אני לא מעריצה!!!)) רציתי לשאול אם אתם יודעים מי זה האמרגן שלה..??? אם יש לכם את המייל א את הטלפון שלו זה ממש חשוב לי!!! אז בבקשהההההההההה!!! תודה רבה מראש!!! ואני מקווה שאני אהנה בפורום! נ.ב אני גם בפורום של שירי מימון המושלמתתתתתתתתתתתתתת!!!

../images/Emo24.gif../images/Emo9.gifברוכה הבאה..../images/Emo20.gif

אממ טלפון ומייל אני לא יודעת
למה נראה לך שנדע?
אני רק יודעת שקוראים לו רון.. הוא הסוכן שלה או משו כזה
אין לי מושג.. למה את צריכה אותו?
תהני פה

אממ...

לה אני צריכה..??? אז ככה.. אני ועוד משהו כמו 30 ילדים מתנדבים באירגון שנקרא "יל"י" שם אנחנו הולכים לפנימיות ובתי חולים לילדים ועושים הכל כדי שחייכו!!! אז בעוד כחודש אנחנו הולכים לעשות אירוע התרמה בבית הספר שלנו!!! ורצינו מאד שהיא תופיע!!! ההופעה היא חלק בהתנדבות וחלק בתשלום.. אתם חושבים שמירי תסכים..???

וואו! איזה נשמות טובות אתם!!../images/Emo9.gif

כל הכבוד!!!!
בטח שמירי תסכים!! אני דיי מכירה אותה וגם היא נשמה
אבל הסוכן שלה המפגר [
] אני לא סובלת אותו.. אני לא בטוחה אם הוא יסכים [אבל יש מצב] בכל מקרה את צריכה לדבר איתו וסורי אבל לי אין את המספר

לא נורא!!! אבל תודה רבה... ו...

אם את פתאום יודעת או נזכרת או כל דבר תשלחי לי איי מייל... [email protected] אממ.. ועוד משהו... את יודעת איך אפשר להשיג את מירי אישית..?? בקשר לזה כמובן..???

Koala Girl

New member
אממ לא יודעת אישית...

אבל על הדיסק בטוח כתוב טלפון של האמרגן שלה

נכון!!! באמת יכול להיות!!! אממ...

אני ממש רוצה להקנות את הדיסק באמת!! אבל בנתיים תוכלו להסתכל למי שיש ולהגיד לי את הטלפון..???

למעלה