• •LieLuz• New member 30/3/04 #21 ../images/Emo157.gif../images/Emo159.gif../images/Emo155.gif../images/Emo161.gif רע בזה שיהיו שם עוד אנשים שמעריצים את המורדים ויהיה בלגן
../images/Emo157.gif../images/Emo159.gif../images/Emo155.gif../images/Emo161.gif רע בזה שיהיו שם עוד אנשים שמעריצים את המורדים ויהיה בלגן
• •LieLuz• New member 30/3/04 #18 ../images/Emo158.gif../images/Emo29.gif../images/Emo162.gif../images/Emo79.gif טוב
K KiShKooSh New member 31/3/04 #24 *|../images/Emo26.gifחשוב כנסו../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif צריך שנזהה אחד תשני שאנחנו מפורום תפוז איך נעשה את זה
*|../images/Emo26.gifחשוב כנסו../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif צריך שנזהה אחד תשני שאנחנו מפורום תפוז איך נעשה את זה
L love amor New member 31/3/04 #25 אממ.. תצעקי "מי מפורום תפוז??" חחח או שפשוט תקחי פלאפון של מישהו מפה כמה באים בסוף? נראה לי שהרוב ביטלו בגלל המורדים הסתובים האלה לא נורא,פחות אחד יותר נחמד או משהו כזה...
אממ.. תצעקי "מי מפורום תפוז??" חחח או שפשוט תקחי פלאפון של מישהו מפה כמה באים בסוף? נראה לי שהרוב ביטלו בגלל המורדים הסתובים האלה לא נורא,פחות אחד יותר נחמד או משהו כזה...
° °•°»Loli Pop Girl°•° New member 31/3/04 #26 ../images/Emo39.gif אני באה../images/Emo45.gif מי עוד? ואיך באמת נזהה את כולם? אולי כל אחד יגיד מה הוא לובש?
../images/Emo39.gif אני באה../images/Emo45.gif מי עוד? ואיך באמת נזהה את כולם? אולי כל אחד יגיד מה הוא לובש?
K KiShKooSh New member 31/3/04 #27 אני../images/Emo41.gif ו... במקרה הכי גרוע נעשה להם בעיות שיוציאו את עופר ופאק על כולם(סליחה ) ודבר שני במקרה הכי הכי הכי גרוע(זתומרת ממש נראה את המורדים בעע) נלך לשופינג בדיזנגוף והמפוקציפ בטוח באים
אני../images/Emo41.gif ו... במקרה הכי גרוע נעשה להם בעיות שיוציאו את עופר ופאק על כולם(סליחה ) ודבר שני במקרה הכי הכי הכי גרוע(זתומרת ממש נראה את המורדים בעע) נלך לשופינג בדיזנגוף והמפוקציפ בטוח באים
K KiShKooSh New member 31/3/04 #28 עופר=כל המנחים... כתבתי את זה ואמצע מישהי הפריע לי באיי סי אז זה לא כתב ועכשיו שמתי|לב
° °•°»Loli Pop Girl°•° New member 31/3/04 #29 ../images/Emo39.gif רק שתינו באות..?../images/Emo4.gifמממממממ ממממממממממממממ
° °•°»Loli Pop Girl°•° New member 31/3/04 #32 ../images/Emo39.gif מי זה מיכה? ורק ארבעתנו?... אני אהיה שם ממש מוקדם...בערך ב-9 כי אני באה עם חברות..
../images/Emo39.gif מי זה מיכה? ורק ארבעתנו?... אני אהיה שם ממש מוקדם...בערך ב-9 כי אני באה עם חברות..
L love amor New member 1/4/04 #36 זה אומר שאתם כבר שם? חחחחח כאילו תענו לי.. אוף אני עדיין לא החלטתי אם כדאי לי לבוא