הי אלי~

osna T

New member
../images/Emo39.gifהי אלי~

שלום הי זו אסנת.....אתה נשאר כאן עוד? לויה הראתה לי איך אבל אני רוצה ללכת לכמה זמן.....אז מה אתה אומר?

longshut1

New member
עוד קליברית לקאדר!אהלן אוסנת:)

מה המצב?אני לא נשאר כאן עוד,אבל את זה כנראה כבר הבנת:) טוב נשמה תשמעי,את יודעת איך זה עובד במערכת מסחרית,לא?משלמים לי בוחטות כדי להביא קליברים בתחום הפורום,ומההכרות הקצרה שלנו התרשמתי שמדובר במישהי מהשורה הראשונה(לא פלא,הרי את לומדת אצל המורה שלי חחח),אז אם בא לך-את מוזמנת לכתוב כאן,בנושאים שיעניינו אותך.אם תתעקשי על התחלקות ברווחים,אני בטוח שנגיע להסכם(במסרים בלבד!!! חחח) אני גאה בקבוצה המעולה שהולכת ומתגבשת לי כאן,מבחינתי-גם השמיים אינם מהווים גבול!

longshut1

New member
הסגת כוחות מהירה!!!!אילנית!

וואי וואי נראה לי לקחת אותי ברצינות(או שלא הגבת כי לא אכפת לך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח)..אז לא,אני עוד לא מתאבד,ובטח שלא עוזב כאן...מה,את רוצה שבכלל לא יהיה לי מה לעשות:))? אמרתי לאוסנת שאני לא נשאר כאן עוד,בהתייחס לאותו יום שהיא נכנסה לפורום:)

chany

New member
אני מודה שיש לי הצתה מאוחרת

ליפעמים חחחחחחח. כזאת אני.

longshut1

New member
לא נורא,גם לי יש חחחחחחחחח

את צריכה להיות פעם אחת בשיעורים של 270 איש,כל החוג,ורק אני מבין את הבדיחה שנה אחרי שאמרו אותי,וכמובן לא מוותר על הצחוקים...אז כל ה270 איש צריכים לחכות עד שאני אגמור(ואינ עושה דווקא צחוק ארוף של שעתיים) חחחחחחחחחחחחחחחח זה נורא חמוד!

למעלה